Moderne villa laten bouwen door Engel Architecten

Moderne villa bouwen

Moderne villa bouwen

Moderne villa bouwen: De belangrijke punten

Bij het bouwen van een moderne villa, zijn er verschillende aspecten waar rekening mee gehouden moet worden. Hiervoor kan je het beste een architect inschakelen gespecialiseerd in het bouwen van moderne villa’s. Wij informeren je over alle belangrijke punten, zoals het proces, het ontwerp en de kosten voor het bouwen van een strakke villa. Van het eerste ontwerp tot de oplevering blijven wij betrokken en blijven wij je begeleiden in de bouw van jouw moderne villa.

Er komen natuurlijk veel verschillende aspecten aan bod bij het bouwen van een moderne villa. Naast het ontwerp en de kosten moet er ook nagedacht worden over de uitstraling en sfeer van jouw nieuwe moderne huis. Bij het ontwerp wordt goed gekeken naar de indeling. Wij kijken samen, waar we de moderne keuken of luxe badkamer in jouw moderne villa gaan bouwen. Sluit de tuin bijvoorbeeld aan bij de uitstraling van jouw luxe villa? En zo zijn er nog veel meer aspecten die we samen gaan bespreken.

Architect moderne villa gezocht? Engel Architecten ontwerpt jouw strakke villa op maat. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het ontwerpen van moderne villa’s en woonhuizen. We werken vanuit Hilversum maar leveren onze diensten door heel het land. Wij starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek en bespreken dan de wensen en mogelijkheden.

Kenmerken van een moderne villa

Wil je een moderne villa in Nederland laten bouwen, dan zijn de volgende kenmerken van belang: Het ontwerp is tijdloos, er wordt veelal gebruik gemaakt van strakke platte daken, eenvoudige vormen, individualiteit en transparantie. Er wordt met diepte gespeeld en uiteraard heeft een moderne villa een strakke uitstraling. Engel Architecten combineert de elegantie van de jaren 30 met een moderne villa. Er wordt vaak gebruik gemaakt van grote ramen die voor veel lichtinval zorgen. Ook wordt er gebruik gemaakt van duurzame materialen. Door het gebruik van natuurlijke materialen zorgen wij ervoor dat de villa meer in de omgeving opgaat. Er wordt onder andere gekeken naar de omringende natuur en hier wordt met het ontwerp van de moderne villa dan ook rekening gehouden.

Moderne villa bouwen? Engel Architecten geeft vrijblijvend advies

Een moderne villa bouwen begint natuurlijk met een exclusief en uniek ontwerp. Dat is waar het specialisme van Engel Architecten ligt! Wij combineren de elegantie van de stijl uit de jaren 30 met de uitstraling van nu. Wij streven naar ontwerpen die modern zijn en tegelijkertijd elegantie uitstralen. We hebben veel ervaring op dit gebied en kunnen je daarom ook gepast advies op maat geven. Op onze pagina vindt je mooie voorbeelden van moderne villa’s die wij ontworpen en gebouwd hebben. Heb je hier vragen over? Dan kan je altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Benieuwd naar de bouwkosten? Vraag dan de whitepaper aan en krijg gemakkelijk inzichtelijk hoeveel budget je nodig hebt.

Veel gestelde vragen over moderne villa's bouwen

Wat kost het om een moderne villa te bouwen?
De kosten van een moderne villa kunnen ver uiteenlopen afhankelijk van jouw wensen. Welke materialen worden er gebruikt? Hoeveel m2 is de woning? Wel geven we je graag een indicatie en zijn transparant over de kosten. Vraag daarom een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan of download onze whitepaper over bouwkosten.

Waarom heb ik een architect nodig wanneer ik een moderne villa wil bouwen?
Een architect is veel meer dan alleen een ontwerper. Een architect is ook een adviseur die een goed beeld schetst van de mogelijkheden. Naast dat een architect je kan helpen bij het creatieve proces is een architect ook op de hoogte van het gehele proces. Bij Engel Architecten willen we je graag ontzorgen en begeleiden van het ontwerp tot realisatie.

 

Meer projecten

Heb je een project dat je met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen je graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we je inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op