Architect vakantiewoning

Jouw nieuwe vakantiewoningen realiseren met Engel Architecten

Modern woonhuis

Architect vakantiewoning

Ben je op zoek naar een architect voor een vakantiewoning in Nederland? Engel Architecten helpt je graag bij het realiseren van uw tweede droomhuis. We hebben veel ervaring en ontwerpen unieke, moderne en lichte woningen. We betrekken graag de omliggende omgeving bij het ontwerp van de woning, ideaal voor jouw vakantiewoning! Engel Architecten begeleid het proces van ontwerp tot realisatie en ontzorgen je bij het realiseren van jouw vakantiewoning. Precies wat je van een architect van een vakantiewoning verwacht!

Architect vakantiewoning in Nederland

Een vakantiewoning moet perfect aansluiten bij jouw wensen. Wanneer je een vakantiewoning wilt laten bouwen ben je op zoek naar een heerlijke plek om te ontspannen en de dagelijkse beslommeringen te kunnen vergeten. Daarom ontwerpen we graag een vakantiewoning die rust uitstraalt. Onze prachtige moderne ontwerpen hebben een rustige uitstraling. Doordat wij werken met prachtige materialen hebben de woningen, ondanks hun moderne karakter toch een hele warme sfeer en uitstraling. Veel vakantiehuizen staan in een prachtige omgeving. Dankzij onze grote raampartijen en prachtige glazen schuifdeuren wordt jouw vakantiewoning één met de natuur en de omgeving. Daarnaast vinden we het ook van belang dat de woning praktisch ingedeeld is, en de ruimte optimaal benut wordt. Bekijk onze bungalow bouwen voorbeelden of villa bouwen voorbeelden en doe inspiratie op!

Vakantiewoning bouwen? Engel Architecten geeft vrijblijvend advies

Een vakantiewoning bouwen begint natuurlijk met een exclusief en uniek ontwerp. Dat is waar het specialisme van Engel architecten ligt! Wij combineren de elegantie van de stijl uit de jaren 30 met de uitstraling van nu. We hebben veel ervaring op dit gebied en kunnen je daarom ook gepast advies op maat geven. Op onze pagina vindt je mooie voorbeelden van moderne villa’s die wij ontworpen en gebouwd hebben. Heb je hier vragen over? Dan kan je altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Meer projecten

Heb je een project dat je met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen je graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we je inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op