Voor het huis van uw dromen

Heeft u een architect in Loosdrecht nodig om het huis van uw dromen voor u te ontwerpen? Dan bent u bij Engel Architecten aan het juiste adres. Wij zijn een architectenbureau dat uw wensen voorop heeft staan. Daarnaast hebben wij ook oog voor de omgeving. U wilt immers niet dat uw woning in Loosdrecht niet bij de andere huizen past. Onze service houdt daar niet op. We kunnen u als architect gedurende het hele bouwtraject begeleiden. Ook kunt u ons architectenbureau vragen om u te helpen bij uw verbouwing. Voorbeelden van ons werk vindt u in ons portfolio.

Meer dan een architect in Loosdrecht

U bent bij ons aan het juiste adres voor het ontwerp van bijvoorbeeld een modern woonhuis in Loosdrecht of de renovatie van sociale woningbouw. Maar wij gaan als architectenbureau verder dan dat:

  • Wij ontwerpen verschillende concepten voor u.
  • Wij vragen prijzen op bij aannemers in en rond Loosdrecht.
  • Wij vragen vergunningen voor u aan.
  • Wij kunnen de complete projectbegeleiding verzorgen.
  • Wij herontwikkelen als architect woonomgevingen.

Onze architecten werken met BIM

Ons architectenbureau werkt met Building Information Models (BIM). Dit is een digitale manier van tekenen, die tegenwoordig zeer populair is bij architecten. Hiermee kunnen we als architect namelijk bouwfouten tot een minimum beperken. Bovendien krijgt u als opdrachtgever een gedetailleerd 3D-model van het ontwerp. Wilt u toch een hoger modern woonhuis of extra ramen voor meer licht? We veranderen dit in het ontwerp en meteen worden alle berekeningen aangepast. U krijgt dus een goed inzicht in de mogelijkheden. Onze architecten vertellen u hier graag meer over.

In Loosdrecht zijn wij uw architect

Bent u op zoek naar heldere en doeltreffende ontwerpen voor bijvoorbeeld een moderne villa in Loosdrecht? Ons architectenbureau gaat graag voor u aan de slag. Wij leveren kwaliteit als architect in Loosdrecht. Wilt u een eerste afspraak maken om uw wensen te bespreken met een van onze architecten? Of wilt u eerst meer informatie? Neemt u dan gerust telefonisch of per mail contact met ons op: 020-4895047 en info@engelarchitecten. We hopen dat u ons inschakelt als architect in Loosdrecht om het huis van uw dromen voor u mogelijk te maken.

Leave a Reply