Ontwerpen tot in detail

Wanneer u van plan bent om te verbouwen en op zoek bent naar een vakkundige architect voor uw verbouwing, dan kunt u terecht bij Engel Architecten. Wij zijn een gespecialiseerd architectenbureau dat het volledige ontwerp voor uw verbouwing tot in het kleinste detail kan realiseren. Wij werken daarbij voornamelijk voor particuliere opdrachtgevers, waarbij u kunt denken aan een complete restauratie, maar ook de uitbouw van een bestaand pand.

Helder en eenduidig

Als architect hebben wij een unieke werkwijze ontwikkeld. Deze werkwijze hanteren wij al jaren met veel succes en naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Zo houden wij bij ieder project niet alleen rekening met de technische haalbaarheid en de uitstraling van de verbouwing, maar zorgt onze architect er bovendien voor dat deze volledig wordt ingepast in de omgeving en exact aansluit op de wensen van onze klanten. Daarbij karakteriseert een uitgevoerd project door onze specialisten zich vooral door een zeer heldere en eenduidige opzet.

Belangrijke uitgangspunten

Wij werken voornamelijk met natuurlijke bouwmaterialen zoals hout, steen, beton en glas. Daarnaast houdt onze architect bij een verbouwing zo optimaal mogelijk rekening met licht(inval), lucht en ruimte. Deze elementen zijn belangrijke uitgangspunten bij de ontwerpen die wij verzorgen voor allerlei verbouwingen. Door bij het ontwerp al zo veel mogelijk met deze facetten rekening te houden, voorkomt u achteraf onaangename verrassingen.

Nauwkeurige afstemming

Een verbouwing is meestal een ingrijpende gebeurtenis en vraagt om een nauwkeurige afstemming. Vandaar dat onze architect graag vrijblijvend bij u op locatie komt om uw verbouwplannen door te spreken. Door een zorgvuldige afstemming van de plannen op uw situatie, weten wij doorgaans verrassende resultaten te realiseren.

Ontdek de mogelijkheden

Maak vandaag nog kennis met uw betrouwbare architect en ontdek de mogelijkheden die wij voor u kunnen realiseren. Wij zijn er als architect voor om uw verbouwing zo geruisloos mogelijk te laten verlopen. Zodra de basis van het project volledig in orde is, zal de verbouwing zelf uitstekend verlopen en kunt u snel profiteren van een duurzaam eindresultaat dat compleet is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Bekijk gerust de voorbeelden van de projecten die wij in het verleden hebben mogen ontwerpen en neem direct contact met ons op als u interesse heeft in onze dienstverlening.