102016feb

Geschakelde stadvilla’s De Meern

Het woningbouwproject Slingerak in De Meern in opdracht van Timpaan uit Rijsenhout nadert de oplevering. Het project bestaat in totaal uit 40 woningen waaronder 8 van deze geschakelde stadsvilla’s.

Read More
32016feb

Klassiek woonhuis De Meern

Het woonhuis aan de Zandweg in de Meern nadert de oplevering. Het woonhuis vormt een onderdeel van de 40 woningen in het project Slingerak, De Meern maar vanwege de bijzondere ligging tussen de historische lintbebouwing aan de Zandweg is het woonhuis in een duidelijk klassieke stijl ontworpen.

Read More
182016jan

Bouw woonhuis Rieteiland Oost gestart

Afgelopen december is de bouw gestart van het woonhuis op Rieteiland Oost. Het Rieteiland Oost bevindt zich op het zuidelijkste punt van IJburg in Amsterdam. Inmiddels ligt de vloer van de begane grond al op zijn plaats. Deze week wordt er met de bovenbouw gestart. De oplevering staat gepland voor het begin van de zomer…

Read More
32015nov
Homify

Engel Architecten op Homify

Sinds enige tijd publiceren wij ons werk op Homify. Dit is een internationaal platform voor architecten, binnenhuisarchitecten en constructie-experts. Het ledenbestand hiervan breidt zicht voortdurend uit en het platform helpt klanten om de juiste specialisten te vinden voor specifieke woonideeën. Het volgende is onlangs gepubliceerd op Homify: https://www.homify.nl/ideabooks/189208/een-prefab-huis-de-voor-en-nadelen (Nederlands) https://www.homify.es/libros_de_ideas/114000/consejos-para-organizar-tu-jardin (Spaans) https://www.homify.de/ideenbuecher/190147/die-moderne-variante-einer-villa (Duits) Bekijk onze...
Read More
232015jul

Engel Architecten is verhuisd

Engel Architecten is verhuisd. Vanuit de binnenstad van Amsterdam naar de voormalige Johannes Calvijnschool in Hilversum, een gemeentelijk monument ontworpen door de bekende Hilversumse architect Dudok. Het nieuwe adres vindt u op de contactpagina. Telefoonnummer, emailadres en webadres blijven ongewijzigd.

Lees meer
12015jul

Renovatie woonhuis Hilversum gereed

In Hilversum is onlangs de renovatie van dit woonhuis uit 1915 voltooid. Het woonhuis is compleet vernieuwd en voorzien van een nieuwe uitbouw in stijl van de bestaande woning. Engel Architecten heeft het project van a tot z doorlopen, van ontwerp tot en met oplevering. De complete renovatie heeft van start ontwerp tot eindoplevering circa…

Lees meer
82015jan

Villa Kerckebosch opgeleverd

Onlangs is de Villa Kerckebosch in Zeist opgeleverd. De omgeving van deze woning wordt gekenmerkt door een bosachtige omgeving die grenst aan een heidegebied. Zowel het ontwerp zelf als de keuzes van kleuren en materialen is nauwgezet afgestemd op het karakter van de directe omgeving. Deze villa is ontworpen voor een kavel in de nieuwe…

Lees meer
292014okt

Villa Zeist

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het interieur en wordt het terras rondom de woning voorzien van terrastegels. Nog een kleine maand en dan is de villa in Kerckebosch Zeist gereed.

Lees meer
92014sep

Villa Zeist

Het steigerwerk van de villa in de bossen van Zeist is er af. Langzaam wordt het eindresultaat zichtbaar. De oplevering staat gepland voor december 2014.

Lees meer
202014aug

Hoogste punt villa Kerckebosch

Het hoogste punt van de villa in Kerckebosch Zeist is inmiddels bereikt, de oplevering door aannemer Van Dinther uit Schaik staat gepland voor einde 2014.

Lees meer
42014jul

Hogeweg

Op de Hogeweg in Amsterdam is de metselaar begonnen met het metselen van de metselwerkbogen. Onder de boog komt een mozaïek van hardgebakken tegeltjes.

Lees meer
72014jan

Villa Kerckebosch

Een mooie start van het nieuwe jaar. Deze week is de bouw gestart van de villa in Zeist. De villa in de wijk Kerckebosch wordt naar verwachting nog voor de zomer opgeleverd.

Lees meer