Locatie Amsterdam

Opdrachtgever Building4you BV

Ontwerp 2012

Oplevering nnb

Dit woongebouw is gesitueerd in de nieuwe wijk het Amstelkwartier vlakbij station Amstel in Amsterdam. De wijk kenmerkt zich door een hoge dichtheid in combinatie met veel groen. Het specifieke kavel waarvoor dit ontwerp is gemaakt bevindt zich aan een park met vrij uitzicht over de Amstel. Het gebouw telt in totaal 11 riante appartementen met een oppervlak van circa 160 vierkante meter en 1 appartement met een oppervlak van circa 120 vierkante meter. Ieder appartement op de verdieping is uitgerust met een royaal balkon van ruim 22 vierkante meter met zicht over de Amstel, de twee appartementen op de begane grond zijn voorzien van een grote tuin. Dit project wordt in samenspraak met de toekomstige bewoners door Engel Architecten verder uitgewerkt, indelingen en afwerkingsniveau worden in overleg met de kopers bepaald.