Zoek je een architect voor jouw kubistische woning?

Engel Architecten is de architect voor jouw kubistische woning

exterieur van de kubuswoning in Aalsmeer door engel architect

Architect kubistische woning

Een kubistische woning is een belangrijke trend binnen de moderne architectuur. De eenvoudige, rechthoekige vormgeving zorgt voor een rustgevende uitstraling van jouw woning. Deze ogenschijnlijke eenvoud maakt het ontwerpen van een zulk soort woning echter niet gemakkelijker dan bij een ander soort woning. Het creëren van een eenvoudig ontwerp is een vak apart. Door de jarenlange ervaring van Engel Architecten in het ontwerpen van kubistische woningen, kunnen wij hier toch goed en snel in schakelen. Wij zorgen ervoor dat jouw wensen verwerkt worden in een design wat één wordt met de omringende omgeving. Zo wordt deze woning ook echt een thuis voor jou en jouw gezin.

Kubistische woning bouwen met Engel Architecten

Het bouwen van een kubistische woning is in principe niet heel erg verschillend van de bouw van een ander type nieuwbouwwoning. Alle moderne trends kunnen dan ook van toepassing zijn op kubistische woningen: of het nu gaat om gebruik van duurzame materialen of de opbouw uit geprefabriceerde componenten. Dit draagt allemaal bij aan de uitstraling van het gebouw op moment van oplevering, maar ook door de jaren heen.

Wanneer het ontwerp van de kubistische woning afgerond is, kan de bouw van start gaan. Zoals gezegd kan er bij de bouw gekozen worden voor verschillende technieken. Een steeds populairder wordende is het gebruik van geprefabriceerde materialen: hiermee wordt jouw kubistische woning in grotere delen opgebouwd alvorens deze naar de kavel vervoerd worden. Moderne villa bouwen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De kosten van het bouwen van een kubistisch huis

Het bouwen van een kubistische woning kost geld. Net als bij ieder ander type woning geldt: je kan het zo duur maken als jezelf wilt. Zaken om rekening mee te houden is formaat, gebruik van materialen en technieken om de kubistische woning te bouwen. Wij bieden je graag inspiratie tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Engel Architecten als architectenbureau voor jouw kubistische woning

Wanneer je ervoor kiest om een kubistische woning te laten ontwerpen bij Engel Architecten, dan kiest je voor een premium look-and-feel, moderne designs die opgaan in de omgeving en het gebruik van duurzame materialen. Bovendien profiteer je van onze jarenlange ervaring in de architectuur, waardoor we jouw wensen goed kunnen vertalen naar concrete designs. Ben je benieuwd wat Engel Architecten voor jouw kubistische woning kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer projecten

Heb je een project dat je met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen je graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we je inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op