Architect voor verbouw of nieuwbouw in Loosdrecht

Engel Architecten: moderne en klassieke ontwerpen voor jouw gebouw in Loosdrecht

Moderne villa

Architect Loosdrecht

Ben je op zoek naar een architect in Loosdrecht en omgeving? Vanuit Hilversum verzorgt Engel Architecten regelmatig het ontwerpen en de begeleiding bij de (ver)bouw(ing) van woningen in Loosdrecht. We helpen je graag bij het concreet maken van jouw wensen en vertalen dit naar strakke, meestal moderne, designs. Bekijk onze projecten voor inspiratie voor uw woning.

Moderne woning bouwen

Een architect voor jouw verbouwing in Loosdrecht

Ook voor de verbouwing aan jouw woning of gebouw in Loosdrecht ben je bij Engel Architecten aan het juiste adres. Het ontwerpen van een verbouwing of aanbouw brengt andere zaken met zich mee dan bij een compleet nieuw huis. Zo zorgen wij dat de stijl van de verbouwing altijd aansluit op jouw huidige woning. Ben je benieuwd wat Engel Architecten voor jouw woning in Loosdrecht kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ontwerpen van (moderne) Loosdrechtse woningen

Heb je een nieuwbouwproject in Loosdrecht? We helpen je dan graag vanaf de ontwikkeling van het concept tot aan het eindproduct. We houden hierbij niet alleen rekening met jouw wensen, maar helpen je ook graag inspiratie op te doen. We hebben weliswaar klassieke projecten in ons portfolio (zie bijvoorbeeld dit woonhuis in Amsterdam), maar zijn vooral gespecialiseerd in het ontwerpen van moderne woonhuizen en moderne villa’s. Ben je dus in Loosdrecht op zoek naar een architect voor een modern gebouw? Neem dan contact met ons op. We luisteren graag naar jouw wensen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Meer projecten

Heb je een project dat je met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen je graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we je inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op