Engel Architecten

Engel Architecten

Verfijnd en vertrouwd

Een groot deel van het werk dat we realiseren richt zich op wonen. Met een hecht team van circa 5 tot 7 medewerkers werken we met veel plezier aan diverse projecten, van nieuwbouw villa’s tot aan de grotere woongebouwen, maar ook voor verbouwingen van uw woonhuis bent u bij ons aan het juiste adres. Engel Architecten is lid van de BNA.

/

De Architecten

Engel Architecten

Maarten Engel

Architect

Maarten is afgestudeerd aan de TU Delft. Hij werkte tijdens en na zijn studie onder andere bij Soeters van Eldonk Architecten en Dedato Designers & Architects. In 2005 startte hij Engel Architecten. Vandaag de dag bestaat het bureau uit een hecht team van circa 7 allround ontwerpers.

Engel Architecten

Desley Hakkert

Architect

Na zijn afstuderen aan de TU Eindhoven is Desley bij Engel Architecten begonnen als architect. Hij groeit snel binnen het bureau. Naast ervaring met het ontwerpen heeft hij veel kennis over de technische uitwerking en bouwbegeleiding van verschillende projecten.

Engel Architecten

Lars Melenhorst

Architect

Lars heeft veel ervaring op het gebied van het nauwgezet ontwerpen en uitwerken van luxe woonhuizen. Naast zijn werk bij het bureau studeert hij aan de Academie van Bouwkunst in Rotterdam.

Engel Architecten

Nils Molen

Architect

Nils is afgestudeerd aan de TU Eindhoven. Hij houdt zich met name bezig met het ontwerpen en uitwerken van de grotere opgaven binnen het bureau.

×

Hoi!

Heb je een vraag over wat we voor je kunnen betekenen?

× Stel je vraag via WhatsApp!