Architect voor moderne woningen in de regio Amsterdam.

Architect Amsterdam; architectenbureau op maat

Woonhuis Amsterdam

Architect Amsterdam voor jouw nieuwbouw of verbouw project

Ben je opzoek naar een professioneel architectenbureau in Amsterdam? Dan ben je bij Engel Architecten op het juiste adres. Wij zitten centraal gevestigd in Hilversum en vanuit hier bedienen wij een grote regio, waaronder Amsterdam. Met onze unieke designs hebben wij al vele tevreden klanten. Engel Architecten heeft meerdere projecten gerealiseerd in Amsterdam. Ben je benieuwd naar onze ontwerpen? Neem een kijkje op onze projecten pagina. Je kan bij ons terecht voor het ontwerp van jouw droomwoning, de uitwerking, bouwbegeleiding en interieurontwerp. Het bouwen van een moderne villa of bungalow is voor iedereen persoonlijk. Het is daarom van belang dat je een architect kiest waarbij jij je op je gemak voelt. Daarom bieden we je graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Zo kan je kijken of wij als architectenbureau aansluiten bij jouw wensen.

Architect Amsterdam voor een verbouwing of uitbouw

Engel Architecten is gespecialiseerd in particuliere projecten, ook in Amsterdam. We ontwerpen zowel jouw verbouwing als nieuwbouwproject. Ook voor een uitbouw passend bij jouw huidige woning in Amsterdam ben je bij Engel Architecten aan het juiste adres. Wij hebben al enkele verbouw projecten in Amsterdam op onze naam, waaronder deze verbouwing van winkelpand naar woonhuis. Wij kijken altijd met onze klanten mee naar de wensen en behoeften, waarna we tot een voorstel komen. Hierbij zorgen we dat er iets op papier komt wat de klant wil en bij de woning past. Hierdoor is iedere aanbouw of verbouwing anders. Ben je nieuwsgierig naar wat Engel Architecten voor jouw woning in Amsterdam kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan via ons contactformulier.

Architect Amsterdam voor een (moderne) nieuwbouw woning

Wij houden ons niet enkel bezig met verbouwingen, maar ook het ontwerpen van nieuwbouw woningen in Amsterdam. Hierbij staat het gebruik van natuurlijke elementen en veel glas centraal, zoals bij kubistische woning in Amsterdam IJburg. Echter leven wij zorgvuldig jouw wensen na, zodat het volledig voelt als jouw eigen huis. Deze werkwijze heeft al tot veel tevreden klanten geleid. Prachtige woningen die zorgvuldig zijn ingepast in hun omgeving en naadloos aansluiten bij de wensen van onze opdrachtgevers. Wil je een moderne villa bouwen in Amsterdam? Laat je inspireren door onze bungalow bouwen voorbeelden of villa bouwen voorbeelden.

Meer projecten

Heb je een project dat je met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen je graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we je inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op