Bungalow bouwen voorbeelden van Engel architecten

Bungalow bouwen voorbeelden

Wil je een bungalow bouwen en ben je opzoek naar voorbeelden ter inspiratie? Bekijk dan de prachtige bungalows gebouwd door Engel Architecten. De bungalows van Engel Architecten springen eruit dankzij hun strakke vorm en prachtige lichte en open ruimtes. Een bungalow van Engel Architecten herken je aan een strakke gevel met grote raampartijen. Hierdoor is jouw bungalow een baken van licht. Daarnaast werken we graag met grote glazen schuifpuien waardoor jouw moderne bungalow één wordt met de natuur. Engel Architecten zorgt ervoor dat jouw bungalow een veilige en prettige thuishaven is. Klinkt dat als jouw droombungalow?

moderne bungalow architectuur

Bungalow bouwen? Voorbeelden van Engel Architecten

Wanneer je een bungalow wilt bouwen snappen we dat je inspiratie op wilt doen. Het bouwen van een eigen woning is een groot project waarbij je goed voorbereid wilt beginnen. Bij het bouwen van een bungalow moet er met veel verschillende aspecten rekening gehouden worden. Naast het ontwerpen van jouw droombungalow kan Engel Architecten jou ook helpen bij deze aspecten waar je in eerste instantie niet aan gedacht had. Denk hierbij aan milieuvriendelijkheid. Het is voor steeds meer mensen belangrijk dat de nieuwe woning zo duurzaam mogelijk gerealiseerd wordt. Duurzaam bouwen betekend dat er bij het hele proces rekening gehouden wordt met natuur en milieu. Daarnaast moet de bungalow voldoen aan jouw persoonlijke behoeften en wensen. Engel Architecten kan je hierbij perfect helpen. We geven je graag alle informatie die je nodig hebt over het gehele proces. Naast het ontwerp denken we graag mee over de kosten van jouw nieuwe bungalow. Wil je een moderne bungalow bouwen? Bekijk hieronder onze bungalow voorbeelden.

Bungalow bouwen voorbeelden

Wanneer je een bungalow wilt bouwen moet je rekening houden met verschillende aspecten. Het ontwerp is uiteraard zeer belangrijk en de kosten die hierbij komen kijken. Daarnaast wil je ook nadenken over de uitstraling en de sfeer van jouw nieuwe bungalow. Engel Architecten denkt graag met je mee naar al deze aspecten zodat je volledig betrokken blijft bij het gehele proces. Wanneer we alle wensen voor jouw bungalow in kaart hebben gebracht kunnen we aan de slag met het proces.

Engel architecten is gespecialiseerd in het ontwerpen van moderne woningen, villa’s en bungalows. Engel architecten werkt vanuit Hilversum maar levert diensten door heel het land. Er wordt gestart met een vrijblijvend kennismakingsgesprek en dan worden al jouw wensen en de mogelijkheden besproken.

Laat je inspireren door bungalow voorbeelden

Een bungalow bouwen begint natuurlijk met een uniek en exclusief ontwerp dat perfect bij jouw wensen aansluit. Dat is waar het specialisme van Engel architecten ligt! Het combineren van elegantie met de uitstraling van nu.

We streven naar moderne en unieke ontwerpen die tegelijkertijd elegantie uitstralen. We hebben veel ervaring op het gebied van het bouwen van diverse bungalows en kunnen je daarom ook gepast advies geven, en inspireren graag. Op onze pagina vindt je dan ook voorbeelden van bungalows die wij ontworpen en gebouwd hebben. Heb je vragen of wil je wat meer informatie? Dan kan je altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Benieuwd naar de bouwkosten? Vraag dan de whitepaper aan en krijg gemakkelijk inzichtelijk hoeveel budget je nodig hebt.

Projecten

Heb je een project dat je met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen je graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we je inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op