Voor al uw bouwprojecten

Van harte welkom bij Engel Architecten. Wij staan al jaren te boek als vakkundig en klantvriendelijk architectenbureau in de buurt van Amsterdam. Wij werken samen met zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Al onze ontwerpen en projecten sluiten perfect aan op de omgeving en maken de woonomgeving voor omwonenden vaak alleen maar prettiger. Dus bent u op zoek naar architecten in Amsterdam die u een comfortabele woning kunnen aanbieden en daarnaast het straatbeeld verbeteren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Naadloze aansluiting op uw wensen

Een belangrijke steunpilaar van ons succes is de klantvriendelijke werkwijze die wij hanteren. Vanaf het moment dat u voor het eerst contact op neemt met ons vakkundige personeel, zult u merken dat wij u met respect behandelen. Wij geven u veel ruimte om mee te denken binnen uw project in Amsterdam. Het is immers uw project en u blijft de opdrachtgever. Wij hebben niets met elitaire architecten die neerkijken op hun opdrachtgevers. We maken daarom altijd duidelijke afspraken met u, zodat er achteraf geen vervelende verrassingen aan het licht komen. Op die manier hebben wij al talloze klanten aan een prachtig resultaat geholpen.

Kies voor kwaliteit

Ook de kwaliteit van het werk staat buiten kijf. Engel Architecten is in vergelijking met andere architecten een echte expert en heeft de ervaring en het inzicht om ieder project tot een voortreffelijk resultaat te leiden. Zo werken wij met Building Information Modeling (BMI) een geavanceerde digitale techniek voor het ontwerpen van gebouwen en is het bureau aangesloten bij de BNA. Ook zult u deze architecten naast de gebruikelijke materialen zoals beton, glas en hout veelvuldig horen spreken over ruimte, licht en lucht. Onze ontwerpen zijn eigentijds, helder en doeltreffend en wij proberen uw stad Amsterdam met ieder project een beetje mooier te maken.

Stel gerust uw vragen

Heeft u nog vragen over onze werkwijze of over ons bedrijf? Kijk dan gerust even rond op onze website. U kunt natuurlijk ook terecht op ons kantoor. Klik op het kopje ‘contact’ voor onze gegevens. Wij helpen u graag als u op zoek bent naar ervaren en gedreven architecten in Amsterdam.