Wilt u een modern woonhuis laten ontwerpen?

Architect gespecialiseerd in het ontwerpen van moderne woonhuizen

Moderne villa

Waar moet u aan denken bij het bouwen van uw moderne woonhuis?

Bij bouwen van een modern woonhuis komen verschillende zaken kijken. Vooral als u het laat doen door een architectenbureau. Gelukkig begeleiden wij u gedurende het hele proces, wanneer u met ons in zee gaat. Daarnaast vertellen we hier al het een en ander, zoals het ontwerp, de bouwkosten en het proces van werken met een architect.

Bent u opzoek naar een architect om een modern woonhuis te laten ontwerpen? De keuze voor een architectenbureau kan lastig zijn omdat er veel aanbod is. Daarnaast moet u een architect hebben welke goed bij u en uw stijl past. Het is immers uw persoonlijke droomhuis. Engel Architecten is gespecialiseerd in het ontwerpen van moderne woonhuizen. Hierbij hebben wij de visie: ieder huis is anders. Wat als gevolg geeft dat wij maatwerk leveren dat naadloos aansluit op uw wensen.

Engel Architecten werkt vanuit  Hilversum. Hierdoor kunnen wij projecten aannemen door heel Nederland.

interieur modern woonhuis in de bossen in zeist

Wat is een modern woonhuis?

Binnen de architectuur zijn er verschillende stijlen mogelijk. Echter is met name de moderne stijl in trek. Hier zijn ook enorm veel variaties in mogelijk. Het is daarom ook lastig te zeggen wat een modern woonhuis precies is.

We kennen allemaal de wit gestucte moderne woonhuizen in een moderne stijl. Deze staat in sterk contrast met de verfijnde jaren 30 stijl die we veel terug zien. Engel Architecten probeert in de ontwerpen de stijl van moderne huizen te combineren met de verfijning van de stijl uit de jaren 30. De moderne ontwerpen kenmerken zich door royale glasvlakken, natuurlijke materialen en grote overstekken.

Wat zijn de kosten voor het bouwen van een modern woonhuis?

Geen enkel huis is hetzelfde, dit geldt ook voor de kosten. Wij kunnen echter wel een gedetailleerde begroting maken voor de bouw van uw modern woonhuis. Hiervoor hoeft u enkel uw wensen door te geven. Wij baseren deze begroting meestal op de omvang en inhoud van het woonhuis. Moderne villa bouwen? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of download onze whitepaper over bouwkosten. De link staat onderaan de homepage.

voorzijde modern woonhuis in de bossen in zeist
woonkamer modern woonhuis in de bossen in zeist

Proces, hoe ontstaat het ontwerp voor een modern woonhuis?

De werkzaamheden van een architect bestaan uit verschillende onderdelen; het ontwerp, de uitwerking en het bouwtoezicht. Engel Architecten werkt ontwerpen graag uit tot in detail. Ook blijven wij graag betrokken bij de realisatie van uw moderne woonhuis. Wij geloven in de kwaliteit die ontstaat door intensief overleg met de opdrachtgevers maar ook met alle partijen die betrokken zijn bij de bouw van het woonhuis.

Heeft u een project dat u met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen u graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we u inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op