Modern huis laten bouwen door Engel Architecten

Modern huis bouwen?

Woonhuis Amsterdam

Een modern huis bouwen: De essentiële punten

Wanneer u een modern huis wilt bouwen zijn er verschillende zaken weer u rekening mee moet houden. Wanneer u een architect inschakelt weet u zeker dat al deze belangrijke punten in acht worden genomen. Ook is het belangrijk om een architect te zoeken die gespecialiseerd is in het bouwen van moderne huizen. Wij informeren u graag over het proces, het ontwerp en de kosten waarmee u rekening moet houden tijdens het bouwen van een modern huis. Bij Engel Architecten zijn we betrokken vanaf het eerste ontwerp tot aan de oplevering en begeleiden we u graag in de bouw van uw nieuwe moderne huis.

Wanneer u een modern huis wilt bouwen komen er veel verschillende aspecten kijken. Naast de kosten en het ontwerp moet er ook nagedacht worden of de sfeer en uitstraling van het moderne huis. Het ontwerp gaat voornamelijk om indeling. Waar komt de keuken of badkamer? Maar naast deze praktische zaken is het ook van belang om te kijken naar zaken die de sfeer van de woning kunnen aanpassen. Hoe betrekken we de tuin bij de woning? Welke materialen zijn er nodig om de juiste uitstraling te verkrijgen? We denken graag met u mee en adviseren hoe u uw droomhuis kunt realiseren.

Bent u op zoek naar een architect die u kan helpen bij een modern huis bouwen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met Engel Architecten! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van moderne huizen, villa’s en bungalows. Wij werken vanuit Hilversum, maar leveren onze diensten door het hele land.

Woonhuis Amsterdam

Modern huis bouwen? Engel Architecten geeft vrijblijvend advies

Een modern villa huis begint in onze ogen met een exclusief en uniek ontwerp. Dat is waar het specialisme van Engel architecten ligt! Wij combineren de elegantie van de stijl uit de jaren 30 met de uitstraling van nu. We hebben veel ervaring op dit gebied en kunnen u daarom ook goed en gepast advies op maat geven. Op onze pagina vindt u ook diverse voorbeelden van moderne huizen die wij ontworpen en gebouwd hebben. Heeft u nog vragen over dit proces of onze werkwijze? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Benieuwd naar de bouwkosten? Vraag dan de whitepaper aan en krijg gemakkelijk inzichtelijk hoeveel budget u nodig heeft.

Ecletisch interieur
Ecletisch interieur

Heeft u een project dat u met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen u graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we u inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op