Zoekt u een architect voor uw project in Amersfoort?

Engel Architecten is uw architect in de regio Amersfoort.

Engel Architecten realiseert projecten in Amersfoort. Vanuit het centraal gelegen Hilversum, bedienen we een grote regio, waaronder Amersfoort. Een overzicht van de nieuwbouwprojecten vind u op de pagina projecten. U kunt bij ons terecht voor het ontwerp, de uitwerking en bouwbegeleiding, ook voor interieurontwerpen.

achtergevel moderne villa in de bossen in zeist door engel architect

Architect voor verbouwing of uitbouw in de regio Amersfoort.

Engel Architecten werkt met name voor particuliere opdrachtgevers, ook in de regio Amersfoort. Wij ontwerpen zowel nieuwbouw projecten als verbouwingen. Ook voor een uitbouw aan uw woonhuis bent u bij ons aan het juiste adres. Laat ons u overtuigen in een vrijblijvend gesprek.

interieur modern woonhuis in de bossen in zeist
zwevende trap modern woonhuis in de bossen in zeist

Architect voor nieuwbouw in de regio Amersfoort.

Naast verbouwingen of uitbouwen ontwerpen we moderne woonhuizen. Onze ontwerpen worden zorgvuldig ingepast in hun omgeving en sluiten naadloos aan bij de wensen van onze opdrachtgevers. De ontwerpen kenmerken zich door het gebruik van natuurlijke materialen en royale glaspartijen. Deze grote glaspartijen zorgen er voor dat er een sterke verbinding ontstaat tussen binnen en buiten. De tuin wordt hierdoor als het ware naar binnen getrokken en voelt daardoor als een vanzelfsprekend onderdeel van het ontwerp.

voorzijde modern woonhuis in de bossen in zeist

Heeft u een project dat u met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen u graag in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit ori├źnterende kennismakingsgesprek helpen we u inzicht te krijgen in het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op