Zoekt u een architect voor uw project in Blaricum?

Engel Architecten is uw architect in de regio Blaricum.

voorzijde modern woonhuis in de bossen in zeist

Architectenbureau voor zowel nieuwbouw als verbouw.

Engel Architecten heeft meerdere projecten gerealiseerd in Blaricum. Vanuit het nabij gelegen Hilversum, bedienen we een grote regio, waaronder Blaricum. Een overzicht van onze projecten vind u op de pagina projecten. U kunt bij ons terecht voor het ontwerp, de uitwerking en bouwbegeleiding, ook voor interieurontwerpen.

modern woonhuis met steile kap door engel architecten

Architect voor verbouwing of uitbouw in de Blaricum.

Engel Architecten werkt met name voor particuliere opdrachtgevers, ook in Blaricum. Wij ontwerpen zowel nieuwbouw projecten als verbouwingen. Ook voor een uitbouw bent u bij ons aan het juiste adres. Laat ons u overtuigen in een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor in Hilversum. Onze ontwerpen voor verbouwingen en uitbouwen kunnen modern zijn maar ook juist passend in de stijl van het huis.

detail van het verbouwde woonhuis in amsterdam
detail van het verbouwde woonhuis in hilversum

Architect voor nieuwbouw in de regio Blaricum.

Naast uitbouwen en grootschalige verbouwingen ontwerpen we moderne woonhuizen, woonhuizen die zorgvuldig zijn ingepast in hun omgeving en naadloos aansluiten bij de wensen van onze opdrachtgevers. Onze ontwerpen kenmerken zich door het gebruik van natuurlijke materialen en royale glasvlakken. De grote glaspartijen zorgen er voor dat er een sterke verbinding ontstaat tussen binnen en buiten. De tuin wordt hierdoor als het ware naar binnen getrokken en voelt daardoor als een vanzelfsprekend onderdeel van het ontwerp.

Moderne villa
zwevende trap modern woonhuis in de bossen in zeist

Heeft u een project dat u met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen u graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we u inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op