Voor de beste architect van Eemnes

Wanneer u een modern woonhuis uit uw dromen wilt laten ontwerpen, dan wilt u hiervoor graag de beste architect van Eemnes inschakelen. Engel Architecten kan u dan uitstekend van dienst zijn. Wij zijn een architectenbureau met vele jaren ervaring en bouwkundige kennis als het gaat om het verbouwen, renoveren en ontwerpen van woonhuizen en woonwijken. Ook in Eemnes kunnen wij u helpen en bijvoorbeeld uw project compleet begeleiden. We maken bij al onze concepten gebruik van Building Information Modeling om steeds de beste kwaliteit te kunnen leveren. Dit onderstrepen we met ons lidmaatschap van de Bond van Nederlandse Architecten.

Wat wij in huis hebben

Ons architectenbureau is zeer veelzijdig. U kunt dit zelf bekijken in ons portfolio op onze website. Hier vindt u een selectie van heldere en eenduidige concepten waar een architect van ons aan gewerkt heeft. Enkele voorbeelden:

  • Hilversum, renovatie van een woning uit 1915
  • Kerkebosch, ontwerp van een modern woonhuis
  • Zwijndrecht, concept voor showroom voor een autobedrijf
  • De Meern, een stedenbouwkundig slagenlandschap voor een woonwijk
  • Zoetermeer, ontwerpt voor modern en krachtig kantoorgebouw

Wij hebben voor iedere klus een geschikte architect in Eemnes. Informeer naar de mogelijkheden.

Building Information Modeling voor architecten

Wilt u weten of bijvoorbeeld een extra raam past bij een moderne villa in Eemnes? Met slechts enkele drukken op de knop ziet u het resultaat. Onze architecten werken bij het ontwikkelen van concepten met Building Information Modeling (BIM). Dit is een digitale techniek, waar wij vaak gebruik van maken. Dit werkt voor ons als architect erg prettig doordat wij u snel een indicatie kunnen geven. Als opdrachtgever profiteert u in Eemnes ook van een aantal voordelen:

  • Kleinere kans op rekenfouten
  • Direct een duidelijk beeld van het concept
  • Snel wijzigingen doorvoeren, zoals extra ramen invoegen
  • Direct zicht in de gevolgen van wijzigingen
  • Snel een kostenplaatje uitrekenen

Meer weten over ons architectenbureau?

Wilt u in Eemnes een architect inschakelen om u te helpen bij een bouwproject? Denk dan aan Engel Architecten. Uw wensen staan bij ons steevast voorop. Bovendien hebben wij ook oog voor de omgeving en zorgen we dat uw project hierop aansluit.

Dat maakt de woonomgeving voor omwonenden alleen maar prettig. We bieden u dus niet alleen een comfortabel en modern woonhuis, maar ook verbeteren we het straatbeeld. Dat is voor ons als architect vanzelfsprekend. Wilt u onze klantgerichte service zelf ervaren?

Maak dan een afspraak of vraag meer informatie op en bel: 035-6778401. Een email sturen naar info@engelarchitecten.nl kan natuurlijk ook. Wij gaan graag voor u aan de slag als uw architect in Eemnes.

Leave a Reply