Zoek je een architect voor jouw project in Eemnes?

Engel Architecten is jouw architect in de omgeving van Eemnes.

Moderne villa

Architectenbureau voor zowel verbouw als nieuwbouw.

Engel Architecten realiseert projecten in Eemnes. Vanuit het centraal gelegen Hilversum, bedienen we een grote regio, waaronder Eemnes. Een overzicht van de nieuwbouwprojecten vind je op de pagina projecten. Je kan bij ons terecht voor het ontwerp, de uitwerking en bouwbegeleiding, voor zowel nieuwbouw als verbouw.

Architect voor verbouwing of uitbouw in Eemnes.

Engel Architecten werkt met name voor particuliere opdrachtgevers, ook in Eemnes en omgeving. Wij ontwerpen zowel nieuwbouw projecten als verbouwingen. Ook voor een uitbouw aan jouw woonhuis bent je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een scherp oog voor detail. Laat je door ons overtuigen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Architect voor nieuwbouw in de regio Eemnes.

Naast verbouwingen of uitbouwen ontwerpen we moderne woonhuizen. Onze ontwerpen worden zorgvuldig ingepast in hun omgeving en sluiten naadloos aan bij de wensen van onze opdrachtgevers. De ontwerpen kenmerken zich door het gebruik van natuurlijke materialen en royale glaspartijen. Deze grote glaspartijen zorgen er voor dat er een sterke verbinding ontstaat tussen binnen en buiten. De tuin wordt hierdoor als het ware naar binnen getrokken en voelt daardoor als een vanzelfsprekend onderdeel van het ontwerp.

Meer projecten

Heb je een project dat je met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen je graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we je inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op