Bent u op zoek naar een architect in De Bilt?

Architectenbureau voor nieuwbouw in De Bilt

voorzijde modern woonhuis in de bossen in zeist

Architectenbureau voor nieuwbouw in De Bilt

Omdat het kantoor van Engel Architecten zich in Hilversum bevindt, kunnen wij vlot schakelen voor uw nieuwbouw project in De Bilt. Wij verzorgen voor u het ontwerp, de uitwerking en de bouwbegeleiding. Zo zorgen wij ervoor dat uw project in De Bilt succesvol afgerond wordt. Benieuwd wat wij voor u kunnen ontwerpen? Bekijk dan gauw onze lopende en voltooide projecten.

Een verbouwing of uitbouw in De Bilt met Engel Architecten

Onze opdrachtgevers zijn met name particulier, waardoor wij gespecialiseerd zijn in het ontwerpen van (moderne) woningen en villa’s. Zo zijn wij in De Bilt ook de architect bij verschillende verbouwingen. Bij een uitbouw van uw woning bent u bij ons ook aan het juiste adres. Onze architecten maken van uw woning in De Bilt een passend plaatje. Ondanks onze specialisatie voor moderne designs, kunnen we ook klassieker gestylede projecten oppakken. We houden altijd rekening met uw wensen en zorgen ervoor dat alles zo goed mogelijk tot in detail uitgewerkt wordt. Wilt u weten wat wij als architect voor uw verbouwing in De Bilt kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek ter oriëntatie.

detail van het verbouwde woonhuis in amsterdam
detail van het verbouwde woonhuis in hilversum

Moderne designs en persoonlijke aandacht voor uw woning in De Bilt

Bij het ontwerpen van uw verbouwing of nieuwbouw woning in De Bilt, zorgen wij er uiteraard voor dat we uw wensen concreet vertalen naar het design. Door het gebruik van veel glas en natuurlijke elementen, zorgen we ervoor dat de woning goed past bij de omgeving. Hierdoor voelen buiten en binnen als één. Bovendien zorgt dit voor een moderne uitstraling van de woning. Kortom, zoekt u een architect voor uw woning in de Bilt? Neem dan contact op met Engel Architecten

Moderne villa
zwevende trap modern woonhuis in de bossen in zeist

Heeft u een project dat u met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen u graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we u inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op