Zoekt u een architect voor uw project in Naarden?

Engel Architecten is uw architect in de omgeving van Naarden.

Moderne villa

Architectenbureau voor zowel verbouw als nieuwbouw.

Engel Architecten realiseert projecten in Naarden. Vanuit het centraal gelegen Hilversum, bedienen we een grote regio, waaronder Naarden. Een overzicht van de nieuwbouwprojecten vind u op de pagina projecten. U kunt bij ons terecht voor het ontwerp, de uitwerking en bouwbegeleiding, voor zowel nieuwbouw als verbouw.

modern woonhuis met steile kap door engel architecten

Architect voor verbouwing of uitbouw in Naarden.

Engel Architecten werkt met name voor particuliere opdrachtgevers, ook in Naarden en omgeving. Wij ontwerpen zowel nieuwbouw projecten als verbouwingen. Ook voor een uitbouw aan uw woonhuis bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een scherp oog voor detail. Laat ons u overtuigen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

detail van het hardsteen van het verbouwde woonhuis aan de hogeweg in amsterdam
detail van het verbouwde woonhuis in amsterdam

Architect voor nieuwbouw in de regio Naarden.

Naast verbouwingen of uitbouwen ontwerpen we moderne woonhuizen. Onze ontwerpen worden zorgvuldig ingepast in hun omgeving en sluiten naadloos aan bij de wensen van onze opdrachtgevers. De ontwerpen kenmerken zich door het gebruik van natuurlijke materialen en royale glaspartijen. Deze grote glaspartijen zorgen er voor dat er een sterke verbinding ontstaat tussen binnen en buiten. De tuin wordt hierdoor als het ware naar binnen getrokken en voelt daardoor als een vanzelfsprekend onderdeel van het ontwerp.

voorzijde modern woonhuis in de bossen in zeist

Heeft u een project dat u met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen u graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we u inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op