Architect voor verbouw of nieuwbouw in Loosdrecht

Engel Architecten: moderne en klassieke ontwerpen voor uw gebouw in Loosdrecht

Moderne villa

Architect Loosdrecht

Bent u op zoek naar een architect in Loosdrecht en omgeving? Vanuit Hilversum verzorgt Engel Architecten regelmatig het ontwerpen en de begeleiding bij de (ver)bouw(ing) van woningen in Loosdrecht. We helpen u bij het concreet maken van uw wensen en vertalen dit naar strakke, meestal moderne, designs. Bekijk onze projecten voor inspiratie voor uw woning.

Een architect voor uw verbouwing in Loosdrecht

Ook voor de verbouwing aan uw woning of gebouw in Loosdrecht bent u bij Engel Architecten aan het juiste adres. Het ontwerpen van een verbouwing of aanbouw brengt andere zaken met zich mee dan bij een compleet nieuw huis. Zo zorgen wij dat de stijl van de verbouwing altijd aansluit op uw huidige woning. Bent u benieuwd wat Engel Architecten voor uw woning in Loosdrecht kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

detail van het hardsteen van het verbouwde woonhuis aan de hogeweg in amsterdam
detail van het verbouwde woonhuis in amsterdam

Ontwerpen van (moderne) Loosdrechtse woningen

Heeft u een nieuwbouwproject in Loosdrecht? We helpen u dan graag vanaf de ontwikkeling van het concept tot aan het eindproduct. We houden hierbij niet alleen rekening met uw wensen, maar helpen u ook graag inspiratie op te doen. We hebben weliswaar klassieke projecten in ons portfolio (zie bijvoorbeeld dit woonhuis in Amsterdam), maar zijn vooral gespecialiseerd in het ontwerpen van moderne woonhuizen en moderne villa’s. Bent u dus in Loosdrecht op zoek naar een architect voor een modern gebouw, neem dan contact met ons op. We luisteren graag naar uw wensen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

voorzijde modern woonhuis in de bossen in zeist

Heeft u een project dat u met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen u graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we u inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op