Zoekt u een architect voor uw project in Muiden?

Engel Architecten is uw architect in de regio Muiden.

Moderne villa

Architectenbureau voor zowel nieuwbouw als verbouw.

Engel Architecten realiseert projecten in Muiden, zowel nieuwbouw als verbouw. Vanuit het centraal gelegen Hilversum, bedienen we een grote regio, waaronder Muiden. Een overzicht van de nieuwbouwprojecten vind u op de pagina projecten. U kunt bij ons terecht voor het ontwerp, de uitwerking en bouwbegeleiding, ook voor interieurontwerpen.

Architect voor verbouwing of uitbouw in de regio Muiden

Engel Architecten werkt met name voor particuliere opdrachtgevers, ook in de regio Muiden. Wij ontwerpen zowel nieuwbouw projecten als verbouwingen. Ook voor een uitbouw bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een scherp oog voor detail. Laat ons u overtuigen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

detail van het hardsteen van het verbouwde woonhuis aan de hogeweg in amsterdam
detail van de klassieke brievenbus van het verbouwde woonhuis aan de hogeweg in amsterdam

Architect voor nieuwbouw in de regio Muiden.

Naast verbouwingen of uitbouwen ontwerpen we moderne woonhuizen, woonhuizen die zorgvuldig zijn ingepast in hun omgeving en naadloos aansluiten bij de wensen van onze opdrachtgevers. Onze ontwerpen kenmerken zich door het gebruik van natuurlijke materialen en royale glasvlakken. De grote glaspartijen zorgen er voor dat er een sterke verbinding ontstaat tussen binnen en buiten. De tuin wordt hierdoor als het ware naar binnen getrokken en voelt daardoor als een vanzelfsprekend onderdeel van het ontwerp.

voorzijde modern woonhuis in de bossen in zeist

Heeft u een project dat u met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen u graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we u inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op