Bent u opzoek naar een architect voor uw moderne villa? Engel Architecten is gespecialiseerd in het ontwerp moderne villa's en woonhuizen.

Architect moderne villa

Moderne villa

Moderne villa projecten

Waar moet u aan denken bij de bouw van uw moderne woonhuis?

Deze pagina informeert u over de verschillende aspecten waar u aan moet denken wanneer u een architect wilt inschakelen voor het ontwerp van uw moderne villa. We informeren u over het ontwerp, de bouwkosten en het proces van werken met een architect.

U wilt zelf een moderne woonhuis laten ontwerpen en bouwen en u bent opzoek naar een architect? Het vinden van de juiste architect kan lastig zijn. Er zijn veel architecten maar hoe vindt u het architectenbureau dat het beste bij u past? Engel Architecten is gespecialiseerd in het ontwerpen van moderne villa’s en woonhuizen. Wij ontwerpen uw woonhuis op maat. Vanuit het zeer centraal gelegen Hilversum realiseren we woonhuizen door het hele land. Zo kunnen we u ook helpen wanneer u opzoek bent naar een architect vakantiewoning. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismakingsgesprek. U bent van harte welkom op ons kantoor.

voorzijde modern woonhuis in de bossen in zeist

Ontwerp, wat maakt het ontwerp van een villa modern?

Van klassiek tot modern, er zijn vele verschillende stijlen te ontdekken in de architectuur van villa’s. Bij klassieke stijlen denken we vaak aan de stijl uit de jaren 30, met de grote overstekken, steile daken en rode bakstenen. Bij moderne stijlen denken we vaak aan de wit gestucte villa’s die we veel terug zien in nieuwbouwwijken. Engel Architecten combineert de elegantie van de stijl uit de jaren 30 met de uitstraling van nu. Onze ontwerpen kenmerken zicht door grote glasvlakken, natuurlijke materialen en vaak grote overstekken. Wij streven naar ontwerpen die modern zijn maar tegelijkertijd elegantie uitstralen.

Bouwkosten, wat kost het bouwen van een moderne villa?

De bouwkosten voor een modern woonhuis variëren sterk. De kosten zijn sterk afhankelijk van de wensen van onze opdrachtgevers. Denk hierbij aan de te gebruiken materialen maar ook het ontwerp zelf speelt een belangrijke rol. Engel Architecten heeft veel kennis in huis op het gebied van bouwkosten. Wij maken realistische ramingen van de te verwachten bouwkosten. Dit doen wij op basis van de grootte van het woonhuis, meestal de inhoud. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of download de whitepaper bouwkosten op onze site, de link staat onder aan de home page. die vindt u hier.

interieur modern woonhuis in de bossen in zeist
zwevende trap modern woonhuis in de bossen in zeist

Villa architect

Architect villa gezocht? Engel Architecten is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van villa’s. Wanneer u een villa wilt bouwen zorg er dan voor dat u in zee gaat met een architect die gespecialiseerd is in dit type bouwwerken. Zo weet u zeker dat de architect villabouw begrijpt.

Proces, hoe ontstaat het ontwerp voor een modern woonhuis?

Het ontwerp, de uitwerking en het bouwtoezicht, de werkzaamheden van een architect bestaan uit verschillende onderdelen. Engel Architecten begeleidt opdrachtgevers van A tot Z en werkt ontwerpen graag uit tot in het laatste detail. Ook blijven wij graag betrokken bij de bouw van uw moderne villa. Wij geloven in de kwaliteit die ontstaat door intensief overleg met de opdrachtgevers maar ook met alle partijen die betrokken zijn bij de bouw van de villa, zoals metselaars, timmerlieden en installateurs. Wilt u een moderne villa bouwen? Neem dan contact met ons op.

 

Heeft u een project dat u met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen u graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we u inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op