Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Inzicht in uw bouwproces

Of het nu gaat om een verbouwing, een uitbouw of een volledig nieuw huis, wij gaan met plezier de uitdaging aan. In de grotere regio realiseren we zowel kleinere als grotere verbouwingen en uitbouwen. Door heel Nederland realiseren we moderne vrijstaande woonhuizen. Engel Architecten is een bewezen betrouwbare partner met een eigen unieke stijl en beschikt over de benodigde kennis en ervaring op het gebied van zowel het bouwproces en bouwtechniek als de bouwkosten.

Engel Architecten

De inhoud van het kennismakingsgesprek

We nodigen u graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek helpen wij u inzicht te krijgen in het proces, vragen te beantwoorden over de bouwkosten en vertellen we graag meer over ons architectenbureau.

process

Proces

We nemen u mee in het verloop van een bouwtraject en helpen u een verwachting te schetsen van de duur en de verschillende fases die worden doorlopen tijdens dit traject, van schets tot oplevering.

costs

Bouwkosten

We maken een berekening van een aantal scenario’s van de bouwkosten. Zo weet u exact wat er mogelijk is en met welk budget u rekening moet houden.

wishes

Wensen

U heeft vast en zeker ideëen over hoe uw droomhuis er moet komen uit te zien. Samen bespreken we uw wensen en vertalen die naar een concreet concept.


Aangenaam

Maarten Engel, oprichter van Engel Architecten

In 2005 heb ik Engel Architecten opgericht om mensen te helpen hun droomhuis te realiseren waar ze trots op kunnen zijn. Dat doen we met een persoonlijke aanpak, omdat een woonhuis voor iedereen verschillend is. Ik zie het als een maatpak, waarbij individuele keuzes leiden tot een uniek ontwerp.

Ik heb gemerkt dat mensen met erg veel vragen rondlopen omtrent het laten ontwerpen en bouwen van een woonhuis alvorens ze bij ons langskomen op het bureau. Tijdens een kennismakingsgesprek bij ons in de studio streven wij er naar al die vragen te beantwoorden. Ik nodig u dan ook graag uit contact met ons op te nemen om eens rustig in onze studio uw project door te nemen.

Engel Architecten

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen kunt u direct met onze studio bellen. Met de agenda’s naast elkaar vinden we een datum om rustig uw project door te nemen.

Neem contact op