Engel Architecten
Engel Architecten

Verfijnd en vertrouwd

Een groot deel van het werk dat we realiseren richt zich op wonen. Met een hecht team van circa 5 tot 7 medewerkers werken we met veel plezier aan diverse projecten, van nieuwbouw villa’s tot aan de grotere woongebouwen, maar ook voor verbouwingen van uw woonhuis bent u bij ons aan het juiste adres. Engel Architecten is lid van de BNA.

/

De Architecten

Engel Architecten

Maarten Engel

Architect

Maarten is afgestudeerd aan de TU Delft. Hij werkte tijdens en na zijn studie onder andere bij Soeters van Eldonk Architecten en Dedato Designers & Architects. In 2005 startte hij Engel Architecten. Vandaag de dag bestaat het bureau uit een hecht team van circa 7 allround ontwerpers.

Engel Architecten

Desley Hakkert

Architect

Na zijn afstuderen aan de TU Eindhoven is Desley bij Engel Architecten begonnen als architect. Hij groeit snel binnen het bureau. Naast ervaring met het ontwerpen heeft hij veel kennis over de technische uitwerking en bouwbegeleiding van verschillende projecten.

Engel Architecten

Jeffrey Konings

Architect

Jeffrey is afgestudeerd aan de TU Eindhoven. Hij heeft uitgebreide ervaring met ontwerpen in het hogere segment, zowel op het gebied van architectuur als interieurarchitectuur.

Engel Architecten

Bas Ausems

Architect

Bas is afgestudeerd aan de TU Delft. Hij werkt binnen het bureau aan de complexere opgaven en heeft uitgebreide ervaring met de technische uitwerking van diverse projecten.

Engel Architecten

Tim van Dijk

Bouwkundig tekenaar

Tim heeft eerder stage gelopen bij Engel Architecten en is recent afgestudeerd aan het HBO. Volgend jaar start hij met zijn master Architectuur.