Ben je opzoek naar een architect voor een duurzame villa? Engel Architecten helpt graag met jouw droomproject!

Duurzame architect

Voorgevel moderne woning

Ben je opzoek naar een duurzame architect?

Ben je opzoek naar een duurzame architect? Engel Architecten heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. Duurzaamheid is een onderwerp dat steeds belangrijker wordt. Duurzaamheid komt ter sprake bij veel verschillende onderwerpen, zo ook bij het bouwen of verbouwen van een huis. Het bouwen van een huis kan milieubelastend zijn. Daarom proberen we bij Engel Architecten duurzaamheid mee te nemen tijdens het ontwerp en bouwen van jouw moderne woning, bungalow of villa.

Op welke manier is Engel Architecten een duurzaam architect?

Tegenwoordig worden er veel duurzaamheidseisen gesteld tijdens het bouwen van een huis. Engel Architecten voldoen met al onze unieke ontwerpen aan deze hoogste duurzaamheidseisen. Zo zijn al onze ontwerpen gas-loos. Daarnaast denken we verder door alleen genoegen te nemen met de hoogste isolatiewaardes en geïntegreerde oplossingen voor zonnecellen op daken. Ook houden we rekening met de gebruikte materialen en zorgen we voor een BENG (bijna energieneutraal gebouw)

Vanuit de overheid, de gemeente en onze opdrachtgevers is er behoefte aan steeds duurzamer bouwen. Daarom zijn wij vanuit Engel Architecten genoodzaakt bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen rondom duurzaam bouwen. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of maak een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We informeren je graag over alle mogelijkheden rondom de bouw van een moderne villa, woning, bungalow of vakantiewoning.

Duurzame woning inspiratie

Bij Engel Architecten inspireren we je graag met de mogelijkheden rondom duurzaam bouwen. Benieuwd of Engel Architecten bij jou past? Bekijk dan onze projecten!

De bouwkosten voor woningen variëren sterk, zo ook voor duurzame villa’s. De kosten zijn afhankelijk van de wensen van onze opdrachtgevers. Denk hierbij aan de te gebruiken materialen maar ook het ontwerp zelf is een belangrijke factor. Engel Architecten heeft veel kennis in huis op het gebied van bouwkosten. Wij maken realistische ramingen van de te verwachten bouwkosten. Dit doen wij op basis van de grootte van de luxe villa. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of download de whitepaper bouwkosten.

Meer projecten

Heb je een project dat je met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen je graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we je inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op