Ben je opzoek naar een architect voor jouw nieuwbouw woning?

Architect gespecialiseerd in het ontwerp van nieuwbouw woningen

Moderne villa bouwen

Waar moet je aan denken bij het ontwerpen van een nieuwbouw woning?

Een nieuwbouwproject starten is een behoorlijk project. Voor je hieraan begint vraag je jezelf natuurlijk af welke uitstraling jouw nieuwbouw woning moet krijgen. Steeds meer mensen gaan voor een moderne en luxe uitstraling. Wanneer dit de uitstraling is waar je naar op zoek bent, bent je bij Engel Architecten aan het juiste adres. Een moderne woning heeft een rustig aanzicht en sluit goed aan op de omringende omgeving. Zo kan een moderne nieuwbouw woning in ieder straatbeeld uit de voeten. Wanneer je op zoek bent naar een architect nieuwbouw woning helpen we je graag verder! Ook voor een modern woonhuis, moderne villa of luxe villa ben je bij ons aan het juiste adres.

De werkzaamheden van een architect nieuwbouw woning

De werkzaamheden van een architect voor een nieuwbouw woning bestaan uit verschillende onderdelen; het ontwerp, de uitwerking en het bouwtoezicht. Engel Architecten werkt ontwerpen graag tot in de kleinste details uit. Ook blijven we graag betrokken bij de realisatie van jouw nieuwbouw woning. Wij geloven in de kwaliteit die ontstaat door intensief overleg met de opdrachtgevers maar ook met alle partijen die betrokken zijn bij de bouw van de woning, van timmerman tot metselaar en van werkvoorbereider tot projectleider. Zo begeleiden wij als architect het project zo volledig mogelijk.

Engel Architecten als architectenbureau voor jouw nieuwbouw woning

Ben je op zoek naar een architect voor jouw nieuwbouw woning? Wanneer je een nieuwbouw woning laat ontwerpen bij Engel Architecten profiteer je van verschillende voordelen. Zo ben je verzekerd van een uniek en luxe topdesign met het gebruik van hoog kwaliteit materialen. Onze aanpak is altijd persoonlijk; we luisteren naar wat jij wilt en we kijken naar de omgeving van jouw nieuwe woning. We blijven betrokken bij de bouw zodat onze ontwerpen ook goed tot stand worden gebracht. Ben je benieuwd wat Engel Architecten voor jouw moderne woning kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ook wanneer je op zoek bent naar een architect moderne villa of een architect moderne bungalow is Engel Architecten een uniek en gespecialiseerd architectenbureau.

Meer projecten

Heb je een project dat je met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen je graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit ori├źnterende kennismakingsgesprek geven we je inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op