Ook in Almere de architect voor bouw, uitbouw en verbouw

Engel Architecten als architectenbureau voor uw projecten in Almere

voorgevel van het moderne huis op IJburg door engel architect

Architect Almere

Engel Architecten verzorgt ook (ver)bouwprojecten in de regio Almere. Vanuit Hilversum kunnen we snel schakelen tussen verschillende omliggende plaatsen. Hier verzorgen we verschillende soorten opdrachten, met name voor particulieren. We verwerken uw wensen tot specifieke designs waarbij we ook rekening houden met de omgeving. Nog inspiratie nodig om te bepalen wat precies uw wensen zijn voor uw woning in Almere? Wij helpen u hier graag bij in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

exterieur van de kubuswoning in Aalsmeer door engel architect

Ontwerp van een verbouwing aan uw woning in Almere

Wilt u uw huidige gebouw of woning verbouwen? Geen probleem, wij verzorgen namelijk ook de architectuur voor verbouwingen in Almere. Hierbij kunnen wij veel kanten op: van het terugbrengen van gebouwen in hun oude staat tot strakke, moderne aanbouw. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze projecten om te zien wat wij kunnen betekenen voor uw verbouwing in Almere.

interieur modern woonhuis in de bossen in zeist
zwevende trap modern woonhuis in de bossen in zeist

Architect voor nieuwbouw woning in Almere

Ook voor een nieuwbouw woning in Almere of ander soort gebouw bent u bij ons aan het juiste adres. Het grootste gedeelte van onze projecten bestaat uit nieuwbouwwoningen. Het voordeel is dat u hier vanaf de grond uw droomhuis op kan bouwen. We houden dan ook altijd rekening met uw wensen. Bovendien zijn wij er groot voorstander van om de (natuurlijke) elementen van de omgeving te verwerken in het ontwerp van uw woning. Wilt u dus een woning met moderne uitstraling bouwen? Dan zijn wij de juiste architect in regio Almere. Benieuwd wat wij voor uw nieuwbouwproject in Almere kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

voorzijde modern woonhuis in de bossen in zeist

Heeft u een project dat u met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen u graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we u inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op