Kantoor Dudok
Engel Architecten, architectenbureau

Focus op service

Engel Architecten bestaat uit een hecht team van zeer ervaren architecten en bouwkundigen op het gebied van architectuur en interieur architectuur. Wij vinden het belangrijk om een persoonlijke service aan te bieden. Alleen door persoonlijke aandacht is het realiseren van jouw project mogelijk. Zo bespreken we zowel met de opdrachtgevers als met de bouwers de gezamenlijke planning en wordt elke tekening uitgebreid doorgenomen. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan.

/

Ons team

Profielfoto Maarten

Maarten Engel

Architect

Maarten is de oprichter van Engel Architecten dat hij in 2005 is gestart, na zekere ervaring en een afgeronde studie aan de TU Delft. Hij bereidt elk project tot in de puntjes voor en weet iedereen te enthousiasmeren met geweldige concepten. Het liefst zit hij dan ook achter de tekentafel projecten te ontwerpen. Bij elk project is Maarten nauw betrokken! Loop je tegen iets aan? Maarten weet het antwoord. In zijn vrije tijd zit Maarten graag op de racefiets. Hij kan hier ook de hele dag over praten.

Desley Hakkert

Desley Hakkert

Architect

Desley hoort bijna bij het interieur van Engel Architecten en werkt hier sinds hij is afgestudeerd aan de TU Eindhoven. Desley heeft een uitgesproken mening en een kritische blik op projecten en zaken. Naast ontwerpen heeft hij veel kennis over technische uitwerkingen. Ook is hij een rots in de branding tijdens de bouwbegeleiding. Naast design heeft Desley ook affiniteit en gevoel voor fotografie. Dit is ook wel terug te zien op zijn Instagram account. Gouden handjes dus.

Jeffrey Konings

Jeffrey Konings

Architect

Jeffrey is onze creatieveling op het gebied van interieurarchitectuur. Na zijn opleiding aan de TU Eindhoven te hebben afgerond heeft hij ervaring opgedaan in het hogere segment architectuur en interieur. Jeffrey weet als geen ander een goede en fijne sfeer te creëren. Maatwerk kasten, woonkeuken of een luxe badkamer, Jeffrey kan het allemaal! Doordat hij ook kennis heeft van architectuur kan Jeffrey op verschillende fronten te hulp schieten bij het realiseren van uw droomhuis.

Bas Ausems

Bas Ausems

Architect

Bas houdt wel van breinkrakers. Hij houdt zich dus voornamelijk bezig met de complexere opgaven. Gekke vormen of unieke ontwerpen zijn geen probleem, Bas werkt het voor je uit. Door zijn studie aan de TU Delft heeft hij een uitgebreide technische kennis ontwikkeld. Bas is daarom ook vaak te vinden op locatie om mee te denken. Niet alleen op kantoor is hij behulpzaam, maar ook in zijn vrije tijd schiet hij graag te hulp. Bijvoorbeeld bij het in elkaar zetten van een onmogelijk lego ontwerp. Ook is hij een uitstekende partner voor Maarten om te praten over de wielersport.

Anja van Lier

Anja van Lier

Bouwkundig ontwerper

Anja is onze vrolijke junior bouwkundige en zit 4 dagen per week bij ons op kantoor. Anja heeft een goed gevoel voor detail. Niks is haar te complex, ze zoekt het uit en gaat ermee aan de slag. Klanten zijn blij met haar en wij natuurlijk ook! Anja heeft een opleiding als bouwkundige afgerond aan de HVA. Sinds haar stageperiode komt Anja elke dag sportief op de fiets naar Engel Architecten. In haar overige uren werkt ze graag aan haar (portret)tekeningen.

Tim van Dijk

Tim van Dijk

Bouwkundig ontwerper

Tim is nog zo’n topper die is blijven plakken na zijn stage. Je kan wel zeggen dat Tim een echte doorzetter is. Na het behalen van zijn Bachelor bouwkunde is hij nu bezig met zijn master Architectuur. Hij is dus zeker up-to-date van het vakgebied. Tim is misschien wel de stille kracht van het kantoor. Voordat je het weet is er een hele woonwijk uitgewerkt. Tim deinst niet terug voor een beetje uitdaging. In zijn vrije tijd trapt hij graag een balletje. GO Tim!

Profielfoto Mattyn

Mattyn Brakenhoff

Bouwkundig ontwerper

Ook Mattyn is na zijn stage terug gekomen bij Engel Architecten. Mattyn is iemand die van een uitdaging houdt. Hij heeft zijn HBO bouwkunde afgerond aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle, niet om de hoek, wel een van de betere opleidingen. Mattyn werkt aan diverse projecten, van klein tot groot en is daarnaast ook nog eens druk bezig met zijn master aan de Academie van Bouwkunst.

Profielfoto Buck

Buck Middeldorp

Assistent ontwerper

Buck is afgestudeerd aan de design academy in Eindhoven. Een studie die bekend staat om zijn hands-on mentaliteit. Hij is een ruimtelijk ontwerper met een fantastische fascinatie voor architectuur, interieur en meubelontwerp. Buck helpt ons met het visualiseren van onze projecten en hoopt op deze manier meer te leren over het architectuur vak. Buck is enthousiast, creatief, energiek en leergierig. Dit mond uit in zelfvertrouwen en (flauwe) humor. Iets wat we bij Engel Architecten wel kunnen waarderen!

Profielfoto Jordan moderne architect

Jordan Patty

Bouwkundig ontwerper

Tijdens zijn studie Built Environment heeft Jordan stage bij ons gelopen. Na zijn afstuderen is hij weer terug bij ons aan de slag gegaan als bouwkundig ontwerper. Dankzij zijn minor in visualisatie heeft hij veel ervaring opgedaan in 3D-rendering. In zijn vrije tijd is hij regelmatig te vinden in de sportschool en fietst hij dagelijks van Eemnes naar ons kantoor in Hilversum.

Profielfoto Michelle moderne architect

Michelle van Os

Officemanager

Michelle is onze officemanager. Deze spontane en ambitieuze dame zorgt ervoor dat alles op kantoor in goede banen wordt geleid. Ze is verantwoordelijk voor diverse taken. Van het voorbereiden van offertes en het beantwoorden van e-mails tot het bijhouden van de sociale media. Michelle zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat iedereen in een prettige werkomgeving aan de slag kan gaan.

Profielfoto Leanne

Leanne Schutte

Interieurarchitect

De vrolijke en enthousiaste interieurarchitect Leanne brengt een hoop gezelligheid mee naar kantoor. Tijdens haar studie interieurvormgeving aan de hogeschool Thomas More voor Interieur, Design & Architectuur in Mechelen, heeft ze 3 jaar in België gewoond. Na het behalen van haar diploma heeft ze al veel mooie interieurprojecten mogen ontwerpen. Met haar creativiteit en kritische blik zorgt ze ervoor dat elk project de verwachtingen van haar klanten overtreft.

Profielfoto Thomas

Thomas Blauw

Bouwkundig ontwerper

Thomas is onze bouwkundig ontwerper met een diploma van de TU Delft op zak. Hij werkt het liefst aan uitdagende projecten waar zijn creativiteit en technische vaardigheden samenkomen. Met zijn scherp oog voor detail is Thomas een waardevolle toevoeging aan ons team. Buiten werktijd maakt hij graag motorritjes en is hij regelmatig in de sportschool te vinden.

Profielfoto Tjeerd

Tjeerd Steenhuis

Bouwkundig ontwerper

Tjeerd is een gedreven bouwkundig ontwerper met brede ervaring in de architectuurwereld. Na het afronden van meerdere bouwkundige studies, heeft hij zijn vaardigheden verder ontwikkeld bij diverse kleine architectenbureaus en een groot retailontwerpbureau. Hij werkt het liefst als allround medewerker, waarbij hij zich bezighoudt met alle aspecten van een project, van de eerste schets tot het uitvoeringsgereed ontwerp. Tjeerd hecht veel waarde aan het begrijpen van het hele project en daarom vindt hij het fijn om betrokken te zijn bij elke fase. Buiten zijn werk is Tjeerd graag te vinden op zijn mountainbike in de natuur.

Profielfoto Bart

Bart Kymmell

Technisch ontwerper

Bart is onze enthousiaste technisch ontwerper. Tijdens zijn studie Bouwkunde aan het Windescheim in Zwolle heeft hij zich gespecialiseerd in techniek en management. Bart draait zijn hand niet om voor een uitdaging. Een groot appartementencomplex ontwerpen met uitdagende eisen? Graag! Hij houdt wel van het puzzelwerk wat hierbij komt kijken. Ook voor lekker eten ben je bij Bart op het juiste adres. Lekker en bijzonder koken doet hij graag in zijn vrije tijd!

Profielfoto Erik

Erik Baas

Bouwkundig ontwerper/ Interieurarchitect

Voor een compleet ontwerp van binnen en buiten moet je bij Erik zijn. Met een afgeronde HBO-studie binnenhuisarchitectuur en ervaring bij diverse (interieur)architectenbureaus, kan Erik jouw interieurwensen waarmaken. Hij is enorm leergierig en altijd op zoek naar nieuwe inspiratie, wat ervoor zorgt zijn ontwerpen verrassend en vernieuwend zijn.