Bent u opzoek naar een architect voor uw modern woonhuis?

Architect gespecialiseerd in het ontwerp van modern woonhuizen

achtergevel moderne villa in de bossen in zeist door engel architect

Waar moet u aan denken bij het bouwen van uw eigen woonhuis?

Deze pagina informeert u over de verschillende aspecten waar u aan moet denken wanneer u een architect wilt inschakelen voor het ontwerp van uw moderne woonhuis. We informeren u over het ontwerp, de bouwkosten en het proces van werken met een architect.

U wilt zelf een modern woonhuis laten ontwerpen en u bent opzoek naar een architect. Het vinden van de juiste architect voor uw moderne woonhuis kan lastig zijn. Er zijn veel architecten maar hoe vindt u het architectenbureau dat het beste bij u past? Engel Architecten is gespecialiseerd in het ontwerpen van moderne woonhuizen. Wij ontwerpen uw moderne woonhuis op maat. Vanuit het zeer centraal gelegen Hilversum realiseren we woonhuizen in heel Nederland. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. U bent van harte welkom in onze studio.

interieur modern woonhuis in de bossen in zeist

Ontwerp, moderne architectuur, wat is een moderne woonhuis?

Er zijn veel verschillende architectuurstijlen te definiëren, van klassiek tot modern. Binnen de moderne stijl zijn er ook enorm veel variaties. Wat dus precies een modern woonhuis is is dan ook lastig te zeggen. We kennen allemaal de wit gestucte moderne woonhuizen in een moderne stijl. Deze staat in sterk contrast met de verfijnde jaren 30 stijl die we veel terug zien. Engel Architecten probeert in de ontwerpen de stijl van moderne huizen te combineren met de verfijning van de stijl uit de jaren 30. De moderne ontwerpen kenmerken zich door royale glasvlakken, natuurlijke materialen en grote overstekken.

Bouwkosten, wat kost het bouwen van een modern woonhuis?

De bouwkosten voor een modern woonhuis variëren. Afhankelijk van uw wensen maken wij een raming van de te verwachten kosten voor de bouw van uw moderne woonhuis. Dit doen wij op basis van de grootte van het woonhuis, meestal de inhoud. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of download de whitepaper bouwkosten op onze site, de link staat onder aan de home page. die vindt u hier.

voorzijde modern woonhuis in de bossen in zeist
woonkamer modern woonhuis in de bossen in zeist

Proces, hoe ontstaat het ontwerp voor een modern woonhuis?

De werkzaamheden van een architect bestaan uit verschillende onderdelen; het ontwerp, de uitwerking en het bouwtoezicht. Engel Architecten werkt ontwerpen graag uit tot in detail. Ook blijven wij graag betrokken bij de realisatie van uw moderne woonhuis. Wij geloven in de kwaliteit die ontstaat door intensief overleg met de opdrachtgevers maar ook met alle partijen die betrokken zijn bij de bouw van het woonhuis.

Heeft u een project dat u met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen u graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we u inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op
×

Hoi!

Heb je een vraag over wat we voor je kunnen betekenen?

× Stel je vraag via WhatsApp!