Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Inzicht in jouw bouwproces

Wij staan voor een open, directe en duidelijke communicatie met jou als opdrachtgever. We geven een zo volledig mogelijk beeld van wat je kan verwachten, van zowel het ontwerpproces als de bouw zelf.

Engel Architecten, Hilversum, Maarten Engel

De inhoud van het kennismakingsgesprek

We nodigen je graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek helpen wij je inzicht te krijgen in het proces, vragen te beantwoorden over de bouwkosten en vertellen we graag meer over ons architectenbureau.

process

Proces

We nemen je mee in het verloop van een bouwtraject en helpen je een verwachting te schetsen van de duur en de verschillende fases die worden doorlopen tijdens dit traject, van schets tot oplevering.

costs

Bouwkosten

We maken een berekening van een aantal scenario’s van de bouwkosten. Zo weet je exact wat er mogelijk is en met welk budget je rekening moet houden.

wishes

Wensen

Je hebt vast en zeker ideëen over hoe jouw droomhuis er moet komen uit te zien. Samen bespreken we je wensen en vertalen die naar een concreet concept.


Aangenaam

Engel Architecten

Engel Architecten is in 2005 opgericht door Maarten Engel. Wij werken met een hecht team van ca. 15 architecten en bouwkundig ontwerpers aan met name moderne woonhuizen en woongebouwen. Onze aanpak kenmerkt zich door een duidelijke en open communicatie met onze opdrachtgevers.

Maarten Engel, Engel Architecten

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen kan je direct met onze studio bellen. Met de agenda’s naast elkaar vinden we een datum om rustig jouw project door te nemen.

Neem contact op