Ben je opzoek naar een architect voor jouw moderne woning?

Architect gespecialiseerd in het ontwerp van moderne woningen

Moderne Bungalow

Waar moet je aan denken bij het bouwen van jouw woonhuis?

Wanneer je begint aan een nieuwbouwproject, dan vraag jij je natuurlijk af in wat voor stijl je de woning gebouwd wil hebben. Steeds meer mensen kiezen voor het ontwerp van een moderne woning. De strakke designs zorgen voor een rustig aangezicht en een goede aansluiting op de omringende omgeving. Zo kan een moderne woning in ieder straatbeeld uit de voeten. Bij Engel Architecten kijken we dan ook altijd naar de omgeving waar de woning komt te staan. Bovendien houden we rekening met jouw wensen, zodat de woning ook al meteen als thuis aanvoelt voor jou en jouw gezin. Ook wanneer je een moderne villa wilt bouwen ben je bij Engel Architecten aan het juiste adres.

Moderne woning ontwerpen en bouwen.

De werkzaamheden van een architect bestaan uit verschillende onderdelen; het ontwerp, de uitwerking en het bouwtoezicht. Engel Architecten werkt ontwerpen graag uit tot in detail. Ook blijven wij graag betrokken bij de realisatie van jouw moderne woning. Wij geloven in de kwaliteit die ontstaat door intensief overleg met de opdrachtgevers maar ook met alle partijen die betrokken zijn bij de bouw van de woning, van timmerman tot metselaar en van werkvoorbereider tot projectleider.

Bouwkosten, wat kost het bouwen van een modern woning?

De bouwkosten voor een moderne woning variëren en zijn sterk afhankelijk van de gebruikte materialen en het ontwerp. Op basis van jouw wensen maken wij een raming van de te verwachten kosten voor de bouw van jouw moderne woning. Dit doen wij op basis van de grootte van de woning, meestal de inhoud. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of download de whitepaper bouwkosten op onze site, de link staat onder aan de homepage.

Moderne woning met veel glas en andere natuurlijke materialen.

De werkzaamheden van een architect bestaan uit verschillende onderdelen; het ontwerp, de uitwerking en het bouwtoezicht. Engel Architecten werkt ontwerpen graag uit tot in detail. Ook blijven wij graag betrokken bij de realisatie van jouw moderne woning. Wij geloven in de kwaliteit die ontstaat door intensief overleg met de opdrachtgevers maar ook met alle partijen die betrokken zijn bij de bouw van de woning, van timmerman tot metselaar en van werkvoorbereider tot projectleider..

Engel Architecten als architectenbureau voor jouw moderne woning

Wil je een moderne villa bouwen? Of ben je opzoek naar een architect nieuwbouw woning? Wanneer je een moderne woning laat ontwerpen bij Engel Architecten profiteer je van verschillende voordelen. Zo ben je verzekerd van een topdesign met het gebruik van louter goede materialen. Onze aanpak is altijd persoonlijk; we luisteren naar wat jij wilt en we kijken naar de omgeving van jouw nieuwe woning. We blijven betrokken bij de bouw zodat onze ontwerpen ook goed tot stand worden gebracht. Ben je benieuwd geworden naar wat Engel Architecten voor jouw moderne woning kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Meer projecten

Heb je een project dat je met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen je graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we je inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op