Op zoek naar een architect in Zuid-Holland?

Architect Zuid-Holland: Maak kennis met Engel Architecten

Moderne Bungalow

Verbouw- of nieuwbouw project in Zuid-Holland?

Engel Architecten is een architectenbureau dat door heel Nederland prachtige projecten heeft mogen realiseren. Engel Architecten is gevestigd in Hilversum, maar wanneer je op zoek bent naar een Architect in Zuid-Holland, kan engel Architecten de juiste architect voor jou zijn. We bedienen een grote regio, waaronder Zuid-Holland. Je kunt bij ons terecht voor het ontwerp van jouw nieuwe droom woning, de uitwerking hiervan, zorgvuldige bouwbegeleiding en unieke interieurontwerpen. Engel Architecten verzorgt het gehele (ver)bouw project. Een droomwoning betekend voor iedereen iets anders. We helpen je graag met de juiste keuze maken. Het is belangrijk dat je in zee gaat met een architect waarbij je je op je gemak voelt, en die daarnaast perfect aansluit op jouw wensen. Vraag daarom een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en ontdek wat Engel Architecten voor je kan betekenen.

Architect Zuid-Holland voor een uitbouw of verbouwing

Engel Architecten werkt voornamelijk met particuliere opdrachtgevers, zo ook in Zuid-Holland. Naast nieuwbouwprojecten ontwerpen we ook verbouwingen. Ben je op zoek naar een uitbouw die goed aansluit bij jouw huidige woning? Ook daarvoor ben je bij Engel Architecten aan het juiste adres. Onze ontwerpen voor uitbouwen en verbouwingen hebben een moderne uitstraling, maar kunnen we ook passend maken in de huidige stijl van het huis. We denken graag mee met jouw wensen!

Architect Zuid-Holland voor verbouwingen

Naast een grootschalige verbouwing of unieke uitbouw ontwerpen we moderne woonhuizen, bungalows en villa’s. We verzorgen prachtige woningen die naadloos zijn ingepast in hun omgeving en goed aansluiten bij jouw wensen. De ontwerpen van Engel Architecten zijn kenmerkend door het gebruik van royale glasvlakken en veel natuurlijke materialen. De grote raampartijen zorgen voor een prachtige verbinding tussen interieur en exterieur.

Ben je op zoek naar een unieke en betrouwbare architect in Zuid-Holland? Kijk hier voor meer informatie over het kennismakingsgesprek!

 

Meer projecten

Heb je een project dat je met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen je graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we je inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op