Opzoek naar een architect voor jouw project in Huizen?

Architectenbureau voor nieuwbouw of verbouwing in de regio Huizen.

Moderne villa

Architectenbureau voor jouw project in Huizen

Engel Architecten is centraal gevestigd in Hilversum. Vanuit hier bedienen wij een grote regio, waaronder Huizen. Onze projecten worden gekenmerkt door de moderne designs. Hiermee hebben wij uitgebreid portfolio opgebouwd. Neem een kijkje op onze projecten pagina ter inspiratie voor jouw toekomstige droomhuis.

Een verbouwing of uitbouw door Engel Architecten.

Ben je opzoek naar een bureau voor het een verbouw of uitbouw project in de regio Huizen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Engel Architecten heeft namelijk ervaring met allebei deze projectvarianten. Vrijwel al onze projecten zijn voor particuliere opdrachtgevers, waarbij ons specialisme zit in het meedenken met de klant.

Ben je wellicht geïnteresseerd, maar nog niet volledig overtuigd? Vraag via ons contactformulier een vrijblijvend gesprek aan kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen.

detail van het hardsteen van het verbouwde woonhuis aan de hogeweg in amsterdam
detail van de klassieke brievenbus van het verbouwde woonhuis aan de hogeweg in amsterdam

Architect voor een (moderne) nieuwbouw woning in Huizen.

Engel Architecten heeft naast verbouw en uitbouw projecten, ervaring met het ontwerpen van moderne woningen. Bij het ontwerpen staat de opdrachtgever altijd centraal. Zo zorgen wij bij al onze projecten dat het eindproduct naadloos aansluit bij de wensen van onze opdrachtgevers. Onze ontwerpen worden gekenmerkt door het veelvoudig gebruiken van natuurlijke materialen en grote glaspartijen. Dit zorgt ervoor dat de tuin en het huis met elkaar in verbinding staan en zelfs één geheel worden. Door het gebruik van natuurlijke materialen en veel glas wordt de tuin namelijk als het ware naar binnen getrokken.

voorzijde modern woonhuis in de bossen in zeist

Heb je een project dat je met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen je graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we je inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op