Uw betrouwbare architect in Naarden

Wilt u een modern woonhuis laten bouwen of uw woning renoveren, dan is het slim om een architect in Naarden in te schakelen. Het gaat hier om veel geld en u wilt de bouw of verbouwing goed regelen. Wij van architectenbureau Engel Architecten kunnen u dan prima helpen. Naast bouwkundige kennis hebben wij jarenlange ervaring met het ontwikkelen en uitvoeren van concepten voor particuliere en zakelijke klanten. Kwaliteit en een klantgerichte service zijn voor ons heel belangrijk. Wanneer u een afspraak maakt een van onze architecten, dan houden wij ons hieraan. Dus zoekt u een betrouwbare architect in Naarden? Bel ons dan: 020-4895047.

Zo werken wij in Naarden

Voor ons is het heel belangrijk om uw wensen helder te krijgen, anders kunnen wij als architect niet voor u aan de slag gaan. In een persoonlijk gesprek komen onder meer de stijl van de architectuur, het budget en de gewenste ruimtes aan bod. Ook hebben onze architecten oog voor de omgeving van uw woning of bedrijfspand. Een goede architect zorgt ervoor dat omgeving en ontwerp naadloos op elkaar aansluiten. Wanneer u dat wilt, kunnen we bij aannemers in Naarden offertes aanvragen op basis van onze tekeningen en technische omschrijving. Ons architectenbureau kan u uitstekend adviseren en begeleiden. Samen zorgen we ervoor dat het concept van onze architect perfect wordt uitgevoerd.

Digitale techniek voor architecten

Zou u willen weten of de deur ook op een andere plek kan of wilt u een extra raam in een moderne villa proberen? Dankzij Building Information Modeling (BIM) kunt u eenvoudig en snel zien of uw aanpassingen haalbaar zijn en welke gevolgen dit heeft voor uw project in Naarden. Deze speciale techniek voor architecten werkt erg prettig en maakt ons werk sneller en overzichtelijker. U als opdrachtgever in Naarden profiteert ervan:

  • De kans op rekenfouten is kleiner
  • U krijgt direct een helder beeld van ons concept
  • Het is mogelijk om snel wijzigingen door te voeren
  • U krijgt direct inzicht in de kosten van wijzigingen
  • Het programma rekent snel een kostenplaatje voor u uit

U staat centraal bij ons architectenbureau

Een klantgerichte aanpak staat centraal bij onze architecten. We houden niet van elitaire collega’s die neerkijken op opdrachtgevers. Wij gaan juist samen met u aan de slag en denken graag met u mee. Ook maken we altijd heldere afspraken, zodat u vooraf weet waar aan toe bent en u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Wij zijn een betrouwbaar architectenbureau in Naarden. Wilt u meer weten of ons in de arm nemen? Belt u dan met 020-4895047 of stuur een e-mail naar info@engelarchitecten.nl. Kies voor ons en u zult merken dat wij een architect in Naarden zijn waar u op kunt bouwen!

Leave a Reply