Jouw eigen vrijstaande woning laten bouwen in samenwerking met Engel Architecten

Vrijstaand huis bouwen?

Voor veel mensen is een vrijstaande woning een droom. Een woning die niet aangebouwd is aan andere huizen geeft een gevoel van vrijheid en privacy. De meeste personen starten niet met een vrijstaande woning, waardoor dit symbool staat voor een soort toekomstdroom. Bij Engel Architecten werken we graag met je samen om jouw droom vrijstaande woning te realiseren. Op deze manier kan je optimaal genieten van een prachtige woning met veel ruimte rondom.

Moderne woning laten bouwen

De voordelen van een vrijstaande woning

Een vrijstaande woning kent veel voordelen. Zo heb je veel minder last van je buren. Denk aan geluidsoverlast of een te lage schutting. Het is fijn om de vrijheid te voelen van een vrijstaande woning. Daarnaast houdt het leven in een vrijstaande woning vaak ook in dat er meer leefruimte bestaat.  Vrijstaande huizen worden vaak wat ruimtelijker opgezet waardoor er veel woonoppervlakte ontstaat. Daarnaast heb je vaak een grote tuin waar je heerlijk kan genieten!

Een vrijstaande woning bouwen?

Een vrijstaande woning bouwen? Wat zijn eigenlijk de mogelijkheden, en wat zijn de kosten hiervan? We inspireren je graag! Engel Architecten is een betrouwbare partner met een unieke stijl. Wij ontzorgen je graag gedurende het gehele traject en ondersteunen je overal waar nodig. Van het eerste schetsontwerp tot en met de oplevering.

Er komen veel verschillende aspecten aan bod bij het bouwen van een vrijstaande woning. Naast het ontwerp van de vrijstaande woning moet je ook nadenken over de sfeer en uitstraling van jouw nieuwe droomwoning. Hierin moeten we elkaar goed leren kennen zodat wij jouw gewenste uitstraling perfect kunnen overbrengen. Bij het ontwerp van jouw vrijstaande woning kijken we goed naar de indeling. Hoe kunnen we de ruimte optimaal benutten? We vinden het belangrijk dat de woning en omgeving samensmelten. Sluit de tuin goed aan bij de uitstraling van de vrijstaande woning? We zien het ontwerpen van een vrijstaande woning als een samenwerking en betrekken je bij het gehele proces. Kunnen we je inspireren? Bekijk onze nieuw huis bouwen voorbeelden!

Een vrijstaande woning geeft veel vrijheid

Een vrijstaande woning geeft een ultiem gevoel van vrijheid. Een vrijstaand huis is voor veel mensen een droom om naartoe te werken. Een vrijstaande woning heeft vaak een ruime tijd en biedt veel privacy. Wil je jouw eigen vrijstaande woning bouwen? Ga dan altijd in gesprek met een gespecialiseerde architect. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe vrijstaande woning perfect aansluit bij je wensen en de omgeving!

Vrijstaande woning bouwen met Engel Architecten

Vrijstaande woning bouwen? Engel Architecten ontwerpt de mooiste vrijstaande woningen op maat. Engel Architecten is gespecialiseerd in het ontwerpen van vrijstaande woonhuizen, moderne villa’s en prachtige woonhuizen. We werken vanuit Hilversum maar leveren onze diensten door het gehele land. We starten altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we jouw wensen, de mogelijkheden en bekijken we of er een klik is tussen de architect en de opdrachtgever.

Meer projecten

Heb je een project dat je met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen je graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we je inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op