Zoekt u een architect voor uw project in De Bilt?

Engel Architecten is uw architect in de regio De Bilt.

voorzijde modern woonhuis in de bossen in zeist

Architectenbureau voor zowel verbouw als nieuwbouw

Engel architecten bedient vanuit het nabijgelegen Hilversum, een grote regio waaronder de Bilt. Een overzicht van onze projecten vind u op de pagina projecten. U kunt bij ons terecht voor het ontwerp, de uitwerking en bouwbegeleiding, voor zowel nieuwbouw als verbouw.

moderne villa met steile kap door engel architecten

Architect voor verbouwing of uitbouw in De Bilt.

Engel Architecten werkt met name voor particuliere opdrachtgevers, ook in De Bilt. Wij ontwerpen zowel verbouw als nieuwbouw projecten. Ook voor een uitbouw van uw woonhuis bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ontwerpen voor verbouwingen en uitbouwen kunnen modern zijn maar ook juist passend in de stijl van het huis. Wij hebben een scherp oog voor detail. Laat ons u overtuigen in een vrijblijvend oriënterend gesprek.

detail van het verbouwde woonhuis in amsterdam
detail van het verbouwde woonhuis in hilversum

Architect voor nieuwbouw in de regio De Bilt.

Naast uitbouwen en grootschalige verbouwingen ontwerpen we moderne woonhuizen, woonhuizen die zorgvuldig zijn ingepast in hun omgeving en naadloos aansluiten bij de wensen van onze opdrachtgevers. Onze ontwerpen kenmerken zich door het gebruik van natuurlijke materialen en royale glasvlakken. De grote glaspartijen zorgen er voor dat er een sterke verbinding ontstaat tussen binnen en buiten. De tuin wordt hierdoor als het ware naar binnen getrokken en voelt daardoor als een vanzelfsprekend onderdeel van het ontwerp.

achtergevel moderne villa in de bossen in zeist door engel architect
zwevende trap modern woonhuis in de bossen in zeist

Heeft u een project dat u met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen u graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we u inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op
×

Hoi!

Heb je een vraag over wat we voor je kunnen betekenen?

× Stel je vraag via WhatsApp!