Modern huis laten bouwen door Engel Architecten

Modern huis bouwen?

Woonhuis Amsterdam

Een modern huis bouwen: De essentiële punten

Wanneer je een modern huis wilt bouwen zijn er verschillende zaken waar je rekening mee moet houden. Wanneer je een architect inschakelt weet je zeker dat al deze belangrijke punten in acht worden genomen. Ook is het belangrijk om een architect te zoeken die gespecialiseerd is in het bouwen van moderne huizen. Wij informeren je graag over het proces, het ontwerp en de kosten waarmee je rekening moet houden tijdens het bouwen van een modern huis. Bij Engel Architecten zijn we betrokken vanaf het eerste ontwerp tot aan de oplevering en begeleiden we je graag in de bouw van jouw nieuwe moderne huis.

Wanneer je een modern huis wilt bouwen komen er veel verschillende aspecten kijken. Naast de kosten en het ontwerp moet er ook nagedacht worden over de sfeer en uitstraling van het moderne huis. Het ontwerp gaat voornamelijk om indeling. Waar komt de keuken of badkamer? Maar naast deze praktische zaken is het ook van belang om te kijken naar zaken die de sfeer van de woning kunnen aanpassen. Hoe betrekken we de tuin bij de woning? Welke materialen zijn er nodig om de juiste uitstraling te verkrijgen? We denken graag met je mee en adviseren hoe jij jouw droomhuis kan realiseren.

Ben je op zoek naar een architect die je kan helpen bij een modern huis bouwen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met Engel Architecten! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van moderne huizen, villa’s en bungalows. Wij werken vanuit Hilversum, maar leveren onze diensten door het hele land.

Modern huis bouwen? Engel Architecten geeft vrijblijvend advies

Een modern villa huis begint in onze ogen met een exclusief en uniek ontwerp. Dat is waar het specialisme van Engel architecten ligt! Wij combineren de elegantie van de stijl uit de jaren 30 met de uitstraling van nu. We hebben veel ervaring op dit gebied en kunnen je daarom ook goed en gepast advies op maat geven. Op onze pagina vindt je ook diverse voorbeelden van moderne huizen die wij ontworpen en gebouwd hebben. Heb je nog vragen over dit proces of onze werkwijze? Dan kan je altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Benieuwd naar de bouwkosten? Vraag dan de whitepaper aan en krijg gemakkelijk inzichtelijk hoeveel budget je nodig hebt.

Meer projecten

Heb je een project dat je met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen je graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we je inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op