Bent u opzoek naar een architect voor uw kubistische woning?

Kubistische woning en architect

exterieur van de kubuswoning in Aalsmeer door engel architect

Waar moet u aan denken bij het ontwerp van een kubistisch woonhuis?

Deze pagina informeert u over de verschillende aspecten waar u aan moet denken wanneer u een architect wilt inschakelen voor het ontwerp van uw kubistische woning. We informeren u over het ontwerp, de bouwkosten en het proces van werken met een architect.

U wilt zelf een kubistische woning laten ontwerpen en bouwen en u bent opzoek naar een architect. Het vinden van de juiste architect voor uw woning kan lastig zijn. Er zijn veel architecten maar hoe vindt u het architectenbureau dat het beste bij u past? Engel Architecten is gespecialiseerd in het ontwerpen van moderne woonhuizen. Wij ontwerpen uw moderne woonhuis op maat. Vanuit het zeer centraal gelegen Hilversum realiseren we woonhuizen in heel Nederland. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. U bent van harte welkom in onze studio.

voorgevel van het moderne huis op IJburg door engel architect

Ontwerp, moderne architectuur, wat is een kubistische woning?

Binnen de ontwerpen van moderne woonhuizen zijn veel verschillende architectuurstijlen te herkennen. De kubistische stijl is een van de belangrijkste stijlen van de moderne architectuur voor woonhuizen. Vaak is de kubistische stijl te herkennen aan de moderne, vaak rechthoekige, vormgeving. De materialen die veel gebruikt worden zijn glas, hout, steen en beton. De vormgeving is ogenschijnlijk eenvoudig en straalt veel rust uit.

Bouwkosten, wat kost het bouwen van een kubistische woning?

De bouwkosten voor een kubistische woning kunnen sterk variëren. De kosten zijn afhankelijk van individuele wensen zoals de te gebruiken materialen. ook het ontwerp zelf speelt een belangrijke rol in de uiteindelijke bouwkosten. Engel Architecten beschikt over veel kennis over bouwkosten. Afhankelijk van uw wensen maken wij een raming van de te verwachten kosten voor de bouw van uw moderne woonhuis. Dit doen wij op basis van de grootte van het woonhuis, meestal de inhoud. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of download de whitepaper bouwkosten op onze site, de link staat onder aan de home page. die vindt u hier.

exterieur van de betonnen kubusvilla in Aalsmeer
interieur van de betonnen kubusvilla in Aalsmeer

Proces, hoe ontstaat het ontwerp voor een kubistische villa?

De werkzaamheden van een architect bestaan uit het ontwerp en de uitwerking van het woonhuis en het bouwtoezicht tijdens de bouw zelf. Engel Architecten werkt ontwerpen graag uit tot het laatste detail. Ook blijven wij graag betrokken bij de realisatie van uw kubistische woning. Wij geloven in de extra kwaliteit die ontstaat door intensief overleg met de opdrachtgevers maar ook met alle partijen die betrokken zijn bij de bouw van het woonhuis, van metselaar tot timmerman en van installateur tot projectleider.

Heeft u een project dat u met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen u graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we u inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op
×

Hoi!

Heb je een vraag over wat we voor je kunnen betekenen?

× Stel je vraag via WhatsApp!