U wilt u eigen moderne bungalow bouwen en bent opzoek naar de juiste architect?

Architect gespecialiseerd in moderne bungalows

impressie van de luxe bungalow in hilversum

Waar moet u aan denken bij de bouw van een bungalow?

Deze pagina informeert u over de verschillende aspecten waar u aan moet denken wanneer u een architect wilt inschakelen voor het ontwerp van uw moderne bungalow. We informeren u over het ontwerp, de bouwkosten en het proces van werken met een architect.

U wilt zelf een moderne bungalow laten ontwerpen en bouwen en u bent opzoek naar een architect. Het vinden van de juiste architect voor uw moderne bungalow kan lastig zijn. Er zijn veel architecten maar hoe vindt u het architectenbureau dat het beste bij u past? Engel Architecten is gespecialiseerd in het ontwerpen van moderne bungalows. Wij ontwerpen uw bungalow op maat. Vanuit het zeer centraal gelegen Hilversum realiseren we woonhuizen in heel Nederland. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. U bent van harte welkom in onze studio.

impressie van de moderne bungalow in hilversum

Ontwerp, mid-century modern, wat is een moderne bungalow?

Wanneer is een huis nu precies een bungalow? En wat is een moderne bungalow. Bij een bungalow denken we vaak aan een eenlaagse woning, al dan niet voorzien van een plat dak. Dit verklaart enigszins het moderne karakter. Bungalows vinden we vaak terug op ruimere kavels, al dan niet in een bosrijke omgeving. Bij het ontwerp staat het contact met de omliggende tuin en natuur staat vaak centraal. De woningen worden om die reden vaak ontworpen met grote glaspartijen die tot aan de vloer reiken. Veel inspirerende voorbeelden voor bungalows vinden we niet alleen in Nederland maar in andere landen zoals Amerika en Australië. Vaak zien wij gelijkenissen met de stijl mid-century modern die we veel zien aan de westkust van de verenigde staten.

Bouwkosten, wat kost het bouwen van een moderne bungalow?

De bouwkosten voor een moderne bungalow kunnen sterk variëren. Afhankelijk van uw wensen maken wij een raming van de te verwachten kosten voor de bouw van uw bungalow. Dit doen wij op basis van de grootte van het huis, meestal de doen we dat aan de hand van de bruto inhoud. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of download de whitepaper bouwkosten op onze site, de link staat onder aan de home page. die vindt u hier.

impressie van de exclusieve bungalow in hilversum

Proces, hoe ontstaat het ontwerp voor een moderne bungalow?

De werkzaamheden van een architect bestaan uit verschillende onderdelen; het ontwerp, de uitwerking en het bouwtoezicht. Engel Architecten werkt ontwerpen graag uit tot in detail. Ook blijven wij graag betrokken bij de realisatie van uw moderne woonhuis. Wij geloven in de kwaliteit die ontstaat door intensief overleg met de opdrachtgevers maar ook met alle partijen die betrokken zijn bij de bouw van het woonhuis.

Heeft u een project dat u met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen u graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we u inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op
×

Hoi!

Heb je een vraag over wat we voor je kunnen betekenen?

× Stel je vraag via WhatsApp!