Dé architect voor ieder project

Bent u op zoek naar een architect in Hilversum, bijvoorbeeld omdat u gaat verbouwen? Of omdat u een professional zoekt om een modern woonhuis voor u te ontwerpen? Wij van Engel Architecten staan dan graag voor u klaar. Dankzij onze professionele aanpak en jarenlange ervaring kunnen wij ieder project tot een geslaagd einde brengen. Daarbij vinden we het belangrijk om als architect goed te luisteren naar de wensen van onze opdrachtgever. Ook hebben we oog voor de omgeving, zodat uw huis in Hilversum perfect past bij andere woningen in de buurt. Hoewel wij vooral voor particulieren werken, kunnen we als architect ook aan de slag gaan voor zakelijke opdrachtgevers.

Onze diensten als architect in Hilversum

Wanneer u een architectenbureau zoekt dat ambitieus is en kwaliteit levert, dan zit u bij ons goed. Bovendien vindt u bij ons vele diensten. Wij gaan verder dan slechts een tekening maken van een moderne villa. Wij helpen u als architect in Hilversum ook met:

  • Complete projectbegeleiding
  • Maken van verschillende tekeningen
  • Aanvragen vergunningen
  • Prijzen opvragen bij aannemers
  • Herontwikkelen van woonomgevingen

Verbouwing en nieuwbouw in Hilversum

Wij gaan altijd eerst met onze klant in gesprek. Als architect is het voor ons belangrijk om uw wensen helder te krijgen. We bespreken de stijl van de architectuur, de gewenste ruimtes en het budget. Daarbij houden we ook altijd de locatie goed in de gaten. Wij vinden het als architect belangrijk dat uw verbouwde of nieuwe woning aansluit op de bestaande architectuur. In overleg met u kunnen we bij aannemers in Hilversum en omgeving een prijs opvragen op basis van tekeningen, een technische omschrijving en eventueel een volledig bestek. Hierover kan ons architectenbureau u uitstekend adviseren, zodat het ontwerp van onze architecten optimaal uitgevoerd wordt.

Geïnteresseerd in onze services?

Wanneer u interesse heeft in de diensten van ons architectenbureau, dan kunt u hiervoor gerust contact met ons opnemen. Onze architecten gaan graag voor u aan de slag en kijken ernaar uit om bijvoorbeeld een modern woonhuis in Hilversum voor u te ontwerpen. U bereikt ons telefonisch via 035-6778401 of via ons mailadres info@engelarchitecten.nl. We zijn lid van de Bond van Nederlandse Architecten (BNA), waardoor u verzekerd bent van kwaliteit als u besluit ons in te schakelen als architect in Hilversum.