Op zoek naar een architect in Noord-Brabant?

Architect Noord-Brabant: Maak kennis met Engel Architecten

Nieuwbouw of verbouw project in Noord-Brabant? Hoe vindt u de juiste architect?

Engel Architecten is een architectenbureau dat door heel Nederland meerdere projecten heeft gerealiseerd. Engel Architecten is gevestigd in Hilversum, maar wanneer je op zoek bent naar een Architect in Noord-Brabant, kan engel Architecten de juiste match zijn. We bedienen een grote regio, waaronder Noord-Brabant. U kunt bij ons terecht voor het ontwerp van uw droomwoning, moderne villa, de uitwerking, bouwbegeleiding en interieurontwerpen. Engel Architecten verzorgt uw gehele (ver)bouw project. Een droomwoning is voor iedereen persoonlijk. We helpen u graag met de juiste keuze maken, en deze keuze begint met de juiste Architect. Het is belangrijk dat u in zee gaat met een architect waarbij u zich op uw gemak voelt, en die perfect aansluit op uw wensen. Vraag daarom een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en ontdek wat Engel Architecten voor u kan betekenen.

Moderne woning Nijmegen

Architect Noord-Brabant voor een verbouwing of uitbouw

Engel Architecten werkt hoofdzakelijk voor particuliere opdrachtgevers, ook in Noord-Brabant. Naast nieuwbouwprojecten ontwerpen we ook verbouwingen. Bent u op zoek naar een uitbouw die aansluit bij uw huidige woning? Ook daarvoor bent u bij Engel Architecten aan het juiste adres. Laat ons u informeren in een vrijblijvend gesprek. Onze ontwerpen voor uitbouwen en verbouwingen hebben een moderne uitstraling, maar kunnen we ook passend maken in de huidige stijl van het huis. We denken graag mee met uw wensen.

Moderne trap
Hoge entree moderne woning

Architect Noord-Brabant voor verbouwingen

Naast een grootschalige verbouwing of prachtige uitbouw ontwerpen we moderne bungalows, villa’s en woonhuizen. We verzorgen prachtige woningen die naadloos zijn ingepast in hun omgeving en goed aansluiten bij de wensen van u, onze opdrachtgever. De ontwerpen van Engel Architecten zijn kenmerkend door het gebruik van royale glasvlakken en veel natuurlijke materialen. De grote raampartijen zorgen voor een unieke verbinding tussen interieur en exterieur. Hierdoor wordt de tuin aangesloten als onderdeel van het ontwerp.

Bent u op zoek naar een unieke en betrouwbare architect in Noord-Brabant? Bekijk meer informatie over het kennismakingsgesprek!

Kantoor

Heeft u een project dat u met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen u graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we u inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op