Engel Architect in Huizen die levert kwaliteit

U heeft een architect in Huizen nodig wanneer u daar een modern woonhuis wilt laten bouwen. Maar ook voor andere bouwprojecten kan het prettig zijn om gebruik te maken van de bouwkundige kennis en ervaring van een architect. Engel Architecten heeft al veel woonhuizen en woonwijken mogen ontwerpen. We kunnen u helpen met nieuwbouwprojecten, maar u kunt onze architecten ook inschakelen voor de renovatie van uw bouwproject in Huizen. Centraal staan altijd uw wensen en een naadloze aansluiting op de omgeving. Dit ziet u ook terug in onze eenduidige en doeltreffende concepten. Bekijk ook ons portfolio op deze website om een indruk te krijgen van wat wij als architect voor u in Huizen kunnen doen.

Daarom kiest u voor ons architectenbureau

Er zijn natuurlijk meerdere architecten waaruit u zou kunnen kiezen. Maar waarom zou u? Als u graag het beste wilt als u een huis gaat bouwen of verbouwen in Huizen dan kiest u voor Engel architectenbureau.

 • Wij kunnen uw projectbegeleiding volledig voor u regelen.
 • We hebben gedegen vakkennis en jarenlange ervaring.
 • Wij zijn veelzijdig en doen zowel nieuwbouw als renovatie.
 • U wordt bij ons klantvriendelijk en met respect behandeld.
 • We maken altijd duidelijke afspraken met onze klanten.
 • Wij zijn lid van de Bond van Nederlandse Architecten (BNA).

Voordelen van BIM voor architecten

BIM staat voor Building Information Modeling. Dit is een digitale techniek, waar ons architectenbureau graag gebruik van maakt. Dit helpt ons als architect namelijk om nog betere kwaliteit te leveren. Bovendien is het een gebruiksvriendelijk programma, waarmee we voor u in Huizen:

 • De kans op bouw- en rekenfouten minimaliseren
 • Een helder ontwerp kunnen maken
 • In een mum van tijd aanpassingen kunnen doen
 • De gevolgen van aanpassingen kunnen bekijken
 • Direct een kostenplaatje kunnen berekenen

Wilt u ons inschakelen in Huizen?

Wanneer u op zoek bent naar een architect in Huizen om een moderne villa voor u uit te tekenen, dan kunnen wij helpen. Tegelijkertijd kunnen wij het straatbeeld in Huizen verbeteren, want onze heldere ontwerpen dragen namelijk bij aan een perfecte samensmelting van uw wensen en de omgeving.

Wilt u weten wat ons architectenbureau voor u kan doen? Neemt u hiervoor dan gerust telefonisch contact met ons op en bel: 035-6778401. Wilt u liever een mail sturen, dan kan dat naar info@engelarchitecten.nl.

We kijken uit om samen met u aan uw project te werken. Wanneer u gaat voor kwaliteit, kies dan ons als uw architect in Huizen!

We kunnen dus beter werk leveren door BIM te gebruiken. Dat heeft voor u en onze architecten eigenlijk alleen maar voordelen. Wilt u hier meer over weten? Een architect van ons licht het gebruik van BIM graag toe.