Kantoor Dudok
Engel Architecten, architectenbureau

Focus op service

Engel Architecten bestaat uit een hecht team van zeer ervaren architecten en bouwkundigen op het gebied van architectuur en interieur architectuur. Wij vinden het belangrijk om een persoonlijke service aan te bieden. Alleen door persoonlijke aandacht is het realiseren van jouw project mogelijk. Zo bespreken we zowel met de opdrachtgevers als met de bouwers de gezamenlijke planning en wordt elke tekening uitgebreid doorgenomen. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan. Engel Architecten is lid van de BNA.

/

Ons team

Engel Architecten

Maarten Engel

Architect

Maarten is de oprichter van Engel Architecten dat hij in 2005 is gestart, na zekere ervaring en een afgeronde studie aan de TU Delft. Hij bereidt elk project tot in de puntjes voor en weet iedereen te enthousiasmeren met geweldige concepten. Het liefst zit hij dan ook achter de tekentafel projecten te ontwerpen. Bij elk project is Maarten nauw betrokken! Loop je tegen iets aan? Maarten weet het antwoord. In zijn vrije tijd zit Maarten graag op de racefiets. Hij kan hier ook de hele dag over praten.

Desley Hakkert

Desley Hakkert

Architect

Desley hoort bijna bij het interieur van Engel Architecten en werkt hier sinds hij is afgestudeerd aan de TU Eindhoven. Desley heeft een uitgesproken mening en een kritische blik op projecten en zaken. Naast ontwerpen heeft hij veel kennis over technische uitwerkingen. Ook is hij een rots in de branding tijdens de bouwbegeleiding. Naast design heeft Desley ook affiniteit en gevoel voor fotografie. Dit is ook wel terug te zien op zijn Instagram account. Gouden handjes dus.

Jeffrey Konings

Jeffrey Konings

Architect

Jeffrey is onze creatieveling op het gebied van interieurarchitectuur. Na zijn opleiding aan de TU Eindhoven te hebben afgerond heeft hij ervaring opgedaan in het hogere segment architectuur en interieur. Jeffrey weet als geen ander een goede en fijne sfeer te creëren. Maatwerk kasten, woonkeuken of een luxe badkamer, Jeffrey kan het allemaal! Doordat hij ook kennis heeft van architectuur kan Jeffrey op verschillende fronten te hulp schieten bij het realiseren van uw droomhuis.

Bas Ausems

Bas Ausems

Architect

Bas houdt wel van breinkrakers. Hij houdt zich dus voornamelijk bezig met de complexere opgaven. Gekke vormen of unieke ontwerpen zijn geen probleem, Bas werkt het voor je uit. Door zijn studie aan de TU Delft heeft hij een uitgebreide technische kennis ontwikkeld. Bas is daarom ook vaak te vinden op locatie om mee te denken. Niet alleen op kantoor is hij behulpzaam, maar ook in zijn vrije tijd schiet hij graag te hulp. Bijvoorbeeld bij het in elkaar zetten van een onmogelijk lego ontwerp. Ook is hij een uitstekende partner voor Maarten om te praten over de wielersport.

Guus van Gemert

Guus van Gemert

Architect

Guus, onze muzikale medior architect afgestudeerd aan de TU Delft. Guus gaat geen uitdaging uit de weg en zorgt dat jouw droomhuis gerealiseerd kan worden. Te duur? te klein? Te groot? Geen probleem! Guus heeft altijd de juiste oplossing. Tijdens de kantooruren verzorgt hij de muziek zodat iedereen met een goede flow aan het werk kan. In zijn vrije tijd speelt hij ook in een rockband genaamd X Raiders. Guus is van alle markten thuis!

Anja van Lier

Anja van Lier

Bouwkundig ontwerper

Anja is onze vrolijke junior bouwkundige en zit 4 dagen per week bij ons op kantoor. Anja heeft een goed gevoel voor detail. Niks is haar te complex, ze zoekt het uit en gaat ermee aan de slag. Klanten zijn blij met haar en wij natuurlijk ook! Anja heeft een opleiding als bouwkundige afgerond aan de HVA. Sinds haar stageperiode komt Anja elke dag sportief op de fiets naar Engel Architecten. In haar overige uren werkt ze graag aan haar (portret)tekeningen.

Tim van Dijk

Tim van Dijk

Bouwkundig ontwerper

Tim is nog zo’n topper die is blijven plakken na zijn stage. Je kan wel zeggen dat Tim een echte doorzetter is. Na het behalen van zijn Bachelor bouwkunde is hij nu bezig met zijn master Architectuur. Hij is dus zeker up-to-date van het vakgebied. Tim is misschien wel de stille kracht van het kantoor. Voordat je het weet is er een hele woonwijk uitgewerkt. Tim deinst niet terug voor een beetje uitdaging. In zijn vrije tijd trapt hij graag een balletje. GO Tim!

Engel Architecten

Mattyn Brakenhoff

Bouwkundig ontwerper

Ook Mattyn is na zijn stage terug gekomen bij Engel Architecten. Mattyn is iemand die van een uitdaging houdt. Hij heeft zijn HBO bouwkunde afgerond aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle, niet om de hoek, wel een van de betere opleidingen. Mattyn werkt aan diverse projecten, van klein tot groot en start naar alle verwachting in 2023 met zijn master aan de Academie van Bouwkunst.

Profielfoto Nancy

Nancy Dantese

Bouwkundig ontwerper

Na 4 jaar te hebben gestudeerd in Zwitserland aan de Academy of Architecture was Nancy nog niet klaar met studeren. Ze is naar Amsterdam verhuisd en gestart met een master aan de Academie van Bouwkunsten. Tijdens haar studieperiode in Zwitserland heeft ze verschillende projecten en workshops mogen uitvoeren in architectuur studio’s geleid door onder andere Mario Botta, Sergison Bates, Dorte Mandrup en Francis Kere. Nancy heeft zowel een Nederlandse als Italiaanse achtergrond. Ze streeft ernaar om haar ervaringen en verschillende achtergronden bij projecten te betrekken.

Profielfoto Buck

Buck Middeldorp

Assistent ontwerper

Buck is afgestudeerd aan de design academy in Eindhoven. Een studie die bekend staat om zijn hands-on mentaliteit. Hij is een ruimtelijk ontwerper met een fantastische fascinatie voor architectuur, interieur en meubelontwerp. Buck helpt ons met het visualiseren van onze projecten en hoopt op deze manier meer te leren over het architectuur vak. Buck is enthousiast, creatief, energiek en leergierig. Dit mond uit in zelfvertrouwen en (flauwe) humor. Iets wat we bij Engel Architecten wel kunnen waarderen!

Profielfoto Margie moderne architect

Margie Ochoa Ferrazzini

Bouwkundig ontwerper

Margie heeft al veel van de wereld mogen zien. Ze is geboren in Venezuela en opgegroeid op Curaçao. Voor haar studie bouwkunde in Groningen is ze naar Nederland verhuisd. Naast haar werk als bouwkundig ontwerper bij Engel Architecten, is ze druk bezig met haar master architectuur in Amsterdam. In haar vrije tijd geniet ze van schilderen en doet ze aan pilates.

Profielfoto Jordan moderne architect

Jordan Patty

Bouwkundig ontwerper

Tijdens zijn studie Built Environment heeft Jordan stage bij ons gelopen. Na zijn afstuderen is hij weer terug bij ons aan de slag gegaan als bouwkundig ontwerper. Dankzij zijn minor in visualisatie heeft hij veel ervaring opgedaan in 3D-rendering. In zijn vrije tijd is hij regelmatig te vinden in de sportschool en fietst hij dagelijks van Eemnes naar ons kantoor in Hilversum.

Profielfoto Michelle moderne architect

Michelle van Os

Officemanager

Michelle is onze officemanager. Deze spontane en ambitieuze dame zorgt ervoor dat alles op kantoor in goede banen wordt geleid. Ze is verantwoordelijk voor diverse taken. Van het voorbereiden van offertes en het beantwoorden van e-mails tot het bijhouden van de sociale media. Michelle zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat iedereen in een prettige werkomgeving aan de slag kan gaan.