Bent u opzoek naar een architect voor uw moderne woning?

Architect gespecialiseerd in het ontwerp van moderne woningen

Moderne Bungalow

Waar moet u aan denken bij het bouwen van uw woonhuis?

Wanneer u begint aan een nieuwbouwproject, dan vraagt u zich natuurlijk af in wat voor stijl u de woning gebouwd wil hebben. Steeds meer mensen kiezen voor het ontwerp van een moderne woning. De strakke designs zorgen voor een rustig aangezicht en een goede aansluiting op de omringende omgeving. Zo kan een moderne woning in ieder straatbeeld uit de voeten. Bij Engel Architecten kijken we dan ook altijd naar de omgeving waar de woning komt te staan. Bovendien houden we rekening met uw wensen, zodat de woning ook al meteen als thuis aanvoelt voor u en uw gezin. Ook wanneer u een moderne villa wilt bouwen bent u bij Engel Architecten aan het juiste adres.

Moderne woning ontwerpen en bouwen.

De werkzaamheden van een architect bestaan uit verschillende onderdelen; het ontwerp, de uitwerking en het bouwtoezicht. Engel Architecten werkt ontwerpen graag uit tot in detail. Ook blijven wij graag betrokken bij de realisatie van uw moderne woning. Wij geloven in de kwaliteit die ontstaat door intensief overleg met de opdrachtgevers maar ook met alle partijen die betrokken zijn bij de bouw van de woning, van timmerman tot metselaar en van werkvoorbereider tot projectleider.

Bouwkosten, wat kost het bouwen van een modern woning?

De bouwkosten voor een moderne woning variëren en zijn sterk afhankelijk van de gebruikte materialen en het ontwerp. Op basis van uw wensen maken wij een raming van de te verwachten kosten voor de bouw van uw moderne woning. Dit doen wij op basis van de grootte van de woning, meestal de inhoud. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of download de whitepaper bouwkosten op onze site, de link staat onder aan de homepage.

Moderne woning met veel glas en andere natuurlijke materialen.

De werkzaamheden van een architect bestaan uit verschillende onderdelen; het ontwerp, de uitwerking en het bouwtoezicht. Engel Architecten werkt ontwerpen graag uit tot in detail. Ook blijven wij graag betrokken bij de realisatie van uw moderne woning. Wij geloven in de kwaliteit die ontstaat door intensief overleg met de opdrachtgevers maar ook met alle partijen die betrokken zijn bij de bouw van de woning, van timmerman tot metselaar en van werkvoorbereider tot projectleider..

Engel Architecten als architectenbureau voor uw moderne woning

Wilt u een moderne villa bouwen? Of bent u opzoek naar een architect nieuwbouw woning? Wanneer u een moderne woning laat ontwerpen bij Engel Architecten profiteert u van verschillende voordelen. Zo bent u verzekerd van een topdesign met het gebruik van louter goede materialen. Onze aanpak is altijd persoonlijk; we luisteren naar wat u wilt en we kijken naar de omgeving van uw nieuwe woning. We blijven betrokken bij de bouw zodat onze ontwerpen ook goed tot stand worden gebracht. Bent u benieuwd wat Engel Architecten voor uw moderne woning kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Heeft u een project dat u met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen u graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we u inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op