Zoek je een architect voor jouw project in Zeist?

Engel Architecten is jouw architect in de regio Zeist.

Moderne villa

Architectenbureau voor zowel nieuwbouw als verbouw.

Engel Architecten heeft meerdere projecten gerealiseerd in Zeist, zowel nieuwbouw als verbouw. Vanuit het centraal gelegen Hilversum, bedienen we een grote regio, waaronder Zeist. Een overzicht van de nieuwbouwprojecten vind je op de pagina projecten. Je kan bij ons terecht voor het ontwerp, de uitwerking en bouwbegeleiding, ook voor interieurontwerpen.

Architect voor verbouwing of uitbouw in de regio Zeist

Engel Architecten werkt met name voor particuliere opdrachtgevers, ook in de regio Zeist. Wij ontwerpen zowel nieuwbouw projecten als verbouwingen. Ook voor een uitbouw ben je bij ons aan het juiste adres. Laat je door ons overtuigen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Onze ontwerpen voor verbouwingen en uitbouwen kunnen modern zijn maar ook juist passend in de stijl van het huis.

Architect voor nieuwbouw in de regio Zeist

Naast verbouwingen of uitbouwen ontwerpen we moderne woonhuizen, woonhuizen die zorgvuldig zijn ingepast in hun omgeving en naadloos aansluiten bij de wensen van onze opdrachtgevers. Onze ontwerpen kenmerken zich door het gebruik van natuurlijke materialen en royale glasvlakken. De grote glaspartijen zorgen er voor dat er een sterke verbinding ontstaat tussen binnen en buiten. De tuin wordt hierdoor als het ware naar binnen getrokken en voelt daardoor als een vanzelfsprekend onderdeel van het ontwerp.

Meer projecten

Heb je een project dat je met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen je graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we je inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op