Op zoek naar een architect voor jouw bouwproject op het Amsteleiland?

Amsteleiland: Engel Architecten

moderne villa Engel Architecten

Zelfbouwkavels Amsteleiland: Engel Architecten

Midden 2022 start de verkoop van verschillende royale kavels op het Amsteleiland. Een zeldzame kans om in de Amstel te wonen. De ligging van dit gebied is prachtig én ideaal. Het Amsteleiland ligt op een steenworp afstand van Amsterdam maar is omgeven door natuur. Deze nieuwe wijk is volledig omsloten door water. Hierdoor hoeven de kavels niet afgezet te worden met hekken om de veiligheid te waarborgen. Zo kunnen de bewoners ongestoord genieten van de natuur.

Nieuwbouw Amsteleiland architect

Er komen 13 zelfbouwkavels beschikbaar op het Amsteleiland. De kavels zijn gemiddeld 1.300 m2 groot en geven dus alle vrijheid om jouw droomwoning te realiseren. Engel Architecten werkt voornamelijk voor particuliere opdrachtgevers en ontwerpen prachtige moderne villa’s en bungalows. Heb je interesse in een kavel op het Amsteleiland, en ben je op zoek naar een architect? Dan ben je bij Engel Architecten aan het juiste adres!

Het ontwerp, de uitwerking en het bouwtoezicht, de werkzaamheden van een architect bestaan uit diverse onderdelen. Engel Architecten begeleidt opdrachtgevers van A tot Z en werkt ontwerpen graag uit tot in het laatste detail. Daarnaast blijven wij betrokken bij de bouw van jouw droomhuis. Wij geloven in de kwaliteit die ontstaat door intensief overleg met de opdrachtgevers en alle andere partijen die betrokken zijn bij de bouw van de villa. Denk hierbij aan de metselaars, timmerlieden en installateurs. Wil jij jouw droomwoning bouwen op het Amsteleiland? Neem dan contact met ons op.

Amsteleiland architect

Engel Architecten werkt vanuit het nabijgelegen Hilversum. Een overzicht van onze projecten vindt je op de projecten pagina. We helpen je graag bij de ontwikkeling van jouw droomwoning, maar vinden het ook belangrijk dat een architectenbureau goed bij jou past. Daarom bieden we je graag een kennismakingsgesprek aan. Zo kan je vrijblijvend kennismaken met onze architecten. Het is belangrijk dat jij je prettig voelt tijdens de samenwerking.

Maquette

Architect voor nieuwbouw op het Amsteleiland

Al onze woningen zijn ontworpen zodat ze naadloos aansluiten in de omgeving en in zijn totaliteit voldoen aan de wensen van de opdrachtgevers. Onze woningontwerpen zijn kenmerkend door het gebruik van natuurlijke materialen en royale glaspartijen. De grote glasvlakken zorgen er voor dat er een bijzondere verbinding ontstaat tussen interieur en exterieur. De tuin wordt hierdoor als het ware naar binnen getrokken en voelt daardoor als een onderdeel van het ontwerp. Dit sluit perfect aan bij de kavels op het Amsteleiland. We hebben een scherp oog voor detail. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Heb je een project dat je met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen je graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we je inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op