Zoek je een architect voor jouw project in Blaricum?

Architect Blaricum: Engel Architecten

modern woonhuis Zeist door Engel Architecten

Architect Blaricum voor zowel nieuwbouw als verbouw.

Engel Architecten heeft verschillende projecten gerealiseerd in Blaricum. Vanuit het nabij gelegen Hilversum, bedienen we een grote regio, waaronder Blaricum. Een overzicht van onze projecten vindt je op de pagina projecten. Je kan bij ons terecht voor het ontwerp, de uitwerking, bouwbegeleiding en zelfs voor interieurontwerpen. We helpen je graag de juiste keuze te maken. Het bouwen van een droomhuis is voor iedereen persoonlijk. Het is daarom van belang dat je een architect kiest waarbij jij je prettig voelt. Daarom bieden we een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Zo kan je kijken of we als architectenbureau passen bij jouw wensen.

Architect Blaricum voor jouw verbouwing of uitbouw

Engel Architecten werkt met name voor particuliere opdrachtgevers, ook in Blaricum. We ontwerpen zowel nieuwbouw projecten als verbouwingen. Ook voor een uitbouw ben je bij ons aan het juiste adres. Laat je door ons overtuigen in een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor in Hilversum. Onze ontwerpen voor verbouwingen en uitbouwen kunnen modern zijn maar ook juist passend in de stijl van het huis. We denken graag mee met jouw wensen.

Architect voor nieuwbouw in de regio Blaricum

Naast uitbouwen en grootschalige verbouwingen ontwerpen we moderne woonhuizen. Woonhuizen die zorgvuldig zijn ingepast in hun omgeving en naadloos aansluiten bij de wensen van onze opdrachtgevers. Onze ontwerpen kenmerken zich door het gebruik van natuurlijke materialen en royale glasvlakken. De grote glaspartijen zorgen er voor dat er een sterke verbinding ontstaat tussen binnen en buiten. De tuin wordt hierdoor als het ware naar binnen getrokken en voelt daardoor als een vanzelfsprekend onderdeel van het ontwerp. Dus wil jij een moderne villa bouwen in Blaricum? Dan ben je bij Engel Architecten aan het juiste adres! Bekijk bijvoorbeeld onze bungalow bouwen voorbeelden of villa bouwen voorbeelden. Laat je inspireren!

Meer projecten

Heb je een project dat je met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen je graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we je inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op