Zoek je een architect voor jouw kavel op Landgoed Overgooi in Almere?

Engel Architecten is de architect voor jouw kavel op Landgoed Overgooi in Almere.

Moderne villa

Architectenbureau voor villa's en woonhuizen.

Engel Architecten realiseert projecten in heel midden Nederland. Vanuit het centraal gelegen Hilversum, bedienen we een grote regio, waaronder Almere. Ben je één van de gelukkigen in het bezit van een kavel, bijvoorbeeld op Landgoed Overgooi? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een overzicht van de nieuwbouwprojecten vind je op de pagina projecten. Je kan bij ons terecht voor het ontwerp, de uitwerking en bouwbegeleiding, ook voor interieurontwerpen.

Architect voor jouw nieuwbouw woonhuis op een kavel op Landgoed Overgooi.

Engel Architecten werkt met name voor particuliere opdrachtgevers, ook in de regio Almere voor bijvoorbeeld een kavel op Landgoed Overgooi. Onze ontwerpen worden zorgvuldig ingepast in hun omgeving en sluiten naadloos aan bij de wensen van onze opdrachtgevers. De ontwerpen kenmerken zich door het gebruik van natuurlijke materialen en royale glaspartijen. Deze grote glaspartijen zorgen er voor dat er een sterke verbinding ontstaat tussen binnen en buiten. De tuin wordt hierdoor als het ware naar binnen getrokken en voelt daardoor als een vanzelfsprekend onderdeel van het ontwerp.

Wat kost het bouwen van jouw eigen woonhuis op Landgoed Overgooi?

De bouwkosten voor een moderne woning variëren en zijn sterk afhankelijk van de gebruikte materialen en het ontwerp. Op basis van jouw wensen maken wij een raming van de te verwachten kosten voor de bouw van jouw moderne woning. Dit doen wij op basis van de grootte van de woning, meestal de inhoud. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of download de whitepaper bouwkosten op onze site, de link staat onder aan de home page. die vindt je hier.

Hoe ontstaat het ontwerp voor jouw woonhuis op Landgoed Overgooi?

De werkzaamheden van een architect bestaan uit verschillende onderdelen; het ontwerp, de uitwerking en het bouwtoezicht. Engel Architecten werkt ontwerpen graag uit tot in detail. Ook blijven wij graag betrokken bij de realisatie van jouw moderne woonhuis. Wij geloven in de kwaliteit die ontstaat door intensief overleg met de opdrachtgevers maar ook met alle partijen die betrokken zijn bij de bouw van het woonhuis. Neem contact met ons op, dan vertellen we in een vrijblijvend gesprek alles over het proces en de werkwijze.

Meer projecten

Heb je een project dat je met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen je graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we je inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op