Onze ontwerpen staan als een huis

Engel Architecten is uw architect in Laren en omgeving. Wij hebben jarenlange ervaring, bouwkundig inzicht en een vakkundige werkwijze, zodat wij het huis van uw dromen kunnen realiseren voor u. Een klantgerichte werkwijze staat bij ons centraal en wij luisteren als architect goed naar uw wensen. Zo krijgt u bij ons altijd de mooiste en meest doeltreffende ontwerpen, die volledig voldoen aan uw smaak en naadloos aansluiten op uw omgeving in Laren. De gebouwen van ons architectenbureau zijn te herkennen aan een heldere en eenduidige opzet. Wilt u een gedreven architect in Laren? Dan bent u bij ons aan juiste adres. Onze architecten gaan graag voor u aan de slag.

Onze diensten in Laren

Ons architectenbureau werkt voornamelijk voor particuliere opdrachtgevers, maar wij kunnen ook de zakelijke markt bedienen. Met onze ontwerpen sluiten we perfect aan bij de huidige architectuur. Ook kunnen wij de projectbegeleiding van A tot Z voor u uit handen nemen. Onze architecten in Laren kunnen u van dienst zijn met:

  • Maken van meerdere tekeningen met BIM
  • Aanvragen bouwvergunningen
  • Bij aannemers offertes opvragen
  • Herontwikkelen van woonomgevingen (woningbouw en utiliteitsbouw)
  • Plannen voor verbouwingen realiseren
  • Ontwerp maken voor een modern woonhuis

Onze architecten garanderen kwaliteit

Om de kwaliteit van ons werk als architect en dus uw ontwerp te waarborgen, werken wij met BIM. Dit is Building Information Modeling, een revolutionaire digitale techniek voor architecten. Waar vroeger snel een bouw- of rekenfout werd gemaakt, merkt dit programma direct eventuele foutieve calculaties binnen een ontwerp op. Met een digitale database kan het ontwerp eenvoudig aangepast worden en kunnen de gevolgen direct berekend worden. Zo weet u bijvoorbeeld wat de kosten zijn voor een extra kamer voor een modern woonhuis in Laren. We waarborgen onze kwaliteit als architect verder door aangesloten te zijn bij de Bond van Nederlandse Architecten (BNA).

Neem gerust contact met ons op

Wilt u een moderne villa laten ontwerpen in uw woonplaats Laren? Schakel dan een architect in van ons architectenbureau om u te helpen. Met onze tekeningen krijgt u een helder inzicht in de mogelijkheden, waarbij we rekening houden met uw wensen en de omgeving waar u woont. Zo ontstaat een prettige woonruimte voor u en maken wij de buurt woonvriendelijker. Een goede architect helpt u hierbij. Wilt u meer weten of van onze diensten gebruikmaken? Belt u dan 035-6778401 of stuur een mail naar info@engelarchitecten.nl U kunt altijd een afspraak maken met ons om te bespreken wat wij voor u als architect in Laren kunnen betekenen.

Leave a Reply