Engel Architecten is uw architect in de regio Amsterdam.

Zoekt u een architect voor uw project in Amsterdam?

voorgevel voor de verbouwing van het woonhuis aan de hogeweg in amsterdam

Architectenbureau voor zowel verbouw en nieuwbouw.

Engel Architecten realiseert projecten in Amsterdam. Vanuit het centraal gelegen Hilversum, bedienen we een grote regio, waaronder Amsterdam. Een overzicht van de projecten vind u op de pagina projecten. U kunt bij ons terecht voor het ontwerp, de uitwerking en bouwbegeleiding, ook voor interieurontwerpen.

detail van het verbouwde woonhuis in amsterdam

Architect voor verbouwing of uitbouw in de regio Amsterdam.

Engel Architecten werkt met name voor particuliere opdrachtgevers, ook in de regio Amsterdam. Wij ontwerpen zowel nieuwbouw projecten als verbouwingen. Ook voor een uitbouw aan uw woonhuis bent u bij ons aan het juiste adres. Laat ons u overtuigen in een vrijblijvend gesprek.

detail van het hardsteen van het verbouwde woonhuis aan de hogeweg in amsterdam
detail van de klassieke brievenbus van het verbouwde woonhuis aan de hogeweg in amsterdam

Architect voor nieuwbouw in de regio Amsterdam.

Naast verbouwingen of uitbouwen ontwerpen we moderne woonhuizen. Onze ontwerpen worden zorgvuldig ingepast in hun omgeving en sluiten naadloos aan bij de wensen van onze opdrachtgevers. De ontwerpen kenmerken zich door het gebruik van natuurlijke materialen en royale glaspartijen. Deze grote glaspartijen zorgen er voor dat er een sterke verbinding ontstaat tussen binnen en buiten. De tuin wordt hierdoor als het ware naar binnen getrokken en voelt daardoor als een vanzelfsprekend onderdeel van het ontwerp.

voorgevel van het moderne huis op IJburg door engel architect
woonkamer modern woonhuis in de bossen in zeist

Heeft u een project dat u met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen u graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we u inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op
×

Hoi!

Heb je een vraag over wat we voor je kunnen betekenen?

× Stel je vraag via WhatsApp!