Op zoek naar een architect in Noord-Brabant?

Architect Noord-Brabant: Maak kennis met Engel Architecten

Villa in bos

Nieuwbouw of verbouw project in Noord-Brabant? Hoe vindt je de juiste architect?

Engel Architecten is een architectenbureau dat door heel Nederland meerdere projecten heeft gerealiseerd. Engel Architecten is gevestigd in Hilversum, maar wanneer je op zoek bent naar een Architect in Noord-Brabant, kan engel Architecten de juiste match zijn. We bedienen een grote regio, waaronder Noord-Brabant. Je kan bij ons terecht voor het ontwerp van jouw droomwoning of moderne villa, de uitwerking, bouwbegeleiding en interieurontwerpen. Engel Architecten verzorgt het gehele (ver)bouw project. Een droomwoning is voor iedereen persoonlijk. We helpen je graag met de juiste keuze maken, en deze keuze begint met de juiste Architect. Het is belangrijk dat je in zee gaat met een architect waarbij jij je op je gemak voelt, en die perfect aansluit op jouw wensen. Vraag daarom een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en ontdek wat Engel Architecten voor jou kan betekenen.

Architect Noord-Brabant voor een verbouwing of uitbouw

Engel Architecten werkt hoofdzakelijk voor particuliere opdrachtgevers, ook in Noord-Brabant. Naast nieuwbouwprojecten ontwerpen we ook verbouwingen. Ben je op zoek naar een uitbouw die aansluit bij jouw huidige woning? Ook daarvoor ben je bij Engel Architecten aan het juiste adres. Laat ons jou informeren in een vrijblijvend gesprek. Onze ontwerpen voor uitbouwen en verbouwingen hebben een moderne uitstraling, maar kunnen we ook passend maken in de huidige stijl van het huis. We denken graag mee met al jouw wensen.

Architect Noord-Brabant voor verbouwingen

Naast een grootschalige verbouwing of prachtige uitbouw ontwerpen we moderne bungalows, villa’s en woonhuizen. We verzorgen prachtige woningen die naadloos zijn ingepast in hun omgeving en goed aansluiten bij de wensen van onze opdrachtgever. De ontwerpen van Engel Architecten zijn kenmerkend door het gebruik van royale glasvlakken en veel natuurlijke materialen. De grote raampartijen zorgen voor een unieke verbinding tussen interieur en exterieur. Hierdoor wordt de tuin aangesloten als onderdeel van het ontwerp.

Ben je op zoek naar een unieke en betrouwbare architect in Noord-Brabant? Kijk dan hier voor meer informatie over het kennismakingsgesprek!

Meer projecten

Heb je een project dat je met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen je graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we je inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op