Ben je opzoek naar een architect voor een luxe villa? Engel Architecten is gespecialiseerd in het ontwerp van luxe villa’s

Architect luxe villa

Moderne villa

Waar moet je aan denken bij de bouw een luxe villa?

Deze pagina informeert je over de diverse zaken waar je aan moet denken wanneer je een architect wilt inschakelen voor het ontwerpen van een luxe villa. We informeren je over het ontwerp, de bouwkosten en het proces van werken met een architect.

Je wilt zelf een luxe villa (laten) ontwerpen en bouwen en je bent opzoek naar een gespecialiseerde architect? Het vinden van een passende architect kan moeilijk zijn. Er zijn veel architecten maar hoe vindt je het architectenbureau dat het beste bij jouw wensen en ideeën past? Engel Architecten is gespecialiseerd in het ontwerpen van luxe villa’s en moderne huizen. Wij ontwerpen jouw luxe villa geheel op maat. Zo kan je altijd genieten van een exclusief ontwerp. Vanuit Hilversum realiseren we luxe villa’s door heel het land. Zo kunnen we je ook helpen wanneer je op zoek bent naar een architect voor een vakantiewoning. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom op ons kantoor.

Ontwerp, wat maakt het ontwerp van een villa luxe?

In de architectuur zijn veel verschillende stijlen te ontdekken. Denk aan klassiek of moderne villa’s. Een luxe villa kan in beide woonstijlen prachtig zijn. Engel Architecten is gespecialiseerd in luxe moderne villa’s. Bij moderne stijlen denken we vaak aan de gestucte villa’s die we veel zien in nieuwbouwwijken. Engel Architecten pakt dit heel anders aan. Wij combineren de elegantie van de stijl uit de jaren 30 met de uitstraling van nu. Onze ontwerpen kenmerken zicht door grote glasvlakken en natuurlijke materialen.

Bouwkosten, wat kost het bouwen van een luxe villa?

De bouwkosten voor woningen variëren sterk, zo ook voor luxe villa’s. De kosten zijn afhankelijk van de wensen van onze opdrachtgevers. Denk hierbij aan de te gebruiken materialen maar ook het ontwerp zelf is een belangrijke factor. Engel Architecten heeft veel kennis in huis op het gebied van bouwkosten. Wij maken realistische ramingen van de te verwachten bouwkosten. Dit doen wij op basis van de grootte van de luxe villa. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of download de whitepaper bouwkosten.

Meer projecten

Heb je een project dat je met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen je graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we je inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op