Luxe villa laten bouwen door Engel architecten

Luxe villa bouwen

Moderne woning Nijmegen

Luxe villa bouwen: van ontwerp tot realisatie

Wanneer u een luxe villa wilt bouwen zijn er diverse aspecten waar rekening mee gehouden moet worden. Wij adviseren u daarom om een architect in de schakelen die gespecialiseerd is in het bouwen van luxe villa’s. Zo weet u zeker dat het hele proces, van ontwerp tot realisatie goed verloopt. Tijdens het gehele traject informeren we u graag over alle belangrijke punten zoals het ontwerp en de kosten. Daarnaast inspireren we u ook graag, zodat we samen uw luxe droom villa kunnen realiseren.

Er komen naast het ontwerp en de kosten van een luxe villa nog meer zaken om de hoek kijken. Vaak worden de uitstraling en sfeer van de woning achtergesteld ten op zichtte van de praktische zaken zoals de indeling van het huis. Uiteraard kijken we samen waar we de prachtige badkamer en luxe keuken kunnen plaatsen, maar we kijken ook graag naar andere zaken. Bijvoorbeeld hoe we de tuin kunnen betrekken bij de woning en welke materialen de woning het beste tot hun recht doen komen. Graag begeleiden we u tijdens dit gehele proces.

Architect voor een luxe villa gezocht? Engel architecten ontwerpt uw luxe moderne villa op maat. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het ontwerpen van moderne villa’s en moderne huizen. We werken vanuit Hilversum maar leveren onze diensten uiteraard door het hele land. Wij starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek en bespreken dan uw wensen en mogelijkheden.

Lichte entree moderne woning
Hoge entree moderne woning

Exclusieve villa bouwen? Engel Architecten geeft vrijblijvend advies

Een exclusieve villa bouwen begint met een uniek ontwerp. Dat is waar het specialisme van Engel architecten ligt! Wij combineren de elegantie van de stijl uit de jaren 30 met de uitstraling van nu. Wij streven naar ontwerpen die modern zijn en tegelijkertijd elegantie uitstralen. We hebben veel ervaring en kunnen u daarom ook gepast advies op maat geven. Op onze pagina vindt u ook veel voorbeelden van luxe villa’s die wij ontworpen en gebouwd hebben. Heeft u hier vragen over? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Moderne woning Nijmegen
Moderne woning Nijmegen

Heeft u een project dat u met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen u graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we u inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op