Zoekt u een architect voor uw kavel in Nobelhorst in Almere?

Engel Architecten is uw architect voor uw kavel in Nobelhorst in Almere.

Moderne villa

Architectenbureau voor villa's en woonhuizen.

Engel Architecten realiseert projecten in heel midden Nederland. Vanuit het centraal gelegen Hilversum, bedienen we een grote regio, waaronder Almere. Bent u een van de gelukkigen in het bezit voor een kavel, bijvoorbeeld in Nobelhorst? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een overzicht van de nieuwbouwprojecten vind u op de pagina projecten. U kunt bij ons terecht voor het ontwerp, de uitwerking en bouwbegeleiding, ook voor interieurontwerpen.

exterieur van de kubuswoning in Aalsmeer door engel architect

Architect voor uw nieuwbouw woonhuis in Nobelhorst.

Engel Architecten werkt met name voor particuliere opdrachtgevers, ook in de regio Almere voor bijvoorbeeld in Nobelhorst. Onze ontwerpen worden zorgvuldig ingepast in hun omgeving en sluiten naadloos aan bij de wensen van onze opdrachtgevers. De ontwerpen kenmerken zich door het gebruik van natuurlijke materialen en royale glaspartijen. Deze grote glaspartijen zorgen er voor dat er een sterke verbinding ontstaat tussen binnen en buiten. De tuin wordt hierdoor als het ware naar binnen getrokken en voelt daardoor als een vanzelfsprekend onderdeel van het ontwerp.

interieur modern woonhuis in de bossen in zeist
zwevende trap modern woonhuis in de bossen in zeist

Wat kost het bouwen van uw eigen woonhuis in Nobelhorst?

De bouwkosten voor een moderne woning variëren en zijn sterk afhankelijk van de gebruikte materialen en het ontwerp. Op basis van uw wensen maken wij een raming van de te verwachten kosten voor de bouw van uw moderne woning. Dit doen wij op basis van de grootte van de woning, meestal de inhoud. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of download de whitepaper bouwkosten op onze site, de link staat onder aan de home page. die vindt u hier.

Hoe ontstaat uw ontwerp voor uw woonhuis in Nobelhorst?

De werkzaamheden van een architect bestaan uit verschillende onderdelen; het ontwerp, de uitwerking en het bouwtoezicht. Engel Architecten werkt ontwerpen graag uit tot in detail. Ook blijven wij graag betrokken bij de realisatie van uw moderne woonhuis. Wij geloven in de kwaliteit die ontstaat door intensief overleg met de opdrachtgevers maar ook met alle partijen die betrokken zijn bij de bouw van het woonhuis. Neem contact met ons op, dan vertellen we in een vrijblijvend gesprek alles over het proces en de werkwijze.

voorgevel van het moderne huis op IJburg door engel architect

Heeft u een project dat u met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen u graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we u inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op