Architect in de regio Amersfoort gezocht?

Architectenbureau voor al jouw projecten in Amersfoort.

Moderne villa

Architectenbureau voor zowel verbouw als nieuwbouw projecten in Amersfoort.

Engel Architecten is een gerespecteerd architectenbureau dat projecten realiseert in Amersfoort. We werken vanuit het nabijgelegen Hilversum. Vanuit daar bedienen we een grote regio, waaronder Amersfoort. Een overzicht van de nieuwbouwprojecten vind je op de pagina projecten. Je kan bij ons terecht voor het ontwerp, de uitwerking, bouwbegeleiding en voor interieurontwerpen.

Architect voor verbouwing of uitbouw in de regio Amersfoort.

Engel Architecten werkt met name voor particuliere opdrachtgevers, ook in de regio Amersfoort. Wij ontwerpen zowel nieuwbouw projecten als verbouwingen. Dit doen wij in de stijl die het beste bij jou past. Ook voor een uitbouw aan jouw woonhuis ben je bij ons aan het juiste adres. Laat ons je overtuigen in een vrijblijvend gesprek.

Architect voor nieuwbouw in de regio Amersfoort.

Naast verbouwingen of uitbouwen ontwerpen we moderne woonhuizen. Onze ontwerpen worden zorgvuldig ingepast in hun omgeving en sluiten naadloos aan bij de wensen van onze opdrachtgevers. De ontwerpen kenmerken zich door het gebruik van natuurlijke materialen en royale glaspartijen, zo ook bij onze oplevering in Zeist. Deze grote glaspartijen zorgen er voor dat er een sterke verbinding ontstaat tussen binnen en buiten. De tuin wordt hierdoor als het ware naar binnen getrokken en voelt daardoor als een vanzelfsprekend onderdeel van het ontwerp.

Meer projecten

Heb je een project dat je met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen je graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we je inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op