Bungalow bouwen voorbeelden van Engel architecten

Bungalow bouwen voorbeelden

Wilt u een bungalow bouwen en bent u opzoek naar voorbeelden ter inspiratie? Bekijk dan de prachtige bungalows gebouwd door Engel Architecten. De bungalows van Engel Architecten springen eruit dankzij hun strakke vorm en prachtige lichte en open ruimtes. Een bungalow van Engel Architecten herken je aan een strakke gevel met grote raampartijen. Hierdoor is uw bungalow een baken van licht. Daarnaast werken we graag met grote glazen schuifpuien waardoor uw moderne bungalow één wordt met de natuur. Engel Architecten zorgt ervoor dat uw bungalow een veilige en prettige thuishaven is. Klinkt dat als uw droombungalow?

impressie van de luxe villa in hilversum

Projecten

Bungalow bouwen? Voorbeelden van Engel Architecten

Wanneer u een bungalow wilt bouwen snappen we dat u inspiratie op wilt doen. Het bouwen van een eigen woning is een groot project waarbij u goed voorbereid wilt beginnen. Bij het bouwen van een bungalow moet er met veel verschillende aspecten rekening gehouden worden. Naast het ontwerpen van uw droombungalow kan Engel Architecten u ook helpen bij deze aspecten waar u in eerste instantie niet aan gedacht had. Denk hierbij aan milieuvriendelijkheid. Het is voor steeds meer mensen belangrijk dat de nieuwe woning zo duurzaam mogelijk gerealiseerd wordt. Duurzaam bouwen betekend dat er bij het hele proces rekening gehouden wordt met natuur en milieu. Daarnaast moet uw bungalow voldoen aan uw persoonlijke behoeften en wensen. Engel Architecten kan u hierbij perfect helpen. We geven u graag alle informatie die u nodig heeft over het gehele proces. Naast het ontwerp denken we graag mee over de kosten van uw nieuwe bungalow. Wilt u een moderne bungalow bouwen? Bekijk hieronder onze bungalow voorbeelden.

impressie van de exclusieve bungalow in hilversum

Bungalow bouwen voorbeelden

Wanneer u een bungalow wilt bouwen moet u rekening houden met verschillende aspecten. Het ontwerp is uiteraard zeer belangrijk en de kosten die hierbij komen kijken. Daarnaast wilt u ook nadenken over de uitstraling en de sfeer van uw nieuwe bungalow. Engel Architecten denkt graag met u mee naar al deze aspecten zodat u volledig betrokken blijft bij het gehele proces. Wanneer we alle wensen voor uw bungalow in kaart hebben gebracht kunnen we aan de slag met het proces.

Engel architecten is gespecialiseerd in het ontwerpen van moderne woningen, villa’s en bungalows.  Engel architecten werkt vanuit Hilversum maar levert diensten door heel het land. Er wordt gestart met een vrijblijvend kennismakingsgesprek en dan worden al uw wensen en de mogelijkheden besproken.

impressie van de moderne villa in hilversum

Laat je inspireren door bungalow voorbeelden

Een bungalow bouwen begint natuurlijk met een uniek en exclusief ontwerp dat perfect bij uw wensen aansluit. Dat is waar het specialisme van Engel architecten ligt! Het combineren van elegantie met de uitstraling van nu.

We streven naar moderne en unieke ontwerpen die tegelijkertijd elegantie uitstralen. We hebben veel ervaring op het gebied van het bouwen van diverse bungalows en kunnen u daarom ook gepast advies geven, en inspireren u graag. Op onze pagina vindt u dan ook voorbeelden van bungalows die wij ontworpen en gebouwd hebben. Heeft u vragen of wilt u wat meer informatie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Benieuwd naar de bouwkosten? Vraag dan de whitepaper aan en krijg gemakkelijk inzichtelijk hoeveel budget u nodig heeft.

Heeft u een project dat u met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen u graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we u inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op