Nieuw huis bouwen voorbeelden van Engel architecten

Nieuw huis bouwen voorbeelden

Ben je van plan een nieuw huis te bouwen en zoek je inspiratie? Engel Architecten staat klaar om je te helpen! Het bouwen van een nieuwe woning is een spannend avontuur waarbij het essentieel is om voldoende inspiratie op te doen. Wat spreekt jou aan? Wat past bij jouw visie? Neem daarom een kijkje bij de villa’s, woonhuizen en bungalows die zijn gerealiseerd door Engel Architecten. Deze woningen stralen stuk voor stuk een unieke charme uit, dankzij doordachte ontwerpdetails, royale lichte ruimtes en een warme atmosfeer.

Architect moderne villa

Je wilt een nieuw huis bouwen? We helpen je!

Kenmerkend voor de huizen van Engel Architecten zijn strakke gevels en indrukwekkende grote raampartijen, die overvloedig natuurlijk licht binnenlaten. Hierdoor worden de woningen ware oases van zonlicht. Bovendien zijn we enthousiast over het gebruik van grote glazen schuifdeuren, waardoor jouw huis één wordt met de omgeving en ondanks de moderne materialen een sfeervol geheel vormt.

Engel Architecten staat garant voor een woning die naadloos aansluit bij jouw ideeën en wensen. Wil je meer weten over het bouwen van een moderne luxe villa? We bieden ook uitgebreide informatie over de kosten van het bouwen van een huis, zoals “Wat kost het bouwen van een huis?” 

Duurzaam huis bouwen? Voorbeelden van Engel Architecten

Het bouwen van een nieuw huis is een grote onderneming die grondig overwogen moet worden. Naast het ontwerp van jouw nieuwe huis, staan we bij Engel Architecten ook klaar om je te helpen met andere belangrijke vraagstukken. Duurzaamheid is tegenwoordig een centraal thema, en wij zijn toegewijd aan het realiseren van milieuvriendelijke woningen. Duurzaam bouwen betekent dat we tijdens het hele bouwproces rekening houden met de natuur en het milieu. Bekijk onze inspirerende voorbeelden van een vrijstaand huis bouwen, een modern huis bouwen, bungalow bouwen voorbeelden en meer.

Naast het ontwerpen denken we graag mee over alle aspecten van jouw nieuwe huis. Overweeg je een nieuw huis te bouwen? Kijk dan eens naar onze diverse en unieke ontwerpen, zoals het bouwen van een moderne villa bouwen of een moderne woning bouwen.

Meer projecten

Heb je een project dat je met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen je graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we je inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op