Villa bouwen voorbeelden van Engel architecten

Villa bouwen voorbeelden

Wilt u een villa bouwen en bent u opzoek naar prachtige voorbeelden? Wanneer u erover denkt om een villa te bouwen is het belangrijk om inspiratie op te doen. Zo weet u precies wat uw wensen zijn. Bekijk daarom de unieke villa’s gebouwd door Engel Architecten. De villa’s van Engel Architecten hebben een zeer unieke uitstraling dankzij de strakke vormen en prachtige lichte en open ruimtes. Een villa van Engel Architecten herken je aan bijvoorbeeld de strakke gevel en zeer grote raampartijen. Hierdoor is de villa een baken van natuurlijk licht. Engel Architecten werkt daarnaast met grote glazen schuifpuien waardoor uw villa één wordt met de natuur, en ondanks de moderne aspecten een sfeervol geheel vormt. Engel Architecten zorgt ervoor dat uw nieuwe moderne villa een veilige en prettige thuishaven wordt. Klinkt dat als uw droomvilla?

achterzijde van de moderne villa in zeist

Projecten

Villa bouwen? Voorbeelden van Engel Architecten

Het is balangrijk wanneer u een villa wilt bouwen om inspiratie op te doen. Het bouwen van een eigen villa is een grote onderneming waarbij u goed voorbereid wilt beginnen. Door het opdoen van inspiratie weet u precies wat u wilt. Bij het bouwen van een villa moet u met verschillende zaken rekening houden. Naast het ontwerp van uw droomvilla kan Engel Architecten u ook helpen bij deze aspecten waar u in eerste instantie waarschijnlijk niet aan gedacht had. Een goed voorbeeld is milieuvriendelijkheid. Het wordt steeds belangrijker dat nieuwe woningen zo duurzaam mogelijk gerealiseerd worden. Duurzaam bouwen betekend dat we bij het hele bouwproces rekening houden met de natuur en het milieu. Bovendien moet uw luxe villa voldoen aan uw persoonlijke wensen. Engel Architecten wilt u hierbij graag ondersteunen. We geven u graag alle informatie die u nodig heeft over het gehele bouw- en ontwerpproces. Naast het ontwerp denken we graag mee over de overige kosten van uw nieuwe villa. Wilt u een moderne villa bouwen? Bekijk hieronder onze unieke villa voorbeelden. Bekijk ook onze eigen woning bouwen voorbeelden.

Moderne villa bouwen
moderne villa door Engel Architecten

Bungalow bouwen voorbeelden

Wanneer u een villa wilt bouwen moet u rekening houden met verschillende zaken. Het ontwerp van uw moderne villa is zeer belangrijk evenals  de overige kosten die hierbij komen kijken. Daarnaast wilt u ook nadenken over de sfeer en algehele uitstraling van uw nieuwe villa. Engel Architecten kijkt graag met u mee naar al deze aspecten zodat u volledig betrokken bent. Wanneer we al de wensen voor uw nieuwe villa in kaart hebben gebracht kunnen we aan de slag met het bouwproces.

Engel architecten is gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke villa’s. Engel architecten werkt vanuit Hilversum maar levert diensten door heel het land. Er wordt gestart met een vrijblijvend kennismakingsgesprek en dan worden al uw wensen en de mogelijkheden besproken.

Moderne villa

Laat je inspireren door villa voorbeelden

Een villa bouwen begint  met een exclusief ontwerp dat perfect bij uw wensen en behoeften aansluit. Dat is hét specialisme van Engel Architecten.

We streven naar elegante en unieke ontwerpen die tegelijkertijd moderniteit uitstralen. We hebben veel ervaring op het gebied van het bouwen van verschillende bungalows, woningen en villa’s. We hopen dat we u daardoor goed kunnen inspireren en adviseren. Op onze pagina vindt u verschillende voorbeelden van onze ontworpen villa’s. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Benieuwd naar de bouwkosten? Vraag dan de whitepaper aan en krijg gemakkelijk inzichtelijk hoeveel budget u nodig heeft.

Veel gestelde vragen over villa bouwen voorbeelden

Wat is een villa?
Een villa is een grote vrijstaande woning met twee of meer verdiepingen. De woning is vaak omgeven door veel ruimte groen doormiddel van een tuin, water en vrij uitzicht. Vaak beschikt een villa nog over een eigen oprit en garage.

Welke bouwstijlen zijn er?
In de afgelopen jaren zijn er veel bouwstijlen (architectuurstromingen) ontwikkeld. Deze zijn weer onder te verdelen in 4 aparte tijdsgebieden:

Prehistorie, Oudheid, De klassieken, Neostijlen, moderne bouwkunst en na de tweede wereld oorlog.
De aangegeven tijdsaanduidingen zijn vaak globaal, aangezien de meeste bouwstijlen geleidelijk opkwamen en weer verdwenen.

De meest bekende architectuurstromingen zijn:

– Romeinse architectuur
– Griekse architectuur
– Renaissance (romantiek)
– Neoklassiek
– Jugendstil
– Rationalisme
– Nieuwe Haagse school
– Hedendaagse architectuur

Heeft u een project dat u met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen u graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we u inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op