Uw specialist in Almere en omstreken

Welkom bij Engel Architecten, uw specialist in architectuur in Almere en omstreken. Wij kunnen uw droomhuis verwezenlijken dankzij een uiterst vakkundige werkwijze. Wij gaan altijd uiterst klantgericht te werk en nemen zoveel mogelijk van uw wensen mee in het uiteindelijke ontwerp. Natuurlijk brengen wij als architect ook jarenlange ervaring mee en ons bouwkundig inzicht is voortreffelijk. U kunt rekenen op kwaliteit en een kenmerkend ontwerp. Zo zijn de gebouwen te herkennen aan een heldere en eenduidige opzet. Op zoek naar een gedreven architect in Almere? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Heldere en doeltreffende ontwerpen

Als architect wordt er voornamelijk voor particuliere opdrachtgevers gewerkt. Wij weten met onze ontwerpen ieder gebouw naadloos te laten aansluiten bij de omgeving. Zo wordt er niet alleen een fijne woonruimte gecreëerd voor de bewoners van het ontwerp, maar maken wij ook de buurt woonvriendelijker voor de inwoners van Almere. Uiteraard verliezen we daarbij uw wensen niet uit het oog en gaan we voor een helder en doeltreffend ontwerp.

Kwaliteit gegarandeerd

Om de kwaliteit van ons werk als architect verder te garanderen, kunt u bedenken dat wij gebruik maken van BIM en lid zijn van de BNA. Building Information Modeling is een digitale techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van een digitale database die het aanpassen van het ontwerp eenvoudig maakt en het berekenen van de gevolgen hiervan een stuk versimpelt. Daarnaast kunnen we er ook de tijd en kosten van de constructie in Almere mee berekenen. Als lid van de Bond van Nederlandse Architecten, is ons professionalisme gewaarborgd. Niet iedereen krijgt dit lidmaatschap en zo vormt het zowel een garantie van kwaliteit als een erkenning van collega’s van ons werk als architect.

Neem direct contact op!

Heeft u interesse in de diensten van uw architect in Almere? Neem dan vandaag nog contact op. U kunt onze contactgegevens vinden onder het kopje ‘contact’. Ook kunt u direct bellen naar 035-6778401 of mailen naar info@engelarchitecten.nl.