Engel Architecten

Engel Architecten

Verfijnd en vertrouwd

Een groot deel van het werk dat we realiseren richt zich op wonen. Met een hecht team van circa 7 medewerkers werken we met veel plezier aan diverse projecten, van nieuwbouw villa’s tot aan de grotere woongebouwen, maar ook voor verbouwingen van uw woonhuis bent u bij ons aan het juiste adres.

/

De Architecten

Engel Architecten

Maarten Engel

Architect

Maarten is in 2003 Afgestudeerd aan de TU Delft. Hij werkte tijdens zijn studie onder andere bij Soeters van Eldonk Architecten (1997-2000) en Dedato Designers & Architects (2000-2004). In 2005 startte hij Engel Architecten. Vandaag de dag bestaat het bureau uit een hecht team van circa 7 allround ontwerpers.

Engel Architecten

Desley Hakkert

Architect

Nadat hij in 2017 afgestudeerd is aan de TU Eindhoven, is Desley bij Engel Architecten begonnen als architect en groeit sindsdien snel binnen het bureau. Naast ervaring met het ontwerpen heeft hij inmiddels ook veel kennis opgedaan over de technische uitwerking en bouwbegeleiding van verschillende projecten.

Engel Architecten

Lars Melenhorst

Architect

Lars werkt sinds 2016 bij Engel Architecten en heeft sindsdien veel ervaring opgedaan met het ontwerp en de nauwgezette uitwerking van diverse luxe woonhuizen. Naast zijn werk bij het bureau studeert hij nog deeltijd aan de Academie van Bouwkunst in Rotterdam.

Engel Architecten

Nils Molen

Architect

In 2013 is Nils afgestudeerd aan de TU Eindhoven. Nadat hij hij een paar jaar werkervaring heeft opgedaan bij verschillende bureaus is hij in 2017 begonnen als architect bij Engel Architecten. Hij houdt zich met name bezig met de grotere opgaven binnen het bureau.

Sebas Peek, stagair bij Engel Architecten uit Hilversum

Sebas Peek

Stagiair

Sebas is student aan het MBO in Hilversum. Hij is bezig met de proeve van bekwaamheid in het laatste jaar en verwacht halverwege 2019 zijn studie te vervolgen aan het HBO.