Op zoek naar inspiratie voor een moderne woning? Moderne woningen zijn dé specialiteit van Engel Architecten!

Inspiratie moderne woning

Moderne Bungalow

Moderne woning: inspiratie

Wil je een nieuw huis bouwen, uw bestaande woning opknappen of gewoon wat inspiratie op doen? We helpen je graag! Moderne villa’s en moderne woningen zijn de specialisatie van Engel Architecten. Hierdoor hebben we veel voorbeelden van prachtige moderne woningen. Waar moet een moderne woning aan voldoen? En welke kenmerken zijn passend voor moderne woningen?

Een moderne woning kenmerkt zich door de uitstraling en sfeer van de woning. Het gebruik van luxe materialen en strakke lijnen vormen de basis voor een moderne woning. Het ontwerp van een moderne woning is tijdloos. Er wordt gebruik gemaakt van eenvoudige vormen. We spelen met diepte en ontwerpen een moderne woning met een strakke uitstraling. Er wordt vaak gebruik gemaakt van grote ramen die zorgen voor een baken van natuurlijk licht.

Moderne woning & duurzaamheid

We hopen dat we je visueel kunnen inspireren. Daarnaast willen we je ook graag inspireren rondom duurzaamheid. Wanneer je aan het oriënteren bent rondom moderne woningen willen we je ook graag wijzen op duurzaamheid. Bij Engel Architecten zijn we er van overtuigd dat denken aan het milieu hoort bij een moderne woning. Wij maken gebruik van duurzame materialen. Hierdoor heeft de bouw een z’n klein mogelijke impact op het milieu. Daarnaast maken we gebruik van natuurlijke materialen waardoor de woning prachtig blend met de natuur en de omgeving. We kijken bewust naar de omgeving en bekijken hoe de woning en de omgeving elkaar kunnen versterken.

Moderne woning inspiratie? Engel Architecten geeft vrijblijvend advies

Een moderne woning begint met een uniek ontwerp. Wanneer je een nieuwe moderne woning wilt bouwen is het belangrijk om een architect te zoeken die bij jouw wensen past. Engel Architecten is gespecialiseerd in moderne woningen. Benieuwd of er een klik is? Maak dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Benieuwd naar andere woning inspiratie? Bekijk bijvoorbeeld onze industriële woning inspiratie of villa bouwen voorbeelden.

Meer projecten

Heb je een project dat je met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen je graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we je inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op