Zoekt u een architect voor uw kavel in het plan De Lichtenberg in Amersfoort?

Engel Architecten is uw architect voor uw kavel in plan De Lichtenberg in Amersfoort.

Moderne villa

Architectenbureau voor villa's en woonhuizen.

Engel Architecten realiseert projecten in heel midden Nederland. Vanuit het centraal gelegen Hilversum, bedienen we een grote regio, waaronder Amersfoort. Bent u een van de gelukkigen die is ingeloot voor een kavel, bijvoorbeeld in het plan De Lichtenberg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een overzicht van de nieuwbouwprojecten vind u op de pagina projecten. U kunt bij ons terecht voor het ontwerp, de uitwerking en bouwbegeleiding, ook voor interieurontwerpen.

Architect voor uw nieuwbouw woonhuis in plan De Lichtenberg.

Engel Architecten werkt met name voor particuliere opdrachtgevers, ook in de regio Amersfoort voor bijvoorbeeld plan De Lichtenberg. Onze ontwerpen worden zorgvuldig ingepast in hun omgeving en sluiten naadloos aan bij de wensen van onze opdrachtgevers. De ontwerpen kenmerken zich door het gebruik van natuurlijke materialen en royale glaspartijen. Deze grote glaspartijen zorgen er voor dat er een sterke verbinding ontstaat tussen binnen en buiten. De tuin wordt hierdoor als het ware naar binnen getrokken en voelt daardoor als een vanzelfsprekend onderdeel van het ontwerp.

interieur modern woonhuis in de bossen in zeist
zwevende trap modern woonhuis in de bossen in zeist

Wat kost het bouwen van uw eigen woonhuis op De Lichtenberg?

De bouwkosten voor een moderne woning variëren en zijn sterk afhankelijk van de gebruikte materialen en het ontwerp. Op basis van uw wensen maken wij een raming van de te verwachten kosten voor de bouw van uw moderne woning. Dit doen wij op basis van de grootte van de woning, meestal de inhoud. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of download de whitepaper bouwkosten op onze site, de link staat onder aan de home page. die vindt u hier.

Hoe ontstaat uw ontwerp voor uw woonhuis op De Lichtenberg?

De werkzaamheden van een architect bestaan uit verschillende onderdelen; het ontwerp, de uitwerking en het bouwtoezicht. Engel Architecten werkt ontwerpen graag uit tot in detail. Ook blijven wij graag betrokken bij de realisatie van uw moderne woonhuis. Wij geloven in de kwaliteit die ontstaat door intensief overleg met de opdrachtgevers maar ook met alle partijen die betrokken zijn bij de bouw van het woonhuis. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dat vertellen wij u uitgebreid over het proces en de werkzaamheden.

voorgevel van het moderne huis op IJburg door engel architect

Heeft u een project dat u met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen u graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we u inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op