Zoekt u een architect voor uw project in Bussum?

Engel Architecten is uw architect in de regio Bussum.

voorzijde modern woonhuis in de bossen in zeist

Architectenbureau voor zowel nieuwbouw als verbouw.

Engel Architecten heeft meerdere projecten gerealiseerd in Bussum. Vanuit het nabijgelegen Hilversum, bedienen we een grote regio, waaronder Bussum. Een overzicht van onze projecten vind u op de pagina projecten. U kunt bij ons terecht voor het ontwerp, de uitwerking en bouwbegeleiding van verbouwingen en nieuwbouw maar ook voor interieurontwerpen bent u bij ons aan het juiste adres.

Architect voor verbouwing of uitbouw in de Bussum.

Engel Architecten werkt met name voor particuliere opdrachtgevers, ook in Bussum. Wij ontwerpen zowel nieuwbouw projecten als verbouwingen. Ook voor een uitbouw bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ontwerpen voor verbouwingen en uitbouwen kunnen modern zijn maar ook juist passend in de stijl van het huis. We hebben een scherp oog voor detail. Laat ons u overtuigen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons op kantoor in Hilversum.

detail van het verbouwde woonhuis in amsterdam
detail van het hardsteen van het verbouwde woonhuis aan de hogeweg in amsterdam

Architect voor nieuwbouw in de regio Bussum.

Naast uitbouwen en grootschalige verbouwingen ontwerpen we moderne woonhuizen, woonhuizen die zorgvuldig zijn ingepast in hun omgeving en naadloos aansluiten bij de wensen van onze opdrachtgevers. Onze ontwerpen kenmerken zich door het gebruik van natuurlijke materialen en royale glasvlakken. De grote glaspartijen zorgen er voor dat er een sterke verbinding ontstaat tussen binnen en buiten. De tuin wordt hierdoor als het ware naar binnen getrokken en voelt daardoor als een vanzelfsprekend onderdeel van het ontwerp.

Moderne villa
zwevende trap modern woonhuis in de bossen in zeist

Heeft u een project dat u met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen u graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we u inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op