Zoekt u een architect voor uw kavel in het plan het Kruitbos in De Krijgsman?

Engel Architecten is uw architect voor uw kavel in plan het Kruitbos in De Krijgsman.

Moderne villa

Architectenbureau voor villa's en woonhuizen.

Engel Architecten realiseert projecten in heel midden Nederland. Vanuit het centraal gelegen Hilversum, bedienen we een grote regio, waaronder Muiden. Bent u een van de gelukkigen in het bezit van een kavel, bijvoorbeeld in het Kruitbos in het plan De Krijgsman? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een overzicht van de nieuwbouwprojecten vind u op de pagina projecten. U kunt bij ons terecht voor het ontwerp, de uitwerking en bouwbegeleiding, ook voor interieurontwerpen.

Architect voor uw nieuwbouw woonhuis in het Kruitbos in plan De Krijgsman.

Engel Architecten werkt met name voor particuliere opdrachtgevers, ook in de regio Muiden, bijvoorbeeld voor de kavels in het Kruitbos in het plan De Krijgsman. Onze ontwerpen worden zorgvuldig ingepast in hun omgeving en sluiten naadloos aan bij de wensen van onze opdrachtgevers. De ontwerpen kenmerken zich door het gebruik van natuurlijke materialen en royale glaspartijen. Deze grote glaspartijen zorgen er voor dat er een sterke verbinding ontstaat tussen binnen en buiten. De tuin wordt hierdoor als het ware naar binnen getrokken en voelt daardoor als een vanzelfsprekend onderdeel van het ontwerp.

interieur modern woonhuis in de bossen in zeist
zwevende trap modern woonhuis in de bossen in zeist

Wat kost het bouwen van uw eigen woonhuis op het Kruithof in De Krijgsman?

De bouwkosten voor een moderne woning variëren en zijn sterk afhankelijk van de gebruikte materialen en het ontwerp. Op basis van uw wensen maken wij een raming van de te verwachten kosten voor de bouw van uw moderne woning. Dit doen wij op basis van de grootte van de woning, meestal de inhoud. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of download de whitepaper bouwkosten op onze site, de link staat onder aan de home page. die vindt u hier.

Hoe ontstaat uw ontwerp voor uw woonhuis op het Kruithof in De Krijgsman?

De werkzaamheden van een architect bestaan uit verschillende onderdelen; het ontwerp, de uitwerking en het bouwtoezicht. Engel Architecten werkt ontwerpen graag uit tot in detail. Ook blijven wij graag betrokken bij de realisatie van uw moderne woonhuis. Wij geloven in de kwaliteit die ontstaat door intensief overleg met de opdrachtgevers maar ook met alle partijen die betrokken zijn bij de bouw van het woonhuis. Neem contact met ons op, dan vertellen we in een vrijblijvend gesprek alles over het proces en de werkwijze.

voorzijde modern woonhuis in de bossen in zeist

Heeft u een project dat u met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen u graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we u inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op