Architect in de regio Amersfoort gezocht?

Architectenbureau voor al uw projecten in Amersfoort.

Moderne villa

Architectenbureau voor zowel verbouw als nieuwbouw projecten in Amersfoort.

Engel Architecten is een gerespecteerd architectenbureau dat projecten realiseert in Amersfoort. Hilversum ligt centraal in Nederland, waardoor we ook regio Amersfoort. Een overzicht van de nieuwbouwprojecten vind u op de pagina projecten. U kunt bij ons terecht voor het ontwerp, de uitwerking en bouwbegeleiding, ook voor interieurontwerpen.

interieur modern woonhuis in de bossen in zeist

Architect voor verbouwing of uitbouw in de regio Amersfoort.

Engel Architecten werkt met name voor particuliere opdrachtgevers, ook in de regio Amersfoort. Wij ontwerpen zowel nieuwbouw projecten als verbouwingen. Dit doen wij in de stijl die het beste bij u past. Ook voor een uitbouw aan uw woonhuis bent u bij ons aan het juiste adres. Laat ons u overtuigen in een vrijblijvend gesprek.

voorgevel voor de verbouwing van het woonhuis aan de hogeweg in amsterdam
detail van het verbouwde woonhuis in hilversum

Architect voor nieuwbouw in de regio Amersfoort.

Naast verbouwingen of uitbouwen ontwerpen we moderne woonhuizen. Onze ontwerpen worden zorgvuldig ingepast in hun omgeving en sluiten naadloos aan bij de wensen van onze opdrachtgevers. De ontwerpen kenmerken zich door het gebruik van natuurlijke materialen en royale glaspartijen, zo ook bij onze oplevering in Zeist. Deze grote glaspartijen zorgen er voor dat er een sterke verbinding ontstaat tussen binnen en buiten. De tuin wordt hierdoor als het ware naar binnen getrokken en voelt daardoor als een vanzelfsprekend onderdeel van het ontwerp.

voorzijde modern woonhuis in de bossen in zeist

Heeft u een project dat u met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen u graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we u inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op