Architect voor moderne woningen in de regio Amsterdam.

Architectenbureau op maat in Amsterdam.

voorgevel voor de verbouwing van het woonhuis aan de hogeweg in amsterdam

Architectenbureau op maat in Amsterdam.

Bent u opzoek naar een architectenbureau in Amsterdam? Dan bent u bij Engel Architecten op het juiste adres. Wij zitten centraal gevestigd in Hilversum en vanuit hier bedienen wij een grote regio, waaronder Amsterdam. Met onze unieke designs hebben wij al vele tevreden klanten. Bent u benieuwd naar onze ontwerpen? Neem een kijkje op onze projecten pagina.

detail van het verbouwde woonhuis in amsterdam

Een verbouwing in Amsterdam door Engel Architecten.

Engel Architecten is gespecialiseerd in particuliere projecten, ook in Amsterdam. Wij hebben al enkele verbouw projecten in Amsterdam op onze naam, waaronder deze verbouwing van winkelpand naar woonhuis. Wij kijken altijd met onze klanten mee naar de wensen en behoeften, waarna we tot een voorstel komen. Hierbij zorgen we dat er iets op papier komt wat de klant wil en bij de woning past. Hierdoor is iedere aanbouw of verbouwing anders. Bent u nieuwsgierig naar wat Engel Architecten voor uw woning in Amsterdam kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan via ons contactformulier.

detail van het hardsteen van het verbouwde woonhuis aan de hogeweg in amsterdam
detail van de klassieke brievenbus van het verbouwde woonhuis aan de hogeweg in amsterdam

Architect in Amsterdam voor een (moderne) nieuwbouw woning.

Wij houden ons niet enkel bezig met verbouwingen, maar ook het ontwerpen van nieuwbouw woningen in Amsterdam. Hierbij staat het gebruik van natuurlijke elementen en veel glas centraal, zoals bij kubistische woning in Amsterdam IJburg. Echter leven wij zorgvuldig uw wensen na, zodat het volledig voelt als uw eigen huis. Deze werkwijze heeft al tot veel tevreden klanten geleid.

voorgevel van het moderne huis op IJburg door engel architect
woonkamer modern woonhuis in de bossen in zeist

Heeft u een project dat u met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen u graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we u inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op