Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Inzicht in uw bouwproces

Wij staan voor een open, directe en duidelijke communicatie met u als opdrachtgever. We geven een zo volledig mogelijk beeld van wat u kunt verwachten, van zowel het ontwerpproces als de bouw zelf.

Engel Architecten

De inhoud van het kennismakingsgesprek

We nodigen u graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek helpen wij u inzicht te krijgen in het proces, vragen te beantwoorden over de bouwkosten en vertellen we graag meer over ons architectenbureau.

process

Proces

We nemen u mee in het verloop van een bouwtraject en helpen u een verwachting te schetsen van de duur en de verschillende fases die worden doorlopen tijdens dit traject, van schets tot oplevering.

costs

Bouwkosten

We maken een berekening van een aantal scenario’s van de bouwkosten. Zo weet u exact wat er mogelijk is en met welk budget u rekening moet houden.

wishes

Wensen

U heeft vast en zeker ideëen over hoe uw droomhuis er moet komen uit te zien. Samen bespreken we uw wensen en vertalen die naar een concreet concept.


Aangenaam

Engel Architecten

Engel Architecten is in 2005 opgericht. We werken met een hecht team van 10 architecten aan met name moderne woonhuizen en woongebouwen. Onze aanpakt kenmerkt zich door een duidelijke en open communicatie met onze opdrachtgevers.

Engel Architecten

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen kunt u direct met onze studio bellen. Met de agenda’s naast elkaar vinden we een datum om rustig uw project door te nemen.

Neem contact op