Uw geprefereerde architect

Bent u op zoek naar een verfijnde en doelgerichte architect die is gespecialiseerd in inbreidingslocaties? Wilt u graag een particuliere woning laten plaatsen in Zeist? Of wenst u simpelweg wat informatie en advies in te winnen bij een ervaren en gedreven architect uit Zeist? In al deze gevallen, en nog veel meer, bent u hier aan het juiste adres. Engel Architecten helpt al jarenlang al haar cliënten aan woningen die bol staan van kwaliteit en expertise. Indien u een persoonlijk consult wenst, kunt u het beste direct even contact met ons opnemen.

Een geheel eigen werkwijze

Bij ons treft u niet een doorsnee architect. Wij garanderen de kwaliteit en het vakkundig inzicht als geen ander. Dit wordt snel duidelijk wanneer u kijkt naar de materialen waarmee gewerkt wordt. Natuurlijk wordt er met hout, beton, glas en baksteen gewerkt, maar ook met bijvoorbeeld:

  • Lucht
  • Licht
  • Ruimte

Hiermee geeft Engel Architecten het werk een modern en eigen kenmerk. De ontwerpen vertonen allemaal datzelfde heldere en doeltreffende gevoel en een eenduidige opzet. Daarnaast is het bedrijf bekend met de omgeving in Zeist en kunnen wij als geen ander ervoor zorgen dat ons ontwerp perfect aansluit bij die omgeving. Zo maken wij de leefomgeving prettiger voor zowel nieuwe als oude bewoner.

Erkend door de BNA

Als u nog altijd twijfelt aan de vakkundigheid en de expertise van de professionaliteit van uw architect, bedenk dan dat Engel Architecten is aangesloten bij de Bond van Nederlandse Architecten, de BNA. Als architect is het een teken van waardering van collega’s en een erkenning van kwaliteit om dit lidmaatschap te mogen dragen. De BNA, opgericht in 1908, scheidt al meer dan honderd jaar het koren van het kaf in de Nederlandse architectuurwereld. Wellicht kunnen we met uw project in Zeist zelfs de prestigieuze architectuurprijs BNA Gebouw van het Jaar winnen!

Neem een kijkje op deze website

Wilt u meer weten over het werk als architect? Kijk dan gerust even rond op onze website. Sla vooral het tabje ‘projecten’ niet over, waar u een groot aantal voorbeelden kunt bekijken van ons werk. U zult hier al snel merken dat wij slechts kwaliteit leveren. Wij zijn niet voor niets zo’n geliefde architect binnen Zeist.