Moderne villa laten bouwen door Engel architecten

Moderne villa bouwen

Moderne villa bouwen

Projecten

Moderne villa bouwen: De belangrijke punten

Bij het bouwen van een moderne villa, zijn er verschillende aspecten waar rekening mee gehouden moet worden. Hiervoor kunt u het beste een architect inschakelen gespecialiseerd in het bouwen van moderne villa’s. Wij informeren u over alle belangrijke punten, zoals het proces, het ontwerp en de kosten voor het bouwen van een strakke villa. Van het eerste ontwerp tot de oplevering blijven wij betrokken en blijven wij u begeleiden in de bouw van uw moderne villa.

Er komen natuurlijk veel verschillende aspecten aan bod bij het bouwen van een moderne villa. Naast het ontwerp en de kosten moet er ook nagedacht worden over de uitstraling en sfeer van uw nieuwe huis. Bij het ontwerp wordt goed gekeken naar de indeling. Wij kijken samen, waar we de moderne keuken of luxe badkamer in uw moderne villa gaan bouwen. Sluit de tuin bijvoorbeeld aan bij de uitstraling van uw luxe villa? En zo zijn er nog veel meer aspecten die we samen gaan bespreken.

Architect moderne villa gezocht? Engel architecten ontwerpt uw strakke villa op maat. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het ontwerpen van moderne villa’s en woonhuizen. We werken vanuit Hilversum maar leveren onze diensten door heel het land. Wij starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek en bespreken dan uw wensen en mogelijkheden.

Moderne villa bouwen

Kenmerken van een moderne villa

Wilt u een moderne villa laten bouwen, dan zijn de volgende kenmerken van belang: Het ontwerp is tijdloos, er wordt veelal gebruik gemaakt van strakke platte daken, eenvoudige vormen, individualiteit en transparantie. Er wordt met diepte gespeeld en uiteraard heeft een moderne villa een strakke uitstraling. Engel architecten combineert de elegantie van de jaren 30 met een moderne villa. Er wordt vaak gebruik gemaakt van grote ramen die voor veel lichtinval zorgen. Ook wordt er gebruik gemaakt van duurzame materialen. Door het gebruik van natuurlijke materialen zorgen wij ervoor dat de villa meer in de omgeving opgaat. Er onder andere gekeken naar de omringende natuur en hier wordt met het ontwerp van de moderne villa dan ook rekening gehouden.

Moderne villa bouwen? Engel Architecten geeft vrijblijvend advies

Een moderne villa bouwen begint natuurlijk met een exclusief en uniek ontwerp. Dat is waar het specialisme van Engel architecten ligt! Wij combineren de elegantie van de stijl uit de jaren 30 met de uitstraling van nu. Wij streven naar ontwerpen die modern zijn en tegelijkertijd elegantie uitstralen. We hebben veel ervaring op dit gebied en kunnen u daarom ook gepast advies op maat geven. Op onze pagina vindt u ook mooie voorbeelden van moderne villa’s die wij ontworpen en gebouwd hebben. Heeft u hier vragen over? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Benieuwd naar de bouwkosten? Vraag dan de whitepaper aan en krijg gemakkelijk inzichtelijk hoeveel budget u nodig heeft.

Moderne villa bouwen
Moderne villa bouwen

Heeft u een project dat u met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen u graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we u inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op