Moderne woning laten bouwen door Engel architecten

Moderne woning bouwen

Moderne woning bouwen

Projecten

Moderne woning bouwen

Kenmerken van een moderne woning

Laat uw moderne woning bouwen door Engel architecten. Wij bouwen een moderne woning die eruit springt door de strakke vormen, egale vlakken en lichte en open ruimtes. Strakke gevels met grote ramen waardoor uw moderne woning een baken van licht is. Grote glazen schuifpuien waardoor uw woning één met de natuur is. Klinkt dat als uw droomwoning? Uw woning moet een veilige frisse thuishaven zijn.

Bij het bouwen van een moderne woning moet er natuurlijk met verschillende aspecten rekening worden gehouden, waar u misschien in eerste instantie niet aan gedacht had. Als u een nieuw huis heeft gekocht of wilt bouwen, dan wilt u waarschijnlijk ook dat dit nieuwe huis milieuvriendelijk is. Duurzaam bouwen betekent dat er met gebruik van materialen rekening wordt gehouden met natuur en milieu. U wilt natuurlijk graag iets ontwerpen dat voldoet aan uw specifieke behoeften en wensen. Hier kan Engel architecten u perfect bij helpen. Wij geven u de informatie die u nodig heeft over het proces, het ontwerp en natuurlijk de kosten voor het bouwen van uw moderne woning. Uw moderne woning moet er natuurlijk helemaal uit komen te zien zoals u in gedachte heeft en daarvoor bent u bij Engel architecten aan het juiste adres. Wilt u een moderne villa bouwen? Engel Architecten bouwt uw ideale thuishaven.

Moderne woning bouwen
Moderne woning bouwen

Aspecten bouwen moderne woning

Er komen veel verschillende aspecten aan bod bij het bouwen van een moderne woning. Natuurlijk is het ontwerp heel erg belangrijk en de kosten die hierbij horen en hierbij wordt ook goed gekeken naar het ontwerp. Maar daarnaast wilt u ook nadenken over de uitstraling en sfeer van uw nieuwe moderne woning.  Engel architecten kijkt samen met u naar al deze aspecten, zodat u volledig betrokken wordt bij het gehele proces. Als wij alle wensen voor uw moderne woning in kaart hebben, kunnen we aan de slag.

Engel architecten is gespecialiseerd in het ontwerpen van moderne woningen. Een moderne woning bouwen is de specialiteit van Engel architecten. Engel architecten werkt vanuit Hilversum maar levert diensten door heel het land. Er wordt gestart met een vrijblijvend kennismakingsgesprek en dan worden al uw wensen en de mogelijkheden besproken.

Moderne woning bouwen
Moderne woning bouwen

Vrijblijvend advies over het bouwen van een moderne woning

Een moderne woning bouwen begint natuurlijk met een exclusief en uniek ontwerp dat helemaal aan uw wensen voldoet. Dat is waar het specialisme van Engel architecten ligt! Het combineren van elegantie van de stijl uit de jaren 30 met de uitstraling van nu.

Wij streven naar moderne ontwerpen die tegelijkertijd elegantie uitstralen. We hebben veel ervaring op het gebied van het bouwen van moderne woningen en kunnen u daarom ook gepast advies op maat geven, zodat uw moderne droomwoning wordt ontworpen. Op onze pagina vindt u ook talloze voorbeelden van moderne woningen die wij ontworpen en gebouwd hebben. Heeft u hier vragen over? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Benieuwd naar de bouwkosten? Vraag dan de whitepaper aan en krijg gemakkelijk inzichtelijk hoeveel budget u nodig heeft.

Moderne woning bouwen
Moderne woning bouwen

Heeft u een project dat u met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen u graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we u inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op