De architect in het Gooi voor bouw, uitbouw en verbouw

Engel Architecten als architectenbureau voor jouw projecten in het Gooi

Moderne Bungalow

Architectenbureau in het Gooi

Vanuit het centraal gelegen Hilversum verzorgt Engel Architecten ook projecten in het Gooi. Of het nu gaat om een verbouwing of nieuwbouw, wij helpen je graag verder. Wij begeleiden het volledige traject, van ontwerp tot de bouw. Hierdoor kan je er vanuit gaan dat het volledige project in goede banen wordt gerealiseerd. Ben je nieuwsgierig wat wij allemaal al hebben ontworpen? Bekijk onze lopende en voltooide projecten.

Uitbouw of verbouw in het Gooi

Het Gooi staat bekend om de welvarendheid. Dit sluit goed aan op de projecten waar Engel Architecten de focus op legt. Zo is Engel Architecten gespecialiseerd in projecten voor particuliere opdrachtgevers met (moderne) woningen en villa’s. Engel Architecten staat bekend om het veelvuldig gebruik van glas en natuurlijke materialen. Zo ook bij uitbouw- en verbouwprojecten. Hierbij kijken we naar jouw wensen, maar adviseren wij ook op basis van onze ervaring en expertise. Wil je graag een uitbouw- of verbouwproject laten realiseren in het Gooi? Neem dan contact op.

Architect voor (moderne) woningen in het Gooi

Naast uitbouw- en verbouwprojecten doen wij ook nieuwbouwprojecten in het Gooi. Deze projecten zijn ideaal voor bezitters van een nieuw kavel. Wanneer je met ons in zee gaat zullen we eerst jouw wensen doornemen, waarna we komen met een voorstel. Wanneer er een akkoord is en alle zaken zijn besproken gaan wij een concept uitwerken. Gedurende dit traject staan jouw wensen centraal en zullen wij alles op maat uitvoeren. Vanuit onze expertise kijken wij ook hoe jouw toekomstige woning het beste in de omgeving past. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op ter oriëntatie.

Meer projecten

Heb je een project dat je met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen je graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we je inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op