Laat uw villa vakkundig ontwerpen!

Bent u toe aan een nieuwe woning en heeft u eindelijk het geld bij elkaar om uw droomhuis te verwezenlijken? Wie wil er nou niet leven in een moderne villa? Wij kunnen u eenvoudig helpen bij het verwezenlijken van deze droom. Engel Architecten staat voor u klaar en is even enthousiast en gedreven om uw wens in vervulling te zien gaan als uzelf. Daarom kiest u voor de nummer één architect voor een moderne villa. Engel Architecten is in staat om dit binnen de kortste keren voor u ontwerpen dankzij een jarenlange ervaring en een uiterst klantgerichte werkwijze. Menig architect zou zijn villa nog door uw specialist laten ontwerpen!

Ontwerpen op uw manier

Het bouwen van uw moderne villa begint in principe op het moment dat u contact met ons zoekt. Direct zult u merken dat wij uiterst klantgericht te werk gaan. Wij hechten veel waarde aan uw inbreng en feedback. U blijft immers de opdrachtgever en het is uw project. Als deskundige architect is Engel Architecten er om een ontwerp te maken waarmee u vooruit kan. Dit wordt verzorgd op basis van uw wensen en duidelijke afspraken, zodat het proces zo spoedig mogelijk kan verlopen en niet wordt opgeschrikt door vervelende verrassingen of onduidelijkheden.

Inpassen in de woonomgeving

Een moderne villa ontwerpen is niet zomaar een project. Het gaat natuurlijk gemoeid met veel tijd, geld en moeite. Maar Engel Architecten zal dit allemaal tot een minimum beperken. Daarvoor beschikken wij bijvoorbeeld over de meeste geavanceerde software die een architect kan wensen. Denk bijvoorbeeld aan Building Information Modeling (BMI). Ook kan het lastig zijn om een villa goed te laten passen binnen de omgeving, maar gelukkig heeft u te maken met een specialist op dit gebied. Als architect hebben wij niet alleen een verantwoordelijkheid naar u toe voor het ontwerp dat wij maken, maar ook naar uw woonomgeving. Wij lopen nooit weg van onze verantwoordelijkheid maar zorgen juist voor een prachtige harmonie die beide kanten inspireert.

Interesse? Bel dan gerust even!

Heeft u interesse in onze diensten als architect voor een moderne villa? Neem dan direct contact op. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 035-6778401 en via het mailadres info@engelarchitecten.nl.