Op zoek naar een architect voor jouw bouwproject in Laren?

Architect Laren: Engel Architecten

Moderne villa

Architect Laren voor jouw nieuwbouw of verbouw projecten

Engel Architecten heeft meerdere projecten gerealiseerd in Laren. We werken vanuit het nabijgelegen Hilversum. Vanuit daar bedienen we een grote regio, waaronder bijvoorbeeld Laren. Een overzicht van al onze projecten vindt je op de projecten pagina. Je kan bij ons terecht voor het ontwerp van jouw nieuwe droomwoning, de uitwerking, bouwbegeleiding en zelfs voor interieurontwerpen. We helpen je graag de juiste keuze te maken. Het bouwen van een moderne villa of bungalow is voor iedereen persoonlijk. Het is daarom van belang dat je een architect kiest waarbij jij je op je gemak voelt. Daarom bieden we je graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Zo kan je kijken of wij als architecten aansluiten op jouw wensen.

Architect Laren voor een verbouwing of uitbouw

Engel Architecten werkt voornamelijk voor particuliere opdrachtgevers, zo ook in Laren. We ontwerpen zowel verbouwingen als nieuwbouwprojecten. Ook voor een uitbouw passend bij jouw huidige woning ben je bij Engel Architecten aan het juiste adres. Laat ons jou informeren in een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor in Hilversum. Onze ontwerpen voor verbouwingen en uitbouwen kunnen modern zijn maar ook juist passend in de stijl van het huis. We denken graag mee met jouw wensen.

Architect voor nieuwbouw in Laren

Naast een uitbouw of een grootschalige verbouwing ontwerpen we moderne woonhuizen, bungalows en villa’s. Prachtige woningen die zorgvuldig zijn ingepast in hun omgeving en naadloos aansluiten bij de wensen van onze opdrachtgevers. Onze ontwerpen zijn kenmerkend door het gebruik van veel natuurlijke materialen en grote glaspartijen. De royale glasvlakken zorgen er voor dat er een unieke verbinding ontstaat tussen interieur en exterieur. De tuin wordt hierdoor als het ware naar binnen getrokken en voelt daardoor als een vanzelfsprekend onderdeel van het ontwerp. Wil jij een moderne villa bouwen in Laren? Laat je inspireren door onze bungalow bouwen voorbeelden of villa bouwen voorbeelden.

Meer projecten

Heb je een project dat je met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen je graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we je inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op