Bent u opzoek naar een architect voor uw moderne woning?

Architect gespecialiseerd in het ontwerp van moderne woningen

voorgevel van het moderne huis op IJburg door engel architect

Waar moet u aan denken bij het bouwen van uw woonhuis?

Deze pagina informeert u over de verschillende aspecten waar u aan moet denken wanneer u een architect wilt inschakelen voor het ontwerp van uw moderne woning. We informeren u over het ontwerp, de bouwkosten en het proces van werken met een architect.

U wilt zelf een moderne woning laten ontwerpen en u bent opzoek naar een architect. Het vinden van de juiste architect voor uw moderne woning kan lastig zijn. Er zijn veel architecten maar hoe vindt u het architectenbureau dat het beste bij u past? Engel Architecten is gespecialiseerd in het ontwerpen van moderne woningen. Wij ontwerpen uw moderne woning op maat. Vanuit het zeer centraal gelegen Hilversum realiseren we woningen in heel Nederland. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. U bent van harte welkom in onze studio.

exterieur van de kubuswoning in Aalsmeer

Ontwerp, moderne architectuur, wat is een moderne woning?

Er zijn veel verschillende architectuurstijlen te definiëren, van klassiek tot modern. Binnen de moderne stijl zijn er ook enorm veel variaties. Wat dus precies een moderne woning is is dan ook lastig te zeggen.  De moderne ontwerpen van Engel Architecten kenmerken zich door royale glasvlakken, natuurlijke materialen zoals hout, steen, glas en beton.

Bouwkosten, wat kost het bouwen van een modern woning?

De bouwkosten voor een moderne woning variëren en zijn sterk afhankelijk van de gebruikte materialen en het ontwerp. Op basis van uw wensen maken wij een raming van de te verwachten kosten voor de bouw van uw moderne woning. Dit doen wij op basis van de grootte van de woning, meestal de inhoud. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of download de whitepaper bouwkosten op onze site, de link staat onder aan de home page. die vindt u hier.

exterieur van de betonnen kubusvilla in Aalsmeer
interieur van het moderne huis op IJburg

Proces, hoe ontstaat het ontwerp voor een moderne woning?

De werkzaamheden van een architect bestaan uit verschillende onderdelen; het ontwerp, de uitwerking en het bouwtoezicht. Engel Architecten werkt ontwerpen graag uit tot in detail. Ook blijven wij graag betrokken bij de realisatie van uw moderne woning. Wij geloven in de kwaliteit die ontstaat door intensief overleg met de opdrachtgevers maar ook met alle partijen die betrokken zijn bij de bouw van de woning, van timmerman tot metselaar en van werkvoorbereider tot projectleider..

Heeft u een project dat u met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen u graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we u inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op
×

Hoi!

Heb je een vraag over wat we voor je kunnen betekenen?

× Stel je vraag via WhatsApp!