Ben je op zoek naar een architect in De Bilt?

Architectenbureau voor nieuwbouw in De Bilt

Moderne woning Zeist

Architectenbureau voor nieuwbouw in De Bilt

Omdat het kantoor van Engel Architecten zich in Hilversum bevindt, kunnen wij vlot schakelen voor jouw nieuwbouw project in De Bilt. Wij verzorgen voor jou het ontwerp, de uitwerking en de bouwbegeleiding. Zo zorgen wij ervoor dat jouw project in De Bilt succesvol afgerond wordt. Benieuwd wat wij voor je kunnen ontwerpen? Bekijk dan gauw onze lopende en voltooide projecten.

Een verbouwing of uitbouw in De Bilt met Engel Architecten

Onze opdrachtgevers zijn met name particulier, waardoor wij gespecialiseerd zijn in het ontwerpen van (moderne) woningen en villa’s. Zo zijn wij in De Bilt ook de architect bij verschillende verbouwingen. Bij een uitbouw van jouw woning ben je bij ons ook aan het juiste adres. Onze architecten maken van jouw woning in De Bilt een passend plaatje. Ondanks onze specialisatie voor moderne designs, kunnen we ook klassieker gestylde projecten oppakken. We houden altijd rekening met jouw wensen en zorgen ervoor dat alles zo goed mogelijk tot in detail uitgewerkt wordt. Wil je weten wat wij als architect voor jouw verbouwing in De Bilt kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek ter oriëntatie.

Moderne designs en persoonlijke aandacht voor jouw woning in De Bilt

Bij het ontwerpen van jouw verbouwing of nieuwbouw woning in De Bilt, zorgen wij er uiteraard voor dat we jouw wensen concreet vertalen naar het design. Door het gebruik van veel glas en natuurlijke elementen, zorgen we ervoor dat de woning goed past bij de omgeving. Hierdoor voelen buiten en binnen als één. Bovendien zorgt dit voor een moderne uitstraling van de woning. Kortom, zoek je een architect voor jouw woning in de Bilt? Neem dan contact op met Engel Architecten.

Meer projecten

Heb je een project dat je met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen je graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we je inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op