Moderne woning laten bouwen door Engel architecten

Moderne woning bouwen

Moderne woning bouwen

Kenmerken van een moderne woning

Laat jouw moderne woning bouwen door Engel architecten. Wij bouwen een moderne woning die eruit springt door de strakke vormen, egale vlakken en lichte en open ruimtes. Strakke gevels met grote ramen waardoor jouw moderne woning een baken van licht is. Grote glazen schuifpuien waardoor de woning één met de natuur is. Klinkt dat als jouw droomwoning? Jouw woning moet een veilige frisse thuishaven zijn.

Bij het bouwen van een moderne woning moet er natuurlijk met verschillende aspecten rekening worden gehouden, waar jij misschien in eerste instantie niet aan gedacht had. Als je een nieuw huis gekocht hebt of wilt bouwen, dan wil je waarschijnlijk ook dat dit nieuwe huis milieuvriendelijk is. Duurzaam bouwen betekent dat er met gebruik van materialen rekening wordt gehouden met natuur en milieu. Je wilt natuurlijk graag iets ontwerpen dat voldoet aan jouw specifieke behoeften en wensen. Hier kan Engel architecten je perfect bij helpen. Wij geven je de informatie die je nodig hebt over het proces, het ontwerp en natuurlijk de kosten voor het bouwen van jouw moderne woning. Jouw moderne woning moet er natuurlijk helemaal uit komen te zien zoals jij in gedachte hebt en daarvoor bent je bij Engel architecten aan het juiste adres. Wil je een moderne villa bouwen? Engel Architecten bouwt jouw ideale thuishaven.

Aspecten bouwen moderne woning

Er komen veel verschillende aspecten aan bod bij het bouwen van een moderne woning. Natuurlijk is het ontwerp heel erg belangrijk en de kosten die hierbij horen. Hierbij wordt ook goed gekeken naar het ontwerp. Daarnaast wil je ook nadenken over de uitstraling en sfeer van jouw nieuwe moderne woning. Engel architecten kijkt samen met jou naar al deze aspecten, zodat je volledig betrokken wordt bij het gehele proces. Als wij alle wensen voor jouw moderne woning in kaart hebben, kunnen we aan de slag.

Engel architecten is gespecialiseerd in het ontwerpen van moderne woningen. Een moderne woning bouwen is de specialiteit van Engel architecten. Engel architecten werkt vanuit Hilversum maar levert diensten door heel het land. Er wordt gestart met een vrijblijvend kennismakingsgesprek en dan worden al jouw wensen en de mogelijkheden besproken.

Vrijblijvend advies over het bouwen van een moderne woning

Een moderne woning bouwen begint natuurlijk met een exclusief en uniek ontwerp dat helemaal aan jouw wensen voldoet. Dat is waar het specialisme van Engel architecten ligt! Het combineren van elegantie van de stijl uit de jaren 30 met de uitstraling van nu.

Wij streven naar moderne ontwerpen die tegelijkertijd elegantie uitstralen. We hebben veel ervaring op het gebied van het bouwen van moderne woningen en kunnen je daarom ook gepast advies op maat geven, zodat jouw moderne droomwoning wordt ontworpen. Op onze pagina vindt je ook talloze voorbeelden van moderne woningen die wij ontworpen en gebouwd hebben. Heb je hier vragen over? Dan kan je altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Benieuwd naar de bouwkosten? Vraag dan de whitepaper aan en krijg gemakkelijk inzichtelijk hoeveel budget je nodig hebt.

Meer projecten

Heb je een project dat je met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen je graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we je inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op