Op zoek naar een architect voor uw bouwproject in Hilversum?

Architect Hilversum

In de regio Hilversum zijn veel moderne villa’s omgeven door de natuur. Deze inspiratiebron is de ideale plek om als architectenbureau voor moderne woonhuizen en villa’s gevestigd te zitten. Maar niet enkel hierom heeft Engel Architecten gekozen zich te vestigen in Hilversum. Vanuit deze centraal gelegen plaats zijn wij in staat om projecten door heel Nederland te realiseren.

Engel Architecten heeft over de jaren een mooi portfolio opgebouwd. Je kan bij ons terecht voor het ontwerp, de uitwerking en bouwbegeleiding van verbouwingen en nieuwbouw maar ook voor interieurontwerpen ben je bij ons aan het juiste adres.

Moderne Bungalow

Architect Hilversum voor verbouwing of uitbouw

Engel Architecten werkt veel met particuliere opdrachtgevers, ook in Hilversum. Wij ontwerpen zowel nieuwbouw projecten als verbouwingen. Ook voor een uitbouw ben je bij ons aan het juiste adres. Onze ontwerpen voor verbouwingen en uitbouwen kunnen modern zijn maar ook passend in de stijl van het huis. We hebben een scherp oog voor detail. Laat je door ons overtuigen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons op kantoor aan de Snelliuslaan 10 in Hilversum.

Architect Hilversum voor nieuwbouw

Naast uitbouwen en grootschalige verbouwingen ontwerpen we moderne villa’s en moderne woonhuizen. Woonhuizen die zorgvuldig zijn ingepast in hun omgeving en naadloos aansluiten bij de wensen van onze opdrachtgevers. Onze ontwerpen kenmerken zich door het gebruik van natuurlijke materialen en royale glasvlakken. De grote glaspartijen zorgen er voor dat er een sterke verbinding ontstaat tussen binnen en buiten. De tuin wordt hierdoor als het ware naar binnen getrokken en voelt daardoor als een vanzelfsprekend onderdeel van het ontwerp.

Meer projecten

Heb je een project dat je met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen je graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we je inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op