Architect voor uw kavel in het plan De Blaricummermeent gezocht?

Engel Architecten als architect voor uw kavel in plan De Blaricummermeent.

Moderne villa

Architectenbureau voor villa's en woonhuizen.

Bent u een van de gelukkige in bezit van een kavel in het plan De Blaricummermeent? Dan helpen wij u graag bij het ontwerpen van uw eigen droomhuis. Engelen Architecten is gespecialiseerd in het ontwerpen van volledige nieuwe moderne villa’s en woonhuizen. In het traject helpen wij u met het ontwerp, de uitwerking, bouwbegeleiding en uiteindelijk ook het interieurontwerp. Bent u benieuwd naar onze nieuwbouwprojecten? Neem een kijkje onze projecten pagina.

Wij werken vanuit het centraal gelegen Hilversum zodat we een grote regio kunnen bedienen, waaronder Blaricum. Engelen Architecten heeft al voor veel klanten geholpen met het realiseren van een droomhuis. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Architect voor uw nieuwbouw woonhuis in plan De Blaricummermeent.

Door de grote vrije kavels in Blaricummermeent zijn de mogelijkheden eindeloos voor het ontwerpen van uw droomhuis. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat ontwerpen van moderne woonhuizen. Onze designs kenmerken zich door het gebruik van natuurlijke materialen en grote hoeveelheden glas. De keuze voor glas versterkt de verbinding tussen binnen en buiten. Om dit zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen, nemen wij de tuin mee in het design. 

interieur modern woonhuis in de bossen in zeist
zwevende trap modern woonhuis in de bossen in zeist

Wat kost het bouwen van uw eigen woonhuis op De Blaricummermeent?

De kosten voor het bouwen van een modern woonhuis kunnen erg variëren. Dit hangt af van onder andere de materiaalkeuze, maar ook het ontwerp. Ter indicatie kunnen wij een raming van de verwachte kosten maken op basis van uw wensen. Hierbij kijken wij voornamelijk naar de grootte van de woning. Bent u geïnteresseerd in het laten ontwerpen van uw droomhuis? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. U kunt ook op de homepage onze whitepaper over bouwkosten downloaden.

Hoe ontstaat uw ontwerp voor uw woonhuis op De Blaricummermeent?

Het ontwerpen van een moderne woning bestaat uit verschillende onderdelen. Eerst kijken we samen naar het idee, gevolgd door de uitwerken en het bouwtoezicht. Engel Architecten werkt ontwerpen graag uit tot in detail. Wanneer de realisatiefase van start gaat blijven wij ook graag betrokken. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat het beste resultaat ontstaat door intensief overleg tussen alle betrokken partijen bij de bouw van uw droomhuis. Wilt u alles weten over de werkwijze en het proces. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

voorzijde modern woonhuis in de bossen in zeist

Heeft u een project dat u met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen u graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we u inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op