Ook in Almere de architect voor bouw, uitbouw en verbouw

Architect Almere: Engel Architecten als architectenbureau voor uw projecten

exterieur van de kubuswoning in Aalsmeer door engel architect

Architect Almere; architectenbureau op maat

Engel Architecten verzorgt ook (ver)bouwprojecten in de regio Almere. Engel Architecten heeft meerdere projecten gerealiseerd in Almere .Vanuit Hilversum kunnen we snel schakelen tussen verschillende omliggende plaatsen. Hier verzorgen we verschillende soorten opdrachten, met name voor particulieren. We verwerken uw wensen tot specifieke designs waarbij we ook rekening houden met de omgeving. Een overzicht van al onze projecten vindt u op de projecten pagina. U kunt bij ons terecht voor onder andere het ontwerp van uw nieuwe moderne woning, de uitwerking en bouwbegeleiding. Het bouwen van een moderne villa of bungalow in Almere is voor iedereen persoonlijk. Het is daarom van belang dat u een architect kiest waarbij u zich op uw gemak voelt. Daarom bieden we u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Zo kunt u kijken of wij als architectenbureau goed aansluiten op uw wensen.

exterieur van de betonnen kubusvilla in Aalsmeer

Architect Almere voor een verbouwing of uitbouw

Engel Architecten is gespecialiseerd in particuliere projecten, zo ook in Almere. We ontwerpen zowel uw verbouwing als nieuwbouwproject. Bovendien bent u voor een uitbouw passend bij uw huidige woning in Almere bij Engel Architecten aan het juiste adres. We hebben verschillende verbouw projecten in Almere op onze naam. We kijken graag met onze klanten mee naar de wensen en behoeften, waarna we tot een voorstel komen. Hierbij zorgen we dat er iets op papier komt wat de klant wilt en bij de woning past. Hierdoor is iedere aanbouw of verbouwing anders. Bent u nieuwsgierig naar wat Engel Architecten voor uw woning in Almere kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan via ons contactformulier.

interieur van de betonnen kubusvilla in Aalsmeer
interieur van het moderne huis op IJburg

Architect Almere voor een nieuwbouw woning

Wij houden ons uiteraard met meer bezig dan verbouwingen. Een goed voorbeeld is het ontwerpen van nieuwbouw woningen in Almere. Hierbij staat het gebruik van natuurlijke elementen en veel glaspartijen centraal Echter leven wij zorgvuldig uw wensen na, zodat het volledig voelt als uw eigen huis. Deze werkwijze heeft al tot veel tevreden klanten geleid. Prachtige woningen die zorgvuldig zijn ingepast in hun omgeving en naadloos aansluiten bij de wensen van onze opdrachtgevers. Wilt u een moderne villa bouwen in Almere? Laat je inspireren door onze bungalow bouwen voorbeelden of villa bouwen voorbeelden.

Kantoor

Heeft u een project dat u met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen u graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we u inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op