Klantgerichte ontwerpen

Woont u in Amsterdam en wilt u graag een nieuwe woning laten ontwerpen? Of bent u op zoek naar een architect die zorgvuldig en snel levert wat hij belooft? Dan bent u hier aan het juiste adres. Engel Architecten staat voor een klantgerichte en vakkundige architect bij u in Amsterdam. Bij ons kunt u vertrouwen op jarenlange ervaring en tal van voltooide projecten. Wij werken voor zowel particuliere opdrachtgevers die een modern woonhuis willen laten bouwen, als met zakelijke opdrachtgevers die aan grotere projecten denken. Geen enkel project te groot of te vergezocht, wij helpen u graag met onze expertise.

Het maken van de juiste keuze

Als particulier heeft u natuurlijk veel keuze en het kan dan ook lastig te zijn om het juiste architectenbureau in Amsterdam of omgeving te vinden. Maar wij zijn geen doorsnee architect. Kijk eens onder het kopje ‘projecten’ en u zult zien dat wij prachtige woningen ontwerpen met oog voor logica, helderheid en doeltreffendheid. Onze moderne woonhuizen worden gekenmerkt door hun eenduidige opzet. Hiervoor gebruiken wij materialen zoals baksteen, beton, hout en glas. Maar als professionele architect hechten wij ook veel waarde aan licht, lucht en ruimte.

Een zorgvuldige werkwijze

Als u informatie wilt over onze werkwijze en ontwerpstijl kunt u gerust bij ons kantoor aankloppen. Wij maken voor locaties in Amsterdam aantrekkelijke woonomgevingen voor zowel toekomstige inwoners als omwonenden van de locatie. Veel van de gebouwen die door Engel Architecten zijn ontworpen, sluiten naadloos aan op de omgeving. Bovendien wordt er veelal rekening gehouden met uw eigen wensen. Mocht u nog twijfelen aan het professionalisme van onze werkwijze, bedenk dan dat wij werken met Building Information Modeling (BIM). Dankzij BIM kunnen wij een digitaal 3D-ontwerp maken en zo krijgen wij als architect beter overzicht in het project. Bovendien zijn wij aangesloten bij de Bond van Nederlandse Architecten, de zogenaamde BNA.

Neem direct contact op!

Heeft u interesse in de diensten die wij aanbieden als architect bij u in Amsterdam? Neem dan direct contact op. U kunt onze contactgegevens op deze website vinden onder het kopje ‘contact’. Uw vraag wordt met plezier beantwoord mocht u die hebben.